Millisest poest te parfüüme ostate?
-
Külaline
Millisest poest te parfüüme ostate?
Vaatasin et e-poodides müüakse Prantsuse parfüüme hea hinnaga.Nagu näiteks sellised poed nagu Notino,Mylook,Easycosmetic, Photopoint jne...
Uurides ostjate hinnanguid siis osad kirjutavad et tegemist on siiski võltsitud lõhnadega.Ise ostsin Photopointist Versace lõhna. Pakendit lähemalt uurides selgus et triipkood on pakendilt välja lõigatud,pandud kleeps peale ja pakend on uuesti kiletatud!?! Ja parfüüm lehkas minu lemmik parfüümi järele.
Seega ma küsiks mis toimub?
Uurides ostjate hinnanguid siis osad kirjutavad et tegemist on siiski võltsitud lõhnadega.Ise ostsin Photopointist Versace lõhna. Pakendit lähemalt uurides selgus et triipkood on pakendilt välja lõigatud,pandud kleeps peale ja pakend on uuesti kiletatud!?! Ja parfüüm lehkas minu lemmik parfüümi järele.
-
Külaline
Ei soovita säärastest suvalistest kohtadest lõhnu osta. Ise olen enamik lõhnu ostnud laevalt. Mõned ka muudelt reisidelt kaasa toonud. Samuti jälgin kampaaniaid, ka 20- 30% allahindlust on minu jaoks suur asi.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 23:58 Ise ostsin Photopointist Versace lõhna. Pakendit lähemalt uurides selgus et triipkood on pakendilt välja lõigatud,pandud kleeps peale ja pakend on uuesti kiletatud!?! Ja parfüüm lehkas minu lemmik parfüümi järele.
Mingist kahtlasest veebipoest kindlasti ei ostaks. Photopoint- mis koht see veel on? Fototarbeid müüv pood, mis kõrvalalana äritseb ka lõhnadega? Kummaline. See äralõigatud triipkood kõlab nii 90ndate moodi. Poleks arvanud, et praegusel ajal mõni pood millegi sellisega tegeleb.
-
Külaline
Notino ja MyLook mingid kahtlased kohad küll ei ole. Mina olen sealt ostnud lõhnu, on originaalid. Teisi nimetatuid ma ei tea.
-
Külaline
Notinost ka ise korduvalt ostnud, sh lõhnu. On usaldusväärne koht.
-
Külaline
Ise olen ostnud Easycosmeticust (Saksa e-pood) Ja alati rahule jäänud.Kuid üsna hiljuti nad tõstsid transpordi tasu Eestisse ja teistesse Balti riikidesse.
Sellest e-poest pole mõtet enam osta.Üldjuhul sakslased ei tegele võltsingute müümisega sest nad on sakslased.Kui alati saab Saksamaal ka firma luua ja turundada oma e-poodi kui saksa firmat.
Sellest e-poest pole mõtet enam osta.Üldjuhul sakslased ei tegele võltsingute müümisega sest nad on sakslased.Kui alati saab Saksamaal ka firma luua ja turundada oma e-poodi kui saksa firmat.
-
Külaline
K-rauta müüb ka lõhnu, ega see tähenda, et nad seepärast võltsid oleks. Pea terve Eesti e-kaubandus on ristkaubandus, müüakse kellegi teise kaupa, enda laoseisu ei ole. Ei usu elu sees, et Photopoint mingi võltsinguga tegeleb, ammugi seda, et ettevõte neid ise kuskil lõikab ja kleebib. Ja mis imeodavalt seal e-poodides siis ikka on, pole vaja Kaubamaja hindu aluseks võtta ja ka laeva soodsatel hindadel on veel poole võrra katet peal. Lõhnad polegi mingid teabmiskallid asjad, kui tööjõukulu pole, ettevõte pole enda raha alla pannud, laokulu pole- saabki netis mõistliku hinnaga müüa.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 07:46Ei soovita säärastest suvalistest kohtadest lõhnu osta. Ise olen enamik lõhnu ostnud laevalt. Mõned ka muudelt reisidelt kaasa toonud. Samuti jälgin kampaaniaid, ka 20- 30% allahindlust on minu jaoks suur asi.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 23:58 Ise ostsin Photopointist Versace lõhna. Pakendit lähemalt uurides selgus et triipkood on pakendilt välja lõigatud,pandud kleeps peale ja pakend on uuesti kiletatud!?! Ja parfüüm lehkas minu lemmik parfüümi järele.
Mingist kahtlasest veebipoest kindlasti ei ostaks. Photopoint- mis koht see veel on? Fototarbeid müüv pood, mis kõrvalalana äritseb ka lõhnadega? Kummaline. See äralõigatud triipkood kõlab nii 90ndate moodi. Poleks arvanud, et praegusel ajal mõni pood millegi sellisega tegeleb.
Kas nad panevad sildi kaasa: originaal?Guest kirjutas: ↑05 Mai 2025 17:42 Notino ja MyLook mingid kahtlased kohad küll ei ole. Mina olen sealt ostnud lõhnu, on originaalid. Teisi nimetatuid ma ei tea.
-
Külaline
Kuidas üldse kindlaks teha, et tegu ikka on originaaliga? Kas on mingid peidetud märgid pakendil või muud moodused?
-
Külaline
Üldiselt ikka lõhnast endast. Ja lõhna püsivusest.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:42 Kuidas üldse kindlaks teha, et tegu ikka on originaaliga? Kas on mingid peidetud märgid pakendil või muud moodused?
-
Külaline
Kui sa oma tunnetuse järgi vahet ei tee, siis polegi ju oluline.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:42 Kuidas üldse kindlaks teha, et tegu ikka on originaaliga? Kas on mingid peidetud märgid pakendil või muud moodused?
-
Külaline
Trüki Youtube portaali otsingusse "fake perfume vs original"Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:42 Kuidas üldse kindlaks teha, et tegu ikka on originaaliga? Kas on mingid peidetud märgid pakendil või muud moodused?
Näiteks siin on video kus ilmekalt näidatakse kuidas võltsitud parfüüm välja näeb:
https://www.youtube.com/watch?v=Hd7Gr5hlMXI&t=741s
-
Külaline
Mina kindlasti ei osta kunagi parfüümi poest, mille põhitegevusala pole kosmeetikatooted. Põhjus väga loogiline, kui epood valdavalt tegeleb tehnika, ehituse vm alaga, siis ostab ta neid parfüüme suvaliselt hulgimüüjalt, mida Euroopas on küll ja küll. Võimatu on kindlaks teha, kust nemad omakorda ostavad.Võib olla usaldusväärne, aga ei tarvitse. Samas kui kosmeetikale spetsialiseerunud firmal on hoopis teistsugused kontaktid ja suure tõenäosusega kontrollivad allikaid, sest maine sõltub sellest. Väiksemal kosmeetikapoel on sageli ka soodsamad hinnad, sest pole suurt ladu ja töötajaskonda ülal pidada, millega kaasnevad suuremad kulutused.
Hea hinnaga originaalparfüüme leiab vahel ka Yagast. Mul tuttav näiteks, kel ka väike kosmeetika e-pood, müüb aeg-ajalt sealgi mõne toote, kui on sattunud rohkem sisse ostma mõne kampaania ajal.
Hea hinnaga originaalparfüüme leiab vahel ka Yagast. Mul tuttav näiteks, kel ka väike kosmeetika e-pood, müüb aeg-ajalt sealgi mõne toote, kui on sattunud rohkem sisse ostma mõne kampaania ajal.
-
Külaline
Mul vahet vist polegi. Kui lõhn meeldib, siis meeldib. Ostan pisikesi pudeleid, täitsa kama, kas on originaal või võlts.
Otsustan ainult lõhna järgi.
Üks selline ilmselt võlts on mul olnud juba kaks aastat ja küll lõhnab siiani hästi!
Oli liiga odav, et originaal olla.
Aga päris palju ostan lõhnaõlisid välisriikidest väilestest käsitööpoodidest. Igasugu toredaid olen leidnud. Meeldib just sellistes käia, väga huvitavad aroomid.
-
Külaline
Creme de la cremest. Odavat masskaupa ei osta enam aastaid
-
Külaline
Ahah, nii et kui mina olen ostnud suurema oma oma parfüümidest kas Stockmannist või Tallinna Kaubamajast (osad ka Tallinki laeva poest), siis need on sinu meelest kindlasti võltsid, sest nii Stokk kui Kaups müüvad muid kaupu ka ja tallinki põhitegevusala on üldse hoopis laevatransport?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2025 17:28 Mina kindlasti ei osta kunagi parfüümi poest, mille põhitegevusala pole kosmeetikatooted. Põhjus väga loogiline, kui epood valdavalt tegeleb tehnika, ehituse vm alaga, siis ostab ta neid parfüüme suvaliselt hulgimüüjalt, mida Euroopas on küll ja küll. Võimatu on kindlaks teha, kust nemad omakorda ostavad.Võib olla usaldusväärne, aga ei tarvitse.
-
Külaline
Ei pidanud kaubamaju silmas, vaid e-poode, mis müüvad fototarbeid, arvuteid või muid kosmeetikaga mitte mingil viisil seotud tooteid.Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 22:14Ahah, nii et kui mina olen ostnud suurema oma oma parfüümidest kas Stockmannist või Tallinna Kaubamajast (osad ka Tallinki laeva poest), siis need on sinu meelest kindlasti võltsid, sest nii Stokk kui Kaups müüvad muid kaupu ka ja tallinki põhitegevusala on üldse hoopis laevatransport?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2025 17:28 Mina kindlasti ei osta kunagi parfüümi poest, mille põhitegevusala pole kosmeetikatooted. Põhjus väga loogiline, kui epood valdavalt tegeleb tehnika, ehituse vm alaga, siis ostab ta neid parfüüme suvaliselt hulgimüüjalt, mida Euroopas on küll ja küll. Võimatu on kindlaks teha, kust nemad omakorda ostavad.Võib olla usaldusväärne, aga ei tarvitse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist