Naine nartsissist

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 07:09
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 06:50
Külaline kirjutas: 22 Apr 2025 23:13Panid tähele-vend laksas endale kohe laigi ka ära. Igas pulmas pruut ja igal matusel kadunuke. No millises teemas teda poleks, eks :lol:
Mhm, eile pani siin foorumis korralikult hullu erinevates teemades. Ma kohe ei taibanudki, millest ta end puudutatuna tundis, aga siis sain aru - ta on ju ise kohalik sõimleja siin foorumis. Kui põhjust sõimata pole, siis leiutab selle, hakates omale asju ette kujutama. Raske juhtum. Kardab vist ka omale kiirabi ja politseid ukse taha. 😃
No kui midagi norida pole, siis ta norib ise. Aga kõige rohkem teda käivitavad sõnad: vana mees, impotent, joodik. Ju need lähevad täppi tema puhul ja siis hakkab vahutama. Aga lõppkokkuvõttes vahet pole, see om ju selge, et naised on alati kõiges süüdi, naised on ühtlasi nii frigiidsed kui ka litsid, naised ei saagi kunagi midagi õigesti teha.
Sõimab teisi valvepenideks, ise vahib 24/7 siin. Korralik peni, haugub ka korralikult. Tegelt selline kiunuv taks.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 10:21
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 06:50

Mhm, eile pani siin foorumis korralikult hullu erinevates teemades. Ma kohe ei taibanudki, millest ta end puudutatuna tundis, aga siis sain aru - ta on ju ise kohalik sõimleja siin foorumis. Kui põhjust sõimata pole, siis leiutab selle, hakates omale asju ette kujutama. Raske juhtum. Kardab vist ka omale kiirabi ja politseid ukse taha. 😃
No kui midagi norida pole, siis ta norib ise. Aga kõige rohkem teda käivitavad sõnad: vana mees, impotent, joodik. Ju need lähevad täppi tema puhul ja siis hakkab vahutama. Aga lõppkokkuvõttes vahet pole, see om ju selge, et naised on alati kõiges süüdi, naised on ühtlasi nii frigiidsed kui ka litsid, naised ei saagi kunagi midagi õigesti teha.
Sõimab teisi valvepenideks, ise vahib 24/7 siin. Korralik peni, haugub ka korralikult. Tegelt selline kiunuv taks.
Pada sõimsb katelt või vastupidi. Sa peaksid abi otsima.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 11:26

Litsu laiki, peni!
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 11:42
Litsu laiki, peni!
Teema on sinust. Nartsissist. Ebastabiilne, vaimsete häiretega nartsissist. Sotsiaaltoetused laekuvad 2 nädala pärast. Katsu see aeg üle elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Apr 2025 11:49

Litsu laiki, peni!
Teema on sinust. Nartsissist. Ebastabiilne, vaimsete häiretega nartsissist. Sotsiaaltoetused laekuvad 2 nädala pärast. Katsu see aeg üle elada.
Te olete ühel sagedusel omavahel, et teil see jutt hästi klapib. Vastastikused tunded teil. Peegeldate teineteist.
On mul õigus?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 11:55
Litsu laiki, peni!
Te olete ühel sagedusel omavahel, et teil see jutt hästi klapib. Vastastikused tunded teil. Peegeldate teineteist.
On mul õigus?
Ei ole õigus. Esiteks ta sõimab siin tont teab keda. Teiseks. Sellise lihtsakese puhul on tore ennast lõbustada. Viska kont ja hüppab lõrinal ja klähvides kallale. Olen täheldanud, et tema puhul lõbustab ennast veel nii mõnigi kasutaja. Eks niikaua lõbustatakse ennast kui igavaks muutub. Ja igavaks ta muutub kuna tema vastused on etteaimatavad.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 14:21 Postitus on kustutatud

Läksid närvi, et sõnad selgelt välja ei tule? 😀
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 18:36

Jälle vaarun foorumisse,
närvis ja purjus.
Kõigi naiskasutajate jaoks
olen siin vaid lurjus.
Kuna mu sees palju
kibestumist, kurjust,
katse leida armastust
alati mul nurjub.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 13:11
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 11:55

On mul õigus?
Ei ole õigus. Esiteks ta sõimab siin tont teab keda. Teiseks. Sellise lihtsakese puhul on tore ennast lõbustada. Viska kont ja hüppab lõrinal ja klähvides kallale. Olen täheldanud, et tema puhul lõbustab ennast veel nii mõnigi kasutaja. Eks niikaua lõbustatakse ennast kui igavaks muutub. Ja igavaks ta muutub kuna tema vastused on etteaimatavad.
Taksi ja tuusiku adult entertainment :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 19:13
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 18:36

Jälle vaarun foorumisse,
närvis ja purjus.
Kõigi naiskasutajate jaoks
olen siin vaid lurjus.
Kuna mu sees palju
kibestumist, kurjust,
katse leida armastust
alati mul nurjub.
Mina mees. Üks nendest kes on revolver ja impo j ne pean tunnistama, et päris andekas.
Misasja1
Kontakt:

Postitus Postitas Misasja1 »

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 18:30 Olime suhtes alla aasta. Peale poolt aastat koos olemist tuli tema tegelik olemus välja. Lõhkus asju ja oli ka füüsiline vägivald. Mitmeid kordi kokku- lahku. Kõiges olin ma koguaeg süüdi, kõike tegin valesti. Rääkisin sellest oma tutvusringkonnas ja nii mõnigi vastas, et tegu on nartsissistiga.
Nüüd peale lahkuminekut saadab sõimavaid kirju. Mis sellise inimese puhul üldse aitaks? Või ajaga tema viha aina kasvab. Ehk on kellelgi midagi taolist olnud.
Ma lugesin mõni aeg tagasi ühe eesti mehe raamatut, kus oli täpselt samasugune näide ilmselt sellise diagnoosiga naisest, kes loopis nõusid puruks, lubas rongi alla joosta ning oli mehe vastu vägivaldne. Arvan, et selle raamatuga tutvumine tooks sulle palju äratundmist ja mõtteid, kuidas sellise inimesega hakkama saada, kuidas ta toimida võib jne.

Raamat ise oli Heiki Kohal "Aitab draamast".
Külaline

Kas nartsissism saab olla õpitud käitumine või on see sünniga kaasa tulnud? Mu ema käitumises oli palju neid omadusi. Ma ka omandasin need, tema käitumise. See tundus küll nõme, aga hakkasin talle lapsena samaga vastama. Sain muidugi hullemini vastu ka. Edasi, täiskasvsnuna jätkasin sama moodi, sest see tundus kui enesekehtestamine sel moel.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Apr 2025 08:00 Kas nartsissism saab olla õpitud käitumine või on see sünniga kaasa tulnud? Mu ema käitumises oli palju neid omadusi. Ma ka omandasin need, tema käitumise. See tundus küll nõme, aga hakkasin talle lapsena samaga vastama. Sain muidugi hullemini vastu ka. Edasi, täiskasvsnuna jätkasin sama moodi, sest see tundus kui enesekehtestamine sel moel.
Sellega nii ja naa. Põhimõtteliselt endaga tegeledes võid olla täitsa normaalne inimene. Mõistus ju peas. Saad aru mis õige ja vale.
Ära näiteks kunagi muutu selliseks nagu see valvepenina klähviv prouake siin on. Olgu tema sulle hoiatuseks kui midagi teed või ütled.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Apr 2025 08:00 Kas nartsissism saab olla õpitud käitumine või on see sünniga kaasa tulnud? Mu ema käitumises oli palju neid omadusi. Ma ka omandasin need, tema käitumise. See tundus küll nõme, aga hakkasin talle lapsena samaga vastama. Sain muidugi hullemini vastu ka. Edasi, täiskasvsnuna jätkasin sama moodi, sest see tundus kui enesekehtestamine sel moel.
Isiksusehäired on osaliselt kindlasti pärilikud, aga eks sellega on nagu kogu pärilikkusega, et kes teab, millise geenikomplekti keegi parasjagu saab ja kui tugevalt tal miski avaldub.

Siiski, kõik isiksusehäired pole nartsissism, isegi kui viimasel ajal kipub olema populaarne kõike nartsissismiks tembeldada.

Ma ei kujuta päris hästi ette, kuidas tüüpilistele nartsissismiilmingutele samaga vastata? Kui inimene igal sammul ennast jaburalt kiidab ja esile upitab (a la D. Trump), siis tegid sama? Või mida? Sul tundub mõistus peas ja süda õige koha peal olevat, kuna juba lapsena tundsid, et asi pole õige. Loodetavasti oled täiskasvanuna endaga tööd teinud ja normaalseks inimeseks saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Apr 2025 12:24 Loodetavasti oled täiskasvanuna endaga tööd teinud ja normaalseks inimeseks saanud.
Ma keegi teine.
Mis tähendab endaga tööd teinud?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Apr 2025 13:09
Külaline kirjutas: 25 Apr 2025 12:24 Loodetavasti oled täiskasvanuna endaga tööd teinud ja normaalseks inimeseks saanud.
Ma keegi teine.
Mis tähendab endaga tööd teinud?
Mõtled ennem kui ütled või teed. Harjutamise asi.
Uhhuuuu maailma ära sukeldu.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Apr 2025 12:24
Külaline kirjutas: 25 Apr 2025 08:00 Kas nartsissism saab olla õpitud käitumine või on see sünniga kaasa tulnud? Mu ema käitumises oli palju neid omadusi. Ma ka omandasin need, tema käitumise. See tundus küll nõme, aga hakkasin talle lapsena samaga vastama. Sain muidugi hullemini vastu ka. Edasi, täiskasvsnuna jätkasin sama moodi, sest see tundus kui enesekehtestamine sel moel.
Isiksusehäired on osaliselt kindlasti pärilikud, aga eks sellega on nagu kogu pärilikkusega, et kes teab, millise geenikomplekti keegi parasjagu saab ja kui tugevalt tal miski avaldub.

Siiski, kõik isiksusehäired pole nartsissism, isegi kui viimasel ajal kipub olema populaarne kõike nartsissismiks tembeldada.

Ma ei kujuta päris hästi ette, kuidas tüüpilistele nartsissismiilmingutele samaga vastata? Kui inimene igal sammul ennast jaburalt kiidab ja esile upitab (a la D. Trump), siis tegid sama? Või mida? Sul tundub mõistus peas ja süda õige koha peal olevat, kuna juba lapsena tundsid, et asi pole õige. Loodetavasti oled täiskasvanuna endaga tööd teinud ja normaalseks inimeseks saanud.
Ma seda enesekiituse osa ei mõelnudki. See polegi nii hull. Vaid tüütu ehk. Pigem seda hullema käitumse osa, nagu teemaalgatuses kirjas. See viha, kuidas teised asju valesti teevad ja tema vaid õigesti. Karistamine vaikimise või sõimlemisega. Teise alavääristamise ja klats.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Apr 2025 18:26
Guest kirjutas: 25 Apr 2025 12:24

Ma seda enesekiituse osa ei mõelnudki. See polegi nii hull. Vaid tüütu ehk. Pigem seda hullema käitumse osa, nagu teemaalgatuses kirjas. See viha, kuidas teised asju valesti teevad ja tema vaid õigesti. Karistamine vaikimise või sõimlemisega. Teise alavääristamise ja klats.
Nartsissism, nartsism, haiglane eneseimetlemine. Psühholoogias autoerotism, iseendale suunatud seksuaalne sättumus, kus suguline rahuldus saadakse oma keha vaatlemisest ja puudutamisest.
Pole nartsism seotud ühegi sinu väljatoodud isikuomadusega.
Külaline

Nartsissistile on suuremal või vähemal määral iseloomulikud järgmised omadused:

* vähene või puuduv empaatiavõime;
* enesetähtsustamine – veendumus, et ta väärib erikohtlemist või rohkemat kui teised;
* grandioossus ja väline sära – suured fantaasiad enda väärtusest või edust, soov suhelda silmapaistvate, edukate ja hea välimusega inimestega, et enda väärtust sellega suurendada;
* pealiskaudsus – ta on väga huvitatud välimusest, materiaalsetest väärtustest ja rahalistest saavutustest nii enda kui ka teiste puhul;
* kehv emotsionaalse regulatsiooni võime – eriti viha ja raevu tekkides, kergesti ärritumine;
* ülbus – tema teab kõike kõige paremini, tal on alati õigus;
* ülitundlikkus kriitika suhtes – ta jagab kriitikat teistele, kuid ise ei suuda seda vastu võtta, süüdistades oma vigades teisi;
* pidev tunnustusevajadus, tänapäeval näiteks sagedasti sotsiaalmeedias;
* manipuleeriv käitumine.

Meenub kohe üks juurat tudeeriv blondiin.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Apr 2025 18:45 Nartsissistile on suuremal või vähemal määral iseloomulikud järgmised omadused:

* vähene või puuduv empaatiavõime;
* enesetähtsustamine – veendumus, et ta väärib erikohtlemist või rohkemat kui teised;
* grandioossus ja väline sära – suured fantaasiad enda väärtusest või edust, soov suhelda silmapaistvate, edukate ja hea välimusega inimestega, et enda väärtust sellega suurendada;
* pealiskaudsus – ta on väga huvitatud välimusest, materiaalsetest väärtustest ja rahalistest saavutustest nii enda kui ka teiste puhul;
* kehv emotsionaalse regulatsiooni võime – eriti viha ja raevu tekkides, kergesti ärritumine;
* ülbus – tema teab kõike kõige paremini, tal on alati õigus;
* ülitundlikkus kriitika suhtes – ta jagab kriitikat teistele, kuid ise ei suuda seda vastu võtta, süüdistades oma vigades teisi;
* pidev tunnustusevajadus, tänapäeval näiteks sagedasti sotsiaalmeedias;
* manipuleeriv käitumine.

Meenub kohe üks juurat tudeeriv blondiin.
Kõik omadused ei pea olema ühes inimeses, selle meenuva blondiiniga olen päri. Temal kindlasti on selline haigus olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist