Nägemise halvenemine
-
Külaline
Nägemise halvenemine
Kui nägemine hakkab vanusega kehvemaks muutums, lähefale enam hästi ei näe, kas on mingit harjutust, või imenippi, kuidas nägemist hoida või taastada?
-
Külaline
Ma ei tahaks veel prille, seepärast küsingi. Mõnd harjutust. Ravimtaime. Porgand, jah, ütleb vanatahvas.
-
Külaline
Ära vaeva oma vanu silmi ja mine silmaarsti juurde. Saad endale korralikud prillid ja silmad tänavad sind nende eest. Porgandit võid prillidega ka süüa. Kasuks ikka.
-
Külaline
-
Külaline
Mina märkasin ka, et ei näe enam, ostsin Ocuvit toidulisandi silmadele ja näen nüüd jälle normaalselt. Poeg küll ütles, et kevad tuli ja valgem on, lisaks harjusin ära, et nii hästi enam ei näe. Aga mina ikka arvan, et Ocuvit aitas 
-
Külaline
mõni päev näebki paremini, vahel loen ilma prillideta raamatut, samas teine päev vajan kindlasti prille.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 16:13 Mina märkasin ka, et ei näe enam, ostsin Ocuvit toidulisandi silmadele ja näen nüüd jälle normaalselt. Poeg küll ütles, et kevad tuli ja valgem on, lisaks harjusin ära, et nii hästi enam ei näe. Aga mina ikka arvan, et Ocuvit aitas![]()
Mine aga silmaarstile prille mõõtma.
-
Külaline
Lihtsalt väike täpsustus, et nägemistugevuse mõõtmise ja prillide määramisega tegeleb optometrist, mitte silmaarst.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist