Panin eelmisel nädalal avamaale redise, salati, porgandi ja tilli maha. Nüüd on paar viimast ööd väga külmad olnud - ikka päris mitu miinust. Kas need külmad võivad minu külvi kahjustada? Peenrast ei ole veel midagi rohelist välja tulnud.
Katteloori unustasin peale panna.
Öökülmad
-
Külaline
Need nii külmas nagunii ei idane, seega pole ka midagi kahjustada.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 11:14 Panin eelmisel nädalal avamaale redise, salati, porgandi ja tilli maha. Nüüd on paar viimast ööd väga külmad olnud - ikka päris mitu miinust. Kas need külmad võivad minu külvi kahjustada? Peenrast ei ole veel midagi rohelist välja tulnud.
-
Külaline
Panin maha soojal ajal. Midagi võis seal mulla sees juba idaneda.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 12:25Need nii külmas nagunii ei idane, seega pole ka midagi kahjustada.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 11:14 Panin eelmisel nädalal avamaale redise, salati, porgandi ja tilli maha. Nüüd on paar viimast ööd väga külmad olnud - ikka päris mitu miinust. Kas need külmad võivad minu külvi kahjustada? Peenrast ei ole veel midagi rohelist välja tulnud.
-
Külaline
Nii pikalt pole soe olnud, et muld oleks soojaks läinud. Ei usu, et seal midagi idanes.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 13:06Panin maha soojal ajal. Midagi võis seal mulla sees juba idaneda.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 12:25Need nii külmas nagunii ei idane, seega pole ka midagi kahjustada.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 11:14 Panin eelmisel nädalal avamaale redise, salati, porgandi ja tilli maha. Nüüd on paar viimast ööd väga külmad olnud - ikka päris mitu miinust. Kas need külmad võivad minu külvi kahjustada? Peenrast ei ole veel midagi rohelist välja tulnud.
-
Külaline
Porgandile ei teinud midagi, aga see idanebki kaua.
https://majandus.postimees.ee/1035692/s ... pastinaaki
https://majandus.postimees.ee/1035692/s ... pastinaaki
-
Külaline
Oli ikka pikalt nii soe küll, et nt 1 cm sügavusel võisid seemned idanema hakata. Tilli ju üldse külvatakse mulla pinnale. Redis külma ei karda. Aga noh, oota lihtsalt ja näed, mis sai.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2025 13:46Nii pikalt pole soe olnud, et muld oleks soojaks läinud. Ei usu, et seal midagi idanes.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 4 külalist