Nägemise halvenemine

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Nägemise halvenemine

Postitus Postitas Külaline »

Kui nägemine hakkab vanusega kehvemaks muutums, lähefale enam hästi ei näe, kas on mingit harjutust, või imenippi, kuidas nägemist hoida või taastada?
Külaline

Äkki prillid?
Külaline

Ma ei tahaks veel prille, seepärast küsingi. Mõnd harjutust. Ravimtaime. Porgand, jah, ütleb vanatahvas.
Külaline

Võid proovida peegelpõrandal kükke
Külaline

Ära vaeva oma vanu silmi ja mine silmaarsti juurde. Saad endale korralikud prillid ja silmad tänavad sind nende eest. Porgandit võid prillidega ka süüa. Kasuks ikka.
Külaline

Mustikas on silmadele. Aga kui juba prillivajadus, siis see ei aita 😆
Külaline

Mina märkasin ka, et ei näe enam, ostsin Ocuvit toidulisandi silmadele ja näen nüüd jälle normaalselt. Poeg küll ütles, et kevad tuli ja valgem on, lisaks harjusin ära, et nii hästi enam ei näe. Aga mina ikka arvan, et Ocuvit aitas :)
Külaline

Diabeetiline retinopaatia
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 16:13 Mina märkasin ka, et ei näe enam, ostsin Ocuvit toidulisandi silmadele ja näen nüüd jälle normaalselt. Poeg küll ütles, et kevad tuli ja valgem on, lisaks harjusin ära, et nii hästi enam ei näe. Aga mina ikka arvan, et Ocuvit aitas :)
mõni päev näebki paremini, vahel loen ilma prillideta raamatut, samas teine päev vajan kindlasti prille.
Mine aga silmaarstile prille mõõtma.
Külaline

Lihtsalt väike täpsustus, et nägemistugevuse mõõtmise ja prillide määramisega tegeleb optometrist, mitte silmaarst.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist