Millal hakatakse müüma roosbegooniaid ja petuuniaid?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Millal hakatakse müüma roosbegooniaid ja petuuniaid?

Postitus Postitas Külaline »

Kas keegi oskab öelda, millal hakkavad taimemüüjad roosbegooniaid ja petuuniaid müüma? Tahaks juba hirmsasti rõdukastidesse lilli, paneks siis praegu võõrasemad, aga samas ei tahaks neid ainult paariks nädalaks ka panna, suveks tahaks kindlasti just roosbegooniaid ja petuuniaid.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:24 Kas keegi oskab öelda, millal hakkavad taimemüüjad roosbegooniaid ja petuuniaid müüma? Tahaks juba hirmsasti rõdukastidesse lilli, paneks siis praegu võõrasemad, aga samas ei tahaks neid ainult paariks nädalaks ka panna, suveks tahaks kindlasti just roosbegooniaid ja petuuniaid.
Begooniad on vabalt müügil ehitustarvete poodides nagu Bauhaus,Bauhoff,K-Rauta,Depo ehk siis suurtel kettpoodidel on kõigil ka aianduse osakond.Prismas on ka varakult lilled müügil olnud. Aiandid seevastu hakkavad jah hilja pegooniaid müüma.Ja ma ei teagi miks.
Külaline

cat kirjutas: 18 Apr 2025 01:06Aiandid seevastu hakkavad jah hilja pegooniaid müüma.Ja ma ei teagi miks.
Sest kardavad öökülma?
Külaline

cat kirjutas: 18 Apr 2025 01:06
Begooniad on vabalt müügil ehitustarvete poodides nagu Bauhaus,Bauhoff,K-Rauta,Depo ehk siis suurtel kettpoodidel on kõigil ka aianduse osakond.Prismas on ka varakult lilled müügil olnud. Aiandid seevastu hakkavad jah hilja pegooniaid müüma.Ja ma ei teagi miks.
Seda on tõesti keeruline välja nuputada, miks.
Külaline

Olen teemaalgataja. Ma mõtlesin seda, et millal ajaliselt, kas nt mai keskel või juuni keskel jne. Et kuidas tavaliselt on.
Külaline

Googeldades näitab, et Hansaplanti aiand juba müüb petuuniaid. https://www.hansaplant.ee/petuunia-10-p ... lik-999004
https://www.hansaplant.ee/roosbegoonia- ... lik-998964
Begooniad ka olemas
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist