Mis maailmas Hiina sellist asja tegema peaks hakkama? Absoluutselt ebareaalne ju.
Biden või Trump?
-
Külaline
-
Külaline
See farss oleks äärmiselt naljakas kui USAst ei sõltuks sedavõrd palju maailmas. Kusjuures ega Trump mingit head esitust ei teinud, vähegi tõsiseltvõetav vastane oleks temast üle sõitnud, kuid Biden on sedavõrd ära vajunud et suutis väga selgelt kaotada.
-
Külaline
Just seda ma oma sõnavõttudega silmas pidasingi, et see farss on ikka väga kurjakuulutav. See näitab ju selgelt ära, millises naeruväärsuse maailmas me elame. Narrid upitatakse troonile, sest rumalat inimest on lihtne juhtida. Ja lihtne pärast näpuga näidata, et tema tegi.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 18:35 See farss oleks äärmiselt naljakas kui USAst ei sõltuks sedavõrd palju maailmas. Kusjuures ega Trump mingit head esitust ei teinud, vähegi tõsiseltvõetav vastane oleks temast üle sõitnud, kuid Biden on sedavõrd ära vajunud et suutis väga selgelt kaotada.
-
Juustup
Trump. See Biden on ju seniilne ja ei püsi püstigi. Ta peaks vanadekodus vanakestega rahus kaarte mängima ja vanaduspõlve nautima, mitte riiki juhtima. Vaene Jill.
/Juustup
/Juustup
Seda ma ju räägingi, et Trumpi 24h jutt on täielik bluff.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2024 17:15Mis maailmas Hiina sellist asja tegema peaks hakkama? Absoluutselt ebareaalne ju.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
[/quote]
Sinu jutt on vahel nii armsalt naiivne.
Hiina ei hakka iial sekkuma sellise asja nagu Ukraina sõda puhul. Tal on juba Venemaaga oma diil ja kuna USA on ammu Hiinaga tüli norinud, siis antud juhul ongi nad Venemaa poolel. Trump pole mu lemmik, aga tema kasuks räägivad mõned kõnekad faktid just mis puudutab sõdimist teistes riikides. Ta nimelt ei soovi oma sõdureid sõdima saata. Loe, uuri natuke. Trumpi on demoniseeritud ja lollusi on ta kindlasti teinud (kapitooliumi vallutamisele kutsumine), aga ANTUD JUHUL oleks ta selle Bideni asemel siiski valutum valik. Kui Biden peaks jätkama, siis jääb sõda venima veel pikaks ajaks ja siis on võimalus, et keegi tuumanupule vajutab juba üsna suur.
[/quote]
Ära ütle iial iial. Hiina oleks tõenäoliselt nõus, kui talle vastutasuks Taiwan pakutaks. Aga seda ilmselt ei paku ka Trump.
Kui USA ukraina abi lõpetaks, siis ei lõpeks ka sõda niipea, kuid kindlasti saab paari aasta jooksul purustatud kõik asulad Bahmuti laadselt, mis jäävad Dnepri idakaldale.
Sinu jutt on vahel nii armsalt naiivne.
[/quote]
Ära ütle iial iial. Hiina oleks tõenäoliselt nõus, kui talle vastutasuks Taiwan pakutaks. Aga seda ilmselt ei paku ka Trump.
Kui USA ukraina abi lõpetaks, siis ei lõpeks ka sõda niipea, kuid kindlasti saab paari aasta jooksul purustatud kõik asulad Bahmuti laadselt, mis jäävad Dnepri idakaldale.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
https://edition.cnn.com/2024/06/28/poli ... ump-digvid
Nojah, tundub, et vabatahlikult ta kampaaniast välja ei astu, kui just kuskil trepi peal jälle ei komista. Lasku aga edasi, seda kindlamaks Trumpi võit saab.
Nojah, tundub, et vabatahlikult ta kampaaniast välja ei astu, kui just kuskil trepi peal jälle ei komista. Lasku aga edasi, seda kindlamaks Trumpi võit saab.
-
Juustup
Annaks Jumal, et ta võidaks. Ma pole Trumpi, veel vähem USA riigi fänn, aga ta on hetkel ainuke kes selle veresauna suudab kasvõi peatada. Hiinlastel on poogen, neid kõnetaks vaid Taiwan.Leevike kirjutas: ↑28 Juun 2024 23:59 https://edition.cnn.com/2024/06/28/poli ... ump-digvid
/Juustup
-
Külaline
Bidenit hoitakse püsti sama asja pärast, miks hoitakse püsti Kaja Kallast, Ursula von der Leyenit, Sanna Marini (hoiti) ja paljusid teisi võimetuid juhte. Ja nagu USA ikka, on üle kõige, nii on USA seniil kõige seniilim ja USA käpik kõige käpikum kõigist teistest. Upitatakse võimetuid juhte, sest nendega on hea manipuleerida. Kõik need armetud kujud on ainult tankistid. Loomuilikult on USA-l sadade kaupa juhiomadustega intelligentseid liidreid võtta nii ühele kui ka teisele poole. Aga nad ei võta. Miks? Trump on hea, aga Biden? Miks lükatakse Trumpi suguse ereda alfaisase vastu välja seniilne rauk? Kes seda küsimust ei esita, on Bidenit väärt.
Kallase aeg sai nüüd ümber, daam "edutatakse" posti otsa, kus tal on võimalik veelgi rohkem eputada. Tegelikud tegijad hoiavad ennast varju. Miks? Bideni ja Kaja fännid on muidugi lauspimedad ja küsimusi ei esita. Aga mõtlevad inimesed esitavad küll. Kaja on jõuluehtena kuuse ladvas, aga kuuse moodustab hoopis keegi teine. Miks Jürgen Ligi näiteks tippu ei püri, kuigi erinevalt Kajast oleks tal võimeid küll ja küll? Aga sellepärast, et ta on mujal kasulikum. Edevad ja lollid on lihtsalt pärispoliitika kaanetüdrukud ja -poisid. Kui nende töö on tehtud, "edutatakse" nad kuhugi jalust ära ja antakse ajutiselt mõni kõvem tegija asemele, kes käpiku ülesandeid paremini ja kindlama käega täidab.
Kallase aeg sai nüüd ümber, daam "edutatakse" posti otsa, kus tal on võimalik veelgi rohkem eputada. Tegelikud tegijad hoiavad ennast varju. Miks? Bideni ja Kaja fännid on muidugi lauspimedad ja küsimusi ei esita. Aga mõtlevad inimesed esitavad küll. Kaja on jõuluehtena kuuse ladvas, aga kuuse moodustab hoopis keegi teine. Miks Jürgen Ligi näiteks tippu ei püri, kuigi erinevalt Kajast oleks tal võimeid küll ja küll? Aga sellepärast, et ta on mujal kasulikum. Edevad ja lollid on lihtsalt pärispoliitika kaanetüdrukud ja -poisid. Kui nende töö on tehtud, "edutatakse" nad kuhugi jalust ära ja antakse ajutiselt mõni kõvem tegija asemele, kes käpiku ülesandeid paremini ja kindlama käega täidab.
See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:18Annaks Jumal, et ta võidaks. Ma pole Trumpi, veel vähem USA riigi fänn, aga ta on hetkel ainuke kes selle veresauna suudab kasvõi peatada. Hiinlastel on poogen, neid kõnetaks vaid Taiwan.Leevike kirjutas: ↑28 Juun 2024 23:59 https://edition.cnn.com/2024/06/28/poli ... ump-digvid
/Juustup
-
Juustup
Kui ma oleks USA kodanik, siis ma ilmselt lahkuks sealt. Vähemalt prooviks. Need numbrid on ju jubedad. Kõige hullem on see nende relvasüsteem, iga idioot võib tukiga ringi käia ja majad on ka pm papist. Eks nad ise muidugi ilmselt ei taju seda, söövad oma kartulikrõpse ja orjavad edasi.Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:36See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:18Annaks Jumal, et ta võidaks. Ma pole Trumpi, veel vähem USA riigi fänn, aga ta on hetkel ainuke kes selle veresauna suudab kasvõi peatada. Hiinlastel on poogen, neid kõnetaks vaid Taiwan.Leevike kirjutas: ↑28 Juun 2024 23:59 https://edition.cnn.com/2024/06/28/poli ... ump-digvid
/Juustup
/Juustup
Neid riike, kust lahkuks, tuleb aina juurdeJuustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:43Kui ma oleks USA kodanik, siis ma ilmselt lahkuks sealt. Vähemalt prooviks. Need numbrid on ju jubedad. Kõige hullem on see nende relvasüsteem, iga idioot võib tukiga ringi käia ja majad on ka pm papist. Eks nad ise muidugi ilmselt ei taju seda, söövad oma kartulikrõpse ja orjavad edasi.Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:36See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.
/Juustup
-
Juustup
Ongi nii. Lõpuks tekib küsimus kuhu veel üldse minna kõlbab..Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:48Neid riike, kust lahkuks, tuleb aina juurdeJuustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:43Kui ma oleks USA kodanik, siis ma ilmselt lahkuks sealt. Vähemalt prooviks. Need numbrid on ju jubedad. Kõige hullem on see nende relvasüsteem, iga idioot võib tukiga ringi käia ja majad on ka pm papist. Eks nad ise muidugi ilmselt ei taju seda, söövad oma kartulikrõpse ja orjavad edasi.Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:36
See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.
/Juustup![]()
/Juustup
Relvade valimatu laialijagamise poolt on aga ju justnimelt vabariiklased eesotsas Trumpiga, demokraadid sooviksid nende kättesaadavust piirata?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:43Kui ma oleks USA kodanik, siis ma ilmselt lahkuks sealt. Vähemalt prooviks. Need numbrid on ju jubedad. Kõige hullem on see nende relvasüsteem, iga idioot võib tukiga ringi käia ja majad on ka pm papist. Eks nad ise muidugi ilmselt ei taju seda, söövad oma kartulikrõpse ja orjavad edasi.Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:36See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.
/Juustup
Aga Bideni poolt oleks tõesti raske olla, teda võiks ette kujutada kuskil kamina ees tukkumas, vaip põlvedel, ja oma saja-aasta tagusest lapsepõlvest heietamas, aga mitte üht maailma olulisimat riiki juhtimas. Päris masendav, et demokraadid kedagi elusamat omalt poolt ei leidnud. Aga Trumpi vastu oleks ma ikkagi veel enam, nagu kasvatamatu ohtlik ülekasvanud jõmpsikas pommiriiulis, iial ei tea, kust midagi sügelema hakkab ja mida oma arrogantsuses ja impulsiivsuses näppima hakkab. Täiesti groteskne, et selline kuju on üldse niisugusele positsioonile jõudnud ja tõenäoliselt jõuab veel kord...
-
Külaline
Ma ei saa tõesti aru, kuidas saab tekkida selline olukord, et maailma võimsaima riigi presidendiks kandideerivad sellised inimesed. Kas terves maailmas ei ole paremaid kandidaate. Vahepeal osales mingi ideaalnaine, ilus, tark, noor jne, aga temal polnud mingit lootustki. Peab valima kahe vanuri vahel.
-
Külaline
Siin saab süüdistada USA poliitilist süsteemi, kus (eesotsas relva- ja ravimifirmade) lobiorganisatsioonid otsustavad, kelle nad pukki upitavad. Rahval ei ole suurt midagi kaasa öelda.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 10:37 Ma ei saa tõesti aru, kuidas saab tekkida selline olukord, et maailma võimsaima riigi presidendiks kandideerivad sellised inimesed. Kas terves maailmas ei ole paremaid kandidaate. Vahepeal osales mingi ideaalnaine, ilus, tark, noor jne, aga temal polnud mingit lootustki. Peab valima kahe vanuri vahel.
-
Külaline
Bideni poolt. Seal on rohkem lootust, et ätt nii ära vajub, et tuleb noorem asemele. Trumpi puhul vähem tõenäoline. Ta on nagu vanainimesed, kes kipuvad hooldekodust teadmata suunas jalga laskma. Tükk tegu, et üles leida.
-
Külaline
Täiesti groteskne, et Trump ei alustanudki ühtki sõda! Kuhu see kõlbab? Absoluutselt groteskne, et see hull ei luba lapsi zombiks lõigata, õudne. Äärmmiselt groteskne, et ülekasvanud jõmpsikas tahab lõpetada immigrantide laastava juurdevoolu. Jube inimene.iiR kirjutas: ↑29 Juun 2024 10:16
. Aga Trumpi vastu oleks ma ikkagi veel enam, nagu kasvatamatu ohtlik ülekasvanud jõmpsikas pommiriiulis, iial ei tea, kust midagi sügelema hakkab ja mida oma arrogantsuses ja impulsiivsuses näppima hakkab. Täiesti groteskne, et selline kuju on üldse niisugusele positsioonile jõudnud ja tõenäoliselt jõuab veel kord...
Just nii kõneleb ajupestu.(Biden sai pukki ja oskas kohe ära solkida Trumpi algatuse Afganistanist välja tõmbuda. Biden tõmbus nii et tükid taga, vägev.)
-
Juustup
Trumpi ajal ei olnud ühtegi sõda, see on fakt. Ja mina usun, et ta suudaks ka praegu Ukraina sõja kui mitte lõpetada, siis mingilgi moel tuure alla tõmmata. Sama on ka Palestiinaga. Me ei räägi siin väga Palestiina sõjast, aga ka seal on inimesed ja neid sureb tohutult. Trumpi võit oleks võit kogu maailmale. Jah, vabalt võiks olla veel keegi, aga praegu on valikus kas Biden või Trump. Mina palvetan, et Trump võidaks, sest see ätt nimega Biden ei püsi püstigi ning tal ei tule sõnad suust.iiR kirjutas: ↑29 Juun 2024 10:16Relvade valimatu laialijagamise poolt on aga ju justnimelt vabariiklased eesotsas Trumpiga, demokraadid sooviksid nende kättesaadavust piirata?Juustup kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:43Kui ma oleks USA kodanik, siis ma ilmselt lahkuks sealt. Vähemalt prooviks. Need numbrid on ju jubedad. Kõige hullem on see nende relvasüsteem, iga idioot võib tukiga ringi käia ja majad on ka pm papist. Eks nad ise muidugi ilmselt ei taju seda, söövad oma kartulikrõpse ja orjavad edasi.Leevike kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:36
See on üks punkt. Pole ka usa fänn, või noh, pole käinud ja isiklik kogemus puudub, aga nii palju kui kuulda, siis kohalikel ka elu ikka suht hapuks läinud. Kriminaalsus lokkab, haridus käib jubedalt alla, narkomaane on nii palju, et olevat osad tänavad nagu zombisid täis. Lisaks kogu see woke-absurdsus, sootud, mutileeritud lapsed kelle puberteet peatatakse. No ja muidugi lahtised piirid ja meeletud immigrandi kogused. Need numbrid, kui tõsi, on hirmsad. Selge see, nii nagu Kesk ja Põhja-Euroopaski, et maksudesse, haridusse, pensioni kogumisse, tervisekindlustusse jms või üleüldisesse heaollu ei hakka need asüülitaotlejad ju 99% puhul kunagi panustama. Kuskilt lugesin analüüsi, et kui võrrelda usa keskklassi täiskohaga töölkäivat inimest, kes maksab pangalaenu, koolitasud, tervisekindlustuse jms ise versus keegi, kes on nö social welfare-i peal, tööl ei käi ja saab erinevaid toetusi, toidukuponge jne, siis viimasel on 70% esimese elukvaliteedist. sellisel kujul on ju paljudel motivatsioon olematu üldse proovidagi ise midagi ära teha.
/Juustup
Aga Bideni poolt oleks tõesti raske olla, teda võiks ette kujutada kuskil kamina ees tukkumas, vaip põlvedel, ja oma saja-aasta tagusest lapsepõlvest heietamas, aga mitte üht maailma olulisimat riiki juhtimas. Päris masendav, et demokraadid kedagi elusamat omalt poolt ei leidnud. Aga Trumpi vastu oleks ma ikkagi veel enam, nagu kasvatamatu ohtlik ülekasvanud jõmpsikas pommiriiulis, iial ei tea, kust midagi sügelema hakkab ja mida oma arrogantsuses ja impulsiivsuses näppima hakkab. Täiesti groteskne, et selline kuju on üldse niisugusele positsioonile jõudnud ja tõenäoliselt jõuab veel kord...
/Juustup
-
Külaline
Seda ei tohi teha, sõda ei tohi lõpetada, sest see teeks relvaärile kahju. Praegu lähevad relvad nagu soojad saiad ja neid toodetakse ja toodang tuleb maha müüa ning see täidab USA riigikassat. Kuid relvi MITTE toota, neid MITTE osta usa käest ja soovida rahu tegemist tähendab, et sa oled Putini poolt. Nii on suudetud lollidele sisse tampida ja lolle on enamus. Lollid soovivad sõda, see on fakt. Seda fakti ei eita nad ise ka. Nad kutsuvad oma verejanu õigluseks ja rahusooviks. No nagu Orwellil oli.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 7 külalist