Süüdimatu mõrtsukas meie seas, kellele seadused ei kehti

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 10:34
Guest kirjutas: 30 Apr 2025 07:06
Guest kirjutas: 30 Apr 2025 06:52 No aga sama on ju nende 100-aastaste autojuhtidega. Tapab imiku vöötrajal ära ja mõistetakse süüdimatuks, sest on vana ja ei osanud enam autut juhtida.
No samas on igas eagrupis psüühikahäirete vms probleemidega inimesi. Ei hakka sellest rääkimagi, et palju on purjus ja ainete mõju all sõitvaid juhte. Minu arust see vanade autojuhtide ründamine pole aus, sest avariisid teevad nad tegelikult vähem kui näiteks noored mehed. Nendelt sa ei kavatse ju lube ära korjata.
Need raugad ju pääsevad ilma karistuseta, diagnoosiks dementsus. Noori juhte siiski karistatakse ju.
Mis loll jutt see on. Kui diagnoositakse dementsus, siis võetakse ju luba ära. Kui avarii teed, on karistused noortega täpselt samad. Ja mingit kilomeetri kohta hullemat sõitmist pole küll välja toodud. Pigem on vanainimesed ettevaatlikumad juhid kui noored. Ja tihtipeale on need noored igasuguste ainete mõju all.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mai 2025 20:41Mis loll jutt see on. Kui diagnoositakse dementsus, siis võetakse ju luba ära. Kui avarii teed, on karistused noortega täpselt samad.
No sellelt, kes Tartus imiku surnuks ja ema vigaseks sõitis, ei võetud luba ära. Ei kiirustanud ka keegi teda diagnoosima. Kihutas linnas kohe edasi ja uhas jälle ülekäigurajal jalakäijate sekka. Lõpuks vist konfiskeeriti auto.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 00:14
Külaline kirjutas: 02 Mai 2025 20:41Mis loll jutt see on. Kui diagnoositakse dementsus, siis võetakse ju luba ära. Kui avarii teed, on karistused noortega täpselt samad.
No sellelt, kes Tartus imiku surnuks ja ema vigaseks sõitis, ei võetud luba ära. Ei kiirustanud ka keegi teda diagnoosima. Kihutas linnas kohe edasi ja uhas jälle ülekäigurajal jalakäijate sekka. Lõpuks vist konfiskeeriti auto.
Oot, nagu päriselt?! See, kes tapab ära inimese ja jätab teise vigaseks, ei peaks enam kunagi autorooli taha istuma. Ilmselgelt ei ole liiklus, kus osaleb tema, enam turvaline ju. Ja iga vähegi normaalse mõistuse ja paigas südamega inimene, kel niisugune asi juhtunud, müüb oma auto silmapilk ise maha ning kasutab edaspidi vaid ühistransporti. Mina ise ei suudaks küll selle mehe asemel enam iialgi autorooli istuda, lihtsalt südametunnistus vaevab. Temal ilmselt puudub peale juhtimisoskuse järelikult siis ka südametunnistus ja ongi sihuke külm vanaätt.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 10:34
Guest kirjutas: 30 Apr 2025 07:06
Guest kirjutas: 30 Apr 2025 06:52 No aga sama on ju nende 100-aastaste autojuhtidega. Tapab imiku vöötrajal ära ja mõistetakse süüdimatuks, sest on vana ja ei osanud enam autut juhtida.
No samas on igas eagrupis psüühikahäirete vms probleemidega inimesi. Ei hakka sellest rääkimagi, et palju on purjus ja ainete mõju all sõitvaid juhte. Minu arust see vanade autojuhtide ründamine pole aus, sest avariisid teevad nad tegelikult vähem kui näiteks noored mehed. Nendelt sa ei kavatse ju lube ära korjata.
Need raugad ju pääsevad ilma karistuseta, diagnoosiks dementsus. Noori juhte siiski karistatakse ju.
Võtke vabalt. Meil on peale kasvamas terve põlvkond toredaid noori, nii poisse kui tüdrukuid, kelle arust on normaalne neile mitte meeldivad inimesed surnuks peksta. Ja seda kõike nende vanemate õigustusel. Palju õnne meile kõigile.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 09:10
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 00:14
Oot, nagu päriselt?! See, kes tapab ära inimese ja jätab teise vigaseks, ei peaks enam kunagi autorooli taha istuma. Ilmselgelt ei ole liiklus, kus osaleb tema, enam turvaline ju. Ja iga vähegi normaalse mõistuse ja paigas südamega inimene, kel niisugune asi juhtunud, müüb oma auto silmapilk ise maha ning kasutab edaspidi vaid ühistransporti. Mina ise ei suudaks küll selle mehe asemel enam iialgi autorooli istuda, lihtsalt südametunnistus vaevab. Temal ilmselt puudub peale juhtimisoskuse järelikult siis ka südametunnistus ja ongi sihuke külm vanaätt.
Minu mäletamist mööda ka vaid vibutati näpuga vanaonule.

Mul ema oli roolijoodik. Vahele jäi vaid 3 korda. Õnneks kedagi surnuks ei sõitnud. Viimane kord ka tehti vaid trahv, sest ema "südamest kahetses". Ma võtsin ise vägisi auto talt ära ja müüsin maha, sest mina poleks endale andestanud, kui ta kellegi ka surnuks või vigaseks sõitnud. Aga vot oi ma sain väga palju meelepaha, et julgesin auto talt ära võtta.
Külaline

Minu mäletamist mööda ka vaid vibutati näpuga vanaonule.

Mul ema oli roolijoodik. Vahele jäi vaid 3 korda. Õnneks kedagi surnuks ei sõitnud. Viimane kord ka tehti vaid trahv, sest ema "südamest kahetses". Ma võtsin ise vägisi auto talt ära ja müüsin maha, sest mina poleks endale andestanud, kui ta kellegi ka surnuks või vigaseks sõitnud. Aga vot oi ma sain väga palju meelepaha, et julgesin auto talt ära võtta.
See vanaonu peksis täiega segast, ei saanud arugi, et ta midagi valesti oleks teinud.
Aga roolijoodikutesse on suhtumine küllaltki leebe tõesti. Kunagi sõitsin kuskil maanteel, mis läbis küla. Ja seal oli üks auto kraavis, kaks täiesti purjus selli kakerdasid seal auto juures ja hääletasid, et ma aitaks auto välja tõmmata. Endal neil midagi viga ei olnud. SIis peatus seal teinegi auto ja küsis minu käest, et mis me teeme. Ma ütlesin, et politsei kutsume, nad on ju purjus. See hakkas ajama, et mis asja, et tõmbame välja ja las lähevad, ega nad kaugele ju ei sõitnud, viina järgi lihtsalt oli vaja minna. Sain aru, et see on siis neil seal igapäevane asi, lihtsalt nüüd läks tiba pahasti, aidatagu kraavist jälle välja ja sõit jätkub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 16 külalist