Pirukad

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Juustup

Pirukad

Postitus Postitas Juustup »

Kas te ostate poest pirukaid või teete neid ise? Kui jah, siis milliseid?

Kunagi kui balti jaamas veel normaalne turg oli, oli seal üks väga armas putka kust sai väga maitsvaid pirukaid. Tallinnas, Nõmmel köök&kook kohvikus samamoodi. Köögis&koogis pole ma aastaid käinud kuid olen tähele pannud, et jaekettide pirukad on kohutavalt alla käinud. Selveri pikad saiad on kõvad ja juustu on poole vähem. Viineripirukad on samasugused nagu varem, aga külmad(värskeid ei saa, sest vanad on vaja enne maha müüa, aga ilmselt rahval pole selleks raha ja kõige apetiitsemad need ka välja ei näe). Juusturullid on vähem juustused, aga kõige jubedam seis on kapsa- ja lihapirukatega! Hammustad, seest on pm tühi. No mingi nire on seal täidist, aga vähe. Täielik pettus.
Siinkohal pean tegema üleskutse palvega toetada mustamäe turu väikest grusiinide sooja toidu ning pirukaletti- sooja sööki pole ma seal söönud aga pirukatel on sisu ja need on oma raha väärt.

Ise andsin Eestis elades lõpuks alla ja loobusin poe pirukatest. Kui oli väga kiire, ostsin pähkleid.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei söö pirukaid, olen niigi paks.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 21:31 Ei söö pirukaid, olen niigi paks.
Sama :D

Aga kui veel paks ei olnud, siis mu lemmikud olid tavalised värsked croissantid, pikk viineripirukas kurgi ja sinepiga ja sügavkülmletist Eesti Pagar suitsukana pirukad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist