Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
Ei ole nad nii mõjutatavad midagist. See, et minu vanematele see või too isik meeldis või ei meeldinud, ei kõigutanud minu arvamust isegi lapsena.
-
Külaline
Eks sa tead muidugi paremini kui kasvatusteadlased ja psühholoogid, kelle nõuandel selline norm seadusesse on lisatud, mitte ainult meil vaid paljudes riikides.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:56 Ei ole nad nii mõjutatavad midagist. See, et minu vanematele see või too isik meeldis või ei meeldinud, ei kõigutanud minu arvamust isegi lapsena.
-
Külaline
Kõik need andmed on avalikes allikates saadaval.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:52Ahahh ja mis majateener sa seal oled, et on häbematust tääkida toonil nagu elaks nendega.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:07 Tüdruk on alles liiga noor ja seetõttu väga mõjutatav. Alla 10 aasta vanuste laste arvamust ei võeta arvesse isegi kohtus
Selline laps ei oma otsustusõigust.
Lapse isa tuli vastu ja nõustus, et lapse elukoht on ema juures. Sealjuures nõudis isa, et laps saaks kaks nädalalõppu ja pooled pühade päevadest veeta isa ja vendadega koos.
Seda kokkulepet rikkus ema, kes viis lapse välismaale ja ei võimaldanud enam kokkulepitud kohtumisi.
Ka emal oli, muide, õigus vanemate lastega kohtuda samavõrra kui isal tütrega. Seda õigust ema ignoreeris. Niipalju suurest ema armastusest ja igatsusest![]()
Käesoleval hetkel veedab tütar aega võrdselt mõlema vanemaga. (Juhul kui üks vanematest oma õigust ei ignoreeri, mida on teinud ema korduvalt ja isa mitte iial). Hiljem, elukogemuse kogunes, on lapsel õigus otsustada, milline saab olema tema edasine põhielukoht.
Minu meelest on praegu kõik hästi. Ja kellel pole hästi, peaks peeglisse vaatama.
-
Külaline
Ahsoo ja sa tead, kui õiged või valed need on? Ja millest selline metsikult suur huvi, et tutvuda võõraste inimeste eraelu ja antud loo iga detailiga? Need ei ole raamatuks kokku pandud, peab kõvasti tahtmist olema, et siit ja sealt taga ajada.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:00Kõik need andmed on avalikes allikates saadaval.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:52Ahahh ja mis majateener sa seal oled, et on häbematust tääkida toonil nagu elaks nendega.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 07:07 Tüdruk on alles liiga noor ja seetõttu väga mõjutatav. Alla 10 aasta vanuste laste arvamust ei võeta arvesse isegi kohtus
Selline laps ei oma otsustusõigust.
Lapse isa tuli vastu ja nõustus, et lapse elukoht on ema juures. Sealjuures nõudis isa, et laps saaks kaks nädalalõppu ja pooled pühade päevadest veeta isa ja vendadega koos.
Seda kokkulepet rikkus ema, kes viis lapse välismaale ja ei võimaldanud enam kokkulepitud kohtumisi.
Ka emal oli, muide, õigus vanemate lastega kohtuda samavõrra kui isal tütrega. Seda õigust ema ignoreeris. Niipalju suurest ema armastusest ja igatsusest![]()
Käesoleval hetkel veedab tütar aega võrdselt mõlema vanemaga. (Juhul kui üks vanematest oma õigust ei ignoreeri, mida on teinud ema korduvalt ja isa mitte iial). Hiljem, elukogemuse kogunes, on lapsel õigus otsustada, milline saab olema tema edasine põhielukoht.
Minu meelest on praegu kõik hästi. Ja kellel pole hästi, peaks peeglisse vaatama.
Kui paljud kordi vanemad iga päev oma lapsi manitsevad, et ei tohi teha seda ja seda ja seda, aga nad ikka teevad. Kui palju kordi kõik vanemad ohkavad, et nad justkui räägivad seinaga? Laps teeb ikka nii nagu tema tahab, vanem rääkigu oma suu vahtu.
Poleks ju mingeid noorte probleeme olemaski, kui lapsed kuulekalt sätiks end vanemate arvamiste järgi.
-
Külaline
Olen asja omale selgeks teinud, erinevalt sinust, kes lihtsalt plähmerdab. Sulle see on raske, kuna oled ilmselt suhteliselt juhm. Mul seda häda pole, aega läks 7 minutitGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:16Ahsoo ja sa tead, kui õiged või valed need on? Ja millest selline metsikult suur huvi, et tutvuda võõraste inimeste eraelu ja antud loo iga detailiga? Need ei ole raamatuks kokku pandud, peab kõvasti tahtmist olema, et siit ja sealt taga ajada.
Kui paljud kordi vanemad iga päev oma lapsi manitsevad, et ei tohi teha seda ja seda ja seda, aga nad ikka teevad. Kui palju kordi kõik vanemad ohkavad, et nad justkui räägivad seinaga? Laps teeb ikka nii nagu tema tahab, vanem rääkigu oma suu vahtu.
Poleks ju mingeid noorte probleeme olemaski, kui lapsed kuulekalt sätiks end vanemate arvamiste järgi.
-
Külaline
Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati naiste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud vanamehele.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:25Olen asja omale selgeks teinud, erinevalt sinust, kes lihtsalt plähmerdab. Sulle see on raske, kuna oled ilmselt suhteliselt juhm. Mul seda häda pole, aega läks 7 minutitGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:16Ahsoo ja sa tead, kui õiged või valed need on? Ja millest selline metsikult suur huvi, et tutvuda võõraste inimeste eraelu ja antud loo iga detailiga? Need ei ole raamatuks kokku pandud, peab kõvasti tahtmist olema, et siit ja sealt taga ajada.
Poleks ju mingeid noorte probleeme olemaski, kui lapsed kuulekalt sätiks end vanemate arvamiste järgi.![]()
-
Külaline
Ja mis on need faktid, mida mina üles ei korja? Nimeta mõned!Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:30Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati naiste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud vanamehele.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:25Olen asja omale selgeks teinud, erinevalt sinust, kes lihtsalt plähmerdab. Sulle see on raske, kuna oled ilmselt suhteliselt juhm. Mul seda häda pole, aega läks 7 minutitGuest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:16
Ahsoo ja sa tead, kui õiged või valed need on? Ja millest selline metsikult suur huvi, et tutvuda võõraste inimeste eraelu ja antud loo iga detailiga? Need ei ole raamatuks kokku pandud, peab kõvasti tahtmist olema, et siit ja sealt taga ajada.
Poleks ju mingeid noorte probleeme olemaski, kui lapsed kuulekalt sätiks end vanemate arvamiste järgi.![]()
-
Külaline
Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati meeste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud naisele - vanus teadmata.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:30Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati naiste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud vanamehele.
-
Külaline
No see lastekaitsja olla kunagi kuskil pussu lasknud.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:45Ja mis on need faktid, mida mina üles ei korja? Nimeta mõned!
-
Külaline
Kummaline siin lugeda neid kommentaare, mis väidetavalt kindlaid fakte esitavad kindlatest ja kõigile kättesaadavatest allikatest. Mina tavalise inimesena neid infoallikaid ei tea, käisin nii selle loo ema kui isa FB lehel ja ka guugeldasin. Isa poolt midagi selget välja ei loe, emal on üles pandud suurtes kogustes dokumente, e-kirju, videosid (ka teiste poolt tehtuid, nt kuidas laps kooli juures isa eest põgeneb sõprade abil). Muidugi võib siin keegi väita, et see kõik on võltsitud, aga no minge vaadake, lugege ise natuke seda infot. Saab paljudele siin korduvalt üles kerkinud küsimustele loogilised vastused.
-
Külaline
Videosalvestised erinevate isikute poolt, kus on selgelt kuulda, kuidas 9-aastane laps teada annab, et ta soovib elada koos oma emaga, mitte isaga, on kõik avalikus netis saadaval. Siinsamas teemaski on mõned neist videotest eespool ära toodud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 03:25Kust sa tead? Heinmets tegi kümneid ja kümneid kordi ülekandeid tüdruku korrutamistest?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:05Kust sa tead? Selle kohta, kelle poole pojad hoiavad, puudub avalikkusel tegelikult teadmine. Aga seda, et tütar hoiab ema poole ja tahab temaga elada, on tüdruk ise ametnikele korrutanud kümneid ja kümneid kordi. See on väga kõnekas.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:46 Heidmets rikkus ise rängalt sõlmitud kokkuleppeid. See on fakt. Ilma rikkumisega poleks olnud kõike järgnevat.
Pojad hoiavad isa poole. See on väga kõnekas.
-
Külaline
Laps elaski koos emaga. Laps on korduvalt väljendanud ka seda, et soovis kohtuda isa ja vendadega ( vt. Portugali kohtu materjalid) kuid ema ei lasknud tal seda teha.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:34Videosalvestised erinevate isikute poolt, kus on selgelt kuulda, kuidas 9-aastane laps teada annab, et ta soovib elada koos oma emaga, mitte isaga, on kõik avalikus netis saadaval. Siinsamas teemaski on mõned neist videotest eespool ära toodud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 03:25Kust sa tead? Heinmets tegi kümneid ja kümneid kordi ülekandeid tüdruku korrutamistest?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:05
Kust sa tead? Selle kohta, kelle poole pojad hoiavad, puudub avalikkusel tegelikult teadmine. Aga seda, et tütar hoiab ema poole ja tahab temaga elada, on tüdruk ise ametnikele korrutanud kümneid ja kümneid kordi. See on väga kõnekas.
-
Külaline
Aga loe ekspressi artikleid kohtu materjalidega, tegelikke dokumente, mitte osapoolte omakasupüüdlikku juttu.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:26 Kummaline siin lugeda neid kommentaare, mis väidetavalt kindlaid fakte esitavad kindlatest ja kõigile kättesaadavatest allikatest. Mina tavalise inimesena neid infoallikaid ei tea, käisin nii selle loo ema kui isa FB lehel ja ka guugeldasin. Isa poolt midagi selget välja ei loe, emal on üles pandud suurtes kogustes dokumente, e-kirju, videosid (ka teiste poolt tehtuid, nt kuidas laps kooli juures isa eest põgeneb sõprade abil). Muidugi võib siin keegi väita, et see kõik on võltsitud, aga no minge vaadake, lugege ise natuke seda infot. Saab paljudele siin korduvalt üles kerkinud küsimustele loogilised vastused.
Artiklis toodud materjalid on tunnistatud õigeteks.
-
Külaline
Ta ei ole veel 9Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:34Videosalvestised erinevate isikute poolt, kus on selgelt kuulda, kuidas 9-aastane laps teada annab, et ta soovib elada koos oma emaga, mitte isaga, on kõik avalikus netis saadaval. Siinsamas teemaski on mõned neist videotest eespool ära toodud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 03:25Kust sa tead? Heinmets tegi kümneid ja kümneid kordi ülekandeid tüdruku korrutamistest?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:05
Kust sa tead? Selle kohta, kelle poole pojad hoiavad, puudub avalikkusel tegelikult teadmine. Aga seda, et tütar hoiab ema poole ja tahab temaga elada, on tüdruk ise ametnikele korrutanud kümneid ja kümneid kordi. See on väga kõnekas.
-
Külaline
Ma ei ole see, kellele vastad. Aga see perelepitaja kutsega lastekaitsja valetab, varjab olulist infot, õõnestab laste ja vanemate vahelist usaldust, võltsib toimikumaterjale, häälestab oma kolleege ilma vahendeid valimata endale mittemeeldiva lapse või terve pere vastu, rääkides neile pooltõdesid, kuulujutte faktide pähe või liialdades ning seda alati võõra lapse kahjustamise eesmärgil. Tema kohta on aastate vältel paljud õnnetud pered esitanud suurel hulgal kaebusi nii LOVle kui ka SKAle, samuti õiguskantslerile, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile ja paljudesse teistesse kohtadesse, paludes see konkreetne lastekaitseametnik mõne vähegi pädevama vastu välja vahetada. Kuna ta aga oskab ülemustele pugeda ja lapsi ning peresid laimata, siis ei ole tehtud midagi. Aga peas tal kõik küll korras ei ole. Tema on üks neist, kes on lastele ohtlik.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:45Ja mis on need faktid, mida mina üles ei korja? Nimeta mõned!Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:30Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati naiste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud vanamehele.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:25
Olen asja omale selgeks teinud, erinevalt sinust, kes lihtsalt plähmerdab. Sulle see on raske, kuna oled ilmselt suhteliselt juhm. Mul seda häda pole, aega läks 7 minutit![]()
-
Külaline
Valetad. See tüdruk on vägagi 9-aastane.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:46Ta ei ole veel 9Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:34Videosalvestised erinevate isikute poolt, kus on selgelt kuulda, kuidas 9-aastane laps teada annab, et ta soovib elada koos oma emaga, mitte isaga, on kõik avalikus netis saadaval. Siinsamas teemaski on mõned neist videotest eespool ära toodud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 03:25
Kust sa tead? Heinmets tegi kümneid ja kümneid kordi ülekandeid tüdruku korrutamistest?
Lisaks õpib ta andekatele lastele mõeldud katsetega erikoolis, mis tähendab, et ta on vaimselt arusaamisvõimelt ammugi 10-aastase tasemel.
-
Külaline
Kummaline siin lugeda, et sinu jaoks eksisteerib vaid FB. Olemas on siiski ka kohtuallikad.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:26Kummaline siin lugeda neid kommentaare, mis väidetavalt kindlaid fakte esitavad kindlatest ja kõigile kättesaadavatest allikatest. Mina tavalise inimesena neid infoallikaid ei tea, käisin nii selle loo ema kui isa FB lehel ja ka guugeldasin. Isa poolt midagi selget välja ei loe, emal on üles pandud suurtes kogustes dokumente, e-kirju, videosid (ka teiste poolt tehtuid, nt kuidas laps kooli juures isa eest põgeneb sõprade abil). Muidugi võib siin keegi väita, et see kõik on võltsitud, aga no minge vaadake, lugege ise natuke seda infot. Saab paljudele siin korduvalt üles kerkinud küsimustele loogilised vastused.
Ja miks peaks mingite KH sõprade/tuttavate videolavastused viimse instantsi tõde olema? KH kommunikatsioonist on ju näha/kuulda olnud, et ta manipuleerib lapsega (tegelikult kõigi lastega, arvestades et aiatagune tordiga laulmine sai ka kellegi teise poolt videole võetud).
Kardashianidel ja Meghan Markle'il on ka pidevalt kaamerameeskond salvestama tellitud, aga täielik rumalus oleks arvata, et need salvestised on tõesed ja peegeldavad tegelikku elu. Ei, need on tehtud kindlal eesmärgil ja selleks, et jätta soovitud muljet.
-
Külaline
See pere lepitaja puutub asjasse kuidas?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:48Ma ei ole see, kellele vastad. Aga see perelepitaja kutsega lastekaitsja valetab, varjab olulist infot, õõnestab laste ja vanemate vahelist usaldust, võltsib toimikumaterjale, häälestab oma kolleege ilma vahendeid valimata endale mittemeeldiva lapse või terve pere vastu, rääkides neile pooltõdesid, kuulujutte faktide pähe või liialdades ning seda alati võõra lapse kahjustamise eesmärgil. Tema kohta on aastate vältel paljud õnnetud pered esitanud suurel hulgal kaebusi nii LOVle kui ka SKAle, samuti õiguskantslerile, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile ja paljudesse teistesse kohtadesse, paludes see konkreetne lastekaitseametnik mõne vähegi pädevama vastu välja vahetada. Kuna ta aga oskab ülemustele pugeda ja lapsi ning peresid laimata, siis ei ole tehtud midagi. Aga peas tal kõik küll korras ei ole. Tema on üks neist, kes on lastele ohtlik.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:45Ja mis on need faktid, mida mina üles ei korja? Nimeta mõned!Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:30
Sa pole endale mitte midagi selgeks teinud, sa korjad üles vaid seda, mis sulle meeldib. Sul on lihtne otsuseid teha - sa oled alati naiste vastu. Sinu kommentaarid on siin alati äratuntavalt kibestunud ja viitavad läbikukkunud vanamehele.
Me räägime siin sellest, et ema rikkus kokkulepet, mis oli sõlmitud kohtus. Mingi lepitaja tuli mängu alles protsessi viimases etapis, kui ema oli juba kaotanud protsessi Portugalis ja sealt koos lapsega kodumaale saadetud. Tema roll on suhteliselt tühine ja ei mõjuta midagi.
-
Külaline
Kas sa stalgid seda last?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:52Valetad. See tüdruk on vägagi 9-aastane.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:46Ta ei ole veel 9Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:34
Videosalvestised erinevate isikute poolt, kus on selgelt kuulda, kuidas 9-aastane laps teada annab, et ta soovib elada koos oma emaga, mitte isaga, on kõik avalikus netis saadaval. Siinsamas teemaski on mõned neist videotest eespool ära toodud.
Lisaks õpib ta andekatele lastele mõeldud katsetega erikoolis, mis tähendab, et ta on vaimselt arusaamisvõimelt ammugi 10-aastase tasemel.
-
Külaline
Ah, mis sa plärad. See lastekaitsja oli vaid üks episood minevikus. Tema ei pannud sündmuste ahelale algust (lapse isa loata välismaale elama viimine ja seal kooli panemine) ja ei mõjuta enam praegust olukorda kuidagi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:48Ma ei ole see, kellele vastad. Aga see perelepitaja kutsega lastekaitsja valetab, varjab olulist infot, õõnestab laste ja vanemate vahelist usaldust, võltsib toimikumaterjale, häälestab oma kolleege ilma vahendeid valimata endale mittemeeldiva lapse või terve pere vastu, rääkides neile pooltõdesid, kuulujutte faktide pähe või liialdades ning seda alati võõra lapse kahjustamise eesmärgil. Tema kohta on aastate vältel paljud õnnetud pered esitanud suurel hulgal kaebusi nii LOVle kui ka SKAle, samuti õiguskantslerile, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuametile ja paljudesse teistesse kohtadesse, paludes see konkreetne lastekaitseametnik mõne vähegi pädevama vastu välja vahetada. Kuna ta aga oskab ülemustele pugeda ja lapsi ning peresid laimata, siis ei ole tehtud midagi. Aga peas tal kõik küll korras ei ole. Tema on üks neist, kes on lastele ohtlik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist