Aa, sellepärast maksiski pulmakleit hinnanguliselt 100 000 krooni.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 22:43Minu teada ei abiellunud vaene tüdruk rikka mehega, rikkus tuli abielu jooksul, kus naine kasvatas kodus lapsi ja mees kogus rikkust.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah. Rahaga oled juba harjunud, seda tahaks edasi, aga meest enam ei tahaks. Dilemma.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:43 Ilusatel naistel on ikka raske elu. Lähed rikkast mehest lahku ja siis hakkab mingi kammajaa pihta. Rikud enda, mehe ja laste närve.
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Rikas tüdruk abiellus vaese mehega. Kh oli siiski pealinna eliitkooli lõpetanud hiigelsuurte sponsorlepingutega maailma miss, kes abiellus provintsist pärit vähetuntud bändi kitarristiga. Nõudmine abielu lepingu kohta pandi sisse pruudi nõudmisel, võimalik et ema nõuandelGuest kirjutas: ↑02 Mai 2025 22:43Minu teada ei abiellunud vaene tüdruk rikka mehega, rikkus tuli abielu jooksul, kus naine kasvatas kodus lapsi ja mees kogus rikkust.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah. Rahaga oled juba harjunud, seda tahaks edasi, aga meest enam ei tahaks. Dilemma.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:43 Ilusatel naistel on ikka raske elu. Lähed rikkast mehest lahku ja siis hakkab mingi kammajaa pihta. Rikud enda, mehe ja laste närve.
-
Külaline
Mis eriline raha see oli? Ma ostsin majja samal aastal kardinad, maksid samuti 100 000 krooni.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 08:23Aa, sellepärast maksiski pulmakleit hinnanguliselt 100 000 krooni.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 22:43Minu teada ei abiellunud vaene tüdruk rikka mehega, rikkus tuli abielu jooksul, kus naine kasvatas kodus lapsi ja mees kogus rikkust.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44
Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah. Rahaga oled juba harjunud, seda tahaks edasi, aga meest enam ei tahaks. Dilemma.
-
Külaline
Ma ostsin endale samal ajal taskuräti, maksis samuti 100 000 krooni, see polnud mingi raha ega asi minusuguse suhkruvatimüüja jaoks.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:43Mis eriline raha see oli? Ma ostsin majja samal aastal kardinad, maksid samuti 100 000 krooni.
-
Külaline
Ära ole kade, kadedus on kole asi. Huumorimeele puudumine samuti. Kohe kahju sinust, nii õnnetu inimene. Ega ma ei arvanudki, et sa peale suhkruvati ja 90ndate kuhugi vahepeal arenenud oleksid. Kinni vist istusid vahepeal ka?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Ma ostsin endale samal ajal taskuräti, maksis samuti 100 000 krooni, see polnud mingi raha ega asi minusuguse suhkruvatimüüja jaoks.
-
Külaline
Kohalik lollakas suudab ikka korralikult naisi vihata. Kadestada.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 08:23Aa, sellepärast maksiski pulmakleit hinnanguliselt 100 000 krooni.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 22:43Minu teada ei abiellunud vaene tüdruk rikka mehega, rikkus tuli abielu jooksul, kus naine kasvatas kodus lapsi ja mees kogus rikkust.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44
Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah. Rahaga oled juba harjunud, seda tahaks edasi, aga meest enam ei tahaks. Dilemma.
-
Külaline
Ega ei arvanudki, et sa peale lolli hüppamise muud ei oska, kui kisada, et kade-kade-kade. Jaa, kõik on kadedad. Ega sa ise vist muid emotsioone oma elus tundnud ei ole, siis kannadki need teistele ka üle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:51Ära ole kade, kadedus on kole asi. Huumorimeele puudumine samuti. Kohe kahju sinust, nii õnnetu inimene. Ega ma ei arvanudki, et sa peale suhkruvati ja 90ndate kuhugi vahepeal arenenud oleksid. Kinni vist istusid vahepeal ka?
-
Külaline
Vaata, erinevalt sinust pole ma kunagi kellegi peale kade. Mul on hea meel, kui inimestel hästi läheb. Aga mida sina sellest tead, eks. Vahutad oma vahkvihas hommikustb õhtuni, mürki otsast otsani täis.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:53Ega ei arvanudki, et sa peale lolli hüppamise muud ei oska, kui kisada, et kade-kade-kade. Jaa, kõik on kadedad. Ega sa ise vist muid emotsioone oma elus tundnud ei ole, siis kannadki need teistele ka üle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:51Ära ole kade, kadedus on kole asi. Huumorimeele puudumine samuti. Kohe kahju sinust, nii õnnetu inimene. Ega ma ei arvanudki, et sa peale suhkruvati ja 90ndate kuhugi vahepeal arenenud oleksid. Kinni vist istusid vahepeal ka?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48
Ma ostsin endale samal ajal taskuräti, maksis samuti 100 000 krooni, see polnud mingi raha ega asi minusuguse suhkruvatimüüja jaoks.
-
Külaline
Tundud jah väga sõbraliku sõnavaraga meeldiv inimene. Olen päris kade kohe.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:55Vaata, erinevalt sinust pole ma kunagi kellegi peale kade. Mul on hea meel, kui inimestel hästi läheb. Aga mida sina sellest tead, eks. Vahutad oma vahkvihas hommikustb õhtuni, mürki otsast otsani täis.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:53Ega ei arvanudki, et sa peale lolli hüppamise muud ei oska, kui kisada, et kade-kade-kade. Jaa, kõik on kadedad. Ega sa ise vist muid emotsioone oma elus tundnud ei ole, siis kannadki need teistele ka üle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:51
Ära ole kade, kadedus on kole asi. Huumorimeele puudumine samuti. Kohe kahju sinust, nii õnnetu inimene. Ega ma ei arvanudki, et sa peale suhkruvati ja 90ndate kuhugi vahepeal arenenud oleksid. Kinni vist istusid vahepeal ka?
-
Külaline
Heinmets pole kunagi meeldiva käitumisega olnud, see ei lase sellel paljuräägitud ilul ka esile tulla. Minu jaoks peab inimene olema eelkõige meeldiv, siis ta on ka ilus. Ka need süstitud mokad võtavad palju ilust maha. Ja see arusaam, et kui olen ilus, siis peab minuga kuidagi teistmoodi käituma, seadused pole minu jaoks jne, on ka minu jaoks väga võõras.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:54Ilu puutub asjasse. Ilus naine teab oma väärtust. Ma olen ju ilus, kuidas te võite minuga niimoodi käituda. Ilusad inimesed on kuidagi teistsugused, kui tavalised. Nii mehed kui naised.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah
-
Külaline
Kindlasti ilusam, kui 90% naisi. Huuled on ka ilusad, sobivad talle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:09Heinmets pole kunagi meeldiva käitumisega olnud, see ei lase sellel paljuräägitud ilul ka esile tulla. Minu jaoks peab inimene olema eelkõige meeldiv, siis ta on ka ilus. Ka need süstitud mokad võtavad palju ilust maha. Ja see arusaam, et kui olen ilus, siis peab minuga kuidagi teistmoodi käituma, seadused pole minu jaoks jne, on ka minu jaoks väga võõras.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:54Ilu puutub asjasse. Ilus naine teab oma väärtust. Ma olen ju ilus, kuidas te võite minuga niimoodi käituda. Ilusad inimesed on kuidagi teistsugused, kui tavalised. Nii mehed kui naised.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:44Ilu ei puutu asjasse, aga rikkast mehest on lahku raske minna jah
-
Külaline
Eks see ole maitseasi.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:12Kindlasti ilusam, kui 90% naisi. Huuled on ka ilusad, sobivad talle.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:09Heinmets pole kunagi meeldiva käitumisega olnud, see ei lase sellel paljuräägitud ilul ka esile tulla. Minu jaoks peab inimene olema eelkõige meeldiv, siis ta on ka ilus. Ka need süstitud mokad võtavad palju ilust maha. Ja see arusaam, et kui olen ilus, siis peab minuga kuidagi teistmoodi käituma, seadused pole minu jaoks jne, on ka minu jaoks väga võõras.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:54
Ilu puutub asjasse. Ilus naine teab oma väärtust. Ma olen ju ilus, kuidas te võite minuga niimoodi käituda. Ilusad inimesed on kuidagi teistsugused, kui tavalised. Nii mehed kui naised.
-
Külaline
No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
Kui palju on tegelikult tavalisi peresid, kes sellist võitlust peavad vaikselt pidama ja piiratud vahenditega.
Ma siinkohal üldse pooli ei võta. Ma arvan, et mitte kumbki neist kõnelaustest vanematest päriselt lapsele ei mõtle. Oma ego pärast muudkui üritavad ära panna üksteisele.
Aga üldises plaanis probleemi olemus on nähtav, sest meie kohtusüsteem on halb. Päriselt hooliv vanem(vahet pole kumb) võib väga halvasti kaotada ja lastest ilma jääda.
Kui palju on tegelikult tavalisi peresid, kes sellist võitlust peavad vaikselt pidama ja piiratud vahenditega.
Ma siinkohal üldse pooli ei võta. Ma arvan, et mitte kumbki neist kõnelaustest vanematest päriselt lapsele ei mõtle. Oma ego pärast muudkui üritavad ära panna üksteisele.
Aga üldises plaanis probleemi olemus on nähtav, sest meie kohtusüsteem on halb. Päriselt hooliv vanem(vahet pole kumb) võib väga halvasti kaotada ja lastest ilma jääda.
-
Külaline
No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24 No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
-
Külaline
Keda ta on aidanud? Mis sa valetad, ta hoolib ainult endast.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:47No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24 No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
-
Külaline
Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:47No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24 No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
-
Külaline
Ei aita ta kedagi. Mina, mina, mina, iga lause algab ja lõppeb endaga. Raha oleks nagu puudu, aga Florida puhkuseks jagub küll. Loomulikult ilma lasteta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:57Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:47No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24 No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
-
Külaline
https://eloe.ee/ Mingi selline asi on toimimas kogu sellest kadalipust ajendatuna ja sedakaudu siis inimesed ka pöörduvad ja abi otsivad ja saavad.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:57Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:47No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24 No ei puutu see ilu ega rikkus tegelikult üldse teemasse. "Vapratel ja Ilusatel" on lihtsalt rohkem võimalusi meedias ja avalikkuse ees klouni mängida.
-
Külaline
Võta ette kvartali rahaaruanne, mida sa seal näed?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 20:33https://eloe.ee/ Mingi selline asi on toimimas kogu sellest kadalipust ajendatuna ja sedakaudu siis inimesed ka pöörduvad ja abi otsivad ja saavad.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:57Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:47
No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.
Loodi MTÜ ja pandi paar lugu kodulehele ning ongi kõik.
-
Külaline
Mis rahad seal siis peaksid liikuma? Saan aru, et see on koht, kuhu inimesed saavad oma lugudega pöörduda.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 20:53Võta ette kvartali rahaaruanne, mida sa seal näed?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 20:33https://eloe.ee/ Mingi selline asi on toimimas kogu sellest kadalipust ajendatuna ja sedakaudu siis inimesed ka pöörduvad ja abi otsivad ja saavad.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:57
Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.
Loodi MTÜ ja pandi paar lugu kodulehele ning ongi kõik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist