Leivakontsu süües kasvavad ilusad rinnad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 18:53
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 18:48 Mul ükskõik, aga pean ka seda reklaami labaseks. Oleks tõesti aeg midagi muud välja mõelda.
Tee endale ettevõte ja tuuni palju tahad. Sina pole niikuinii selle poe sihtgrupp. Need hinnad pole sinu jaoks.
Sa oled selle reklaami autor? Mõtteviis tundub samaväärne.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:00 Ehk on arusaam vaimukusest 8 aastaga muutunud.
Ma mõtlen, et nüüd peab selver ka oma parkla vanasõnad üle vaatama. Äkki on seal ka midagi, mis ärritab. Nt " kes ei tööta, see ei söö"
Jaaa, ükspäev just jäi seal mingi mõttetera silma ja mõtlesin, et ei ole eriti moodne nii öelda :D Üldse ei mäleta, mis see oli. No päris "paks laps, ilus laps" ei olnud, aga sinnakanti.
Külaline

Mind otseselt ei häiri, aga ega see nüüd teab mis tore reklaam ka ei ole. Siiski etem, kui kahemõttelised raadio-reklaamind. Pane aeda, muidu paneb naabirmees naist! Decora reklaam vist oli - naine viib mehe magamistuppa seks... ma ei mäleta mida täpselt tegema. Vot sellised reklaamid ajavad küll oksele...
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 19:51 Mind otseselt ei häiri, aga ega see nüüd teab mis tore reklaam ka ei ole. Siiski etem, kui kahemõttelised raadio-reklaamind. Pane aeda, muidu paneb naabirmees naist! Decora reklaam vist oli - naine viib mehe magamistuppa seks... ma ei mäleta mida täpselt tegema. Vot sellised reklaamid ajavad küll oksele...
Täna virgiinlased terve päeva oigavad.
Tuleb vist mingi rahvaluuletsensor või -inspektor tööle võtta.
Külaline

Meil öeldi, et siis kasvavad suured tissid.
Ja ega see päris vale ka polnud. Kosud või kaal langeb. Rinnad ka muutuvad.
Külaline

Meil öeldi, et rinnad hakkavad siis kasvama.
Eks ikka sellepärast, et saiakontsud kappi seisma ei jääks ja kõvaks ei läheks. Millegipärast osadele ei meeldi neid kontsusi süüa.
Minu arvates lahtise värske sooja saia(Lahe sai oli meie kandis müügis) konts just see kõige parem oligi. Mõnus krõbe koorik. Ja no eks väikese lapsena uskusin ka mingi ajani seda jama 😃
Mina söön kõik ära aga laps(poiss) mul näiteks ei taha ka neid otsatükke. Ka kandilise röstsaia otsaviilud jäetakse pigem võtmata. Pidi liiga "kuiv" olema.
Külaline

Seal on välja toodud variant „Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala“, et kas see oleks okei. Jah, muidugi oleks! Mind mehena ei solvaks vähimalgi määran, ja ei usu, et ka teisi solvaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 21:35„Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala“
Kui mina veel noor olin, siis oli selline luuletus.

Sibul see teeb muidu lusti
küüslauk ajab otsa püsti

Nutikamad saavad aru, millest jutt käib :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 21:35 Seal on välja toodud variant „Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala“, et kas see oleks okei. Jah, muidugi oleks! Mind mehena ei solvaks vähimalgi määran, ja ei usu, et ka teisi solvaks.
Mind otseselt ei häiri, aga on ammu igav, kui kõike üritatakse müüa kas naise keha või üldse seksuaalsusega. Mõelge midagi huvitavamat välja.
Reklaami eesmärk peaks ju olema müügi suurendamine, ostjates hea tunde tekitamine, et nad poodi siseneksid.
Ei halvusta seda, aga ei meelita kah. Eelmine sajand, ärgake üles.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 18:48 Mul ükskõik, aga pean ka seda reklaami labaseks. Oleks tõesti aeg midagi muud välja mõelda.
Reklaam võib ju labane olla, aga 8 aastat keegi ei saanud aru, et on labane ja nüüd kisti tüli üles? Mustamäe keskuses keegi lugemis- ja analüüsioskusega inimene ei käinud 8 aasta jooksul? Kõik olid ossid ja itsitasid pihku? Kui teksti all oleks sulgudes olnud (Muhu vanasõna 1856), kas siis oleks sobinud? Ma oletan et mitte, aga internetis on täiesti vabalt otsinguga kätte saadavad eesti vanasõnad, seal leidub ka palju labasemaid. Talurahva ütlemine oligi selline lhtne (preagu siis enamasti labane), tuleks need sobimatud vanasõnad ära tsenseerida, et vaid valitud teadurid neid lugeda võiksid ja siis pead vangutada kui vaimuvaesed ikka esivanemad olid.
Selle puu all oleks pidanud haukuma 8 aastata tagasi kui häiris, ma olen nii väike reklaamitarbija et ei tea kas tänapäeval ka veel mingeid tooteid ilusa tibi pildiga reklaamitakse, kui jah siis ma reageeriks pigem selle peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:15
Reklaam võib ju labane olla, aga 8 aastat keegi ei saanud aru, et on labane ja nüüd kisti tüli üles? Mustamäe keskuses keegi lugemis- ja analüüsioskusega inimene ei käinud 8 aasta jooksul? Kõik olid ossid ja itsitasid pihku? Kui teksti all oleks sulgudes olnud (Muhu vanasõna 1856), kas siis oleks sobinud? Ma oletan et mitte, aga internetis on täiesti vabalt otsinguga kätte saadavad eesti vanasõnad, seal leidub ka palju labasemaid. Talurahva ütlemine oligi selline lhtne (preagu siis enamasti labane), tuleks need sobimatud vanasõnad ära tsenseerida, et vaid valitud teadurid neid lugeda võiksid ja siis pead vangutada kui vaimuvaesed ikka esivanemad olid.
Selle puu all oleks pidanud haukuma 8 aastata tagasi kui häiris, ma olen nii väike reklaamitarbija et ei tea kas tänapäeval ka veel mingeid tooteid ilusa tibi pildiga reklaamitakse, kui jah siis ma reageeriks pigem selle peale.
Mina ei saa ka aru sellest mis palja naise pildil siis viga on? Renessansist peale on kõlvanud ja nüüd äkki solvang?
Ütlen ühte - käige persse. See et sa oled solvunud, ei tähenda et sul on õigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 22:02
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 21:35 Seal on välja toodud variant „Söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala“, et kas see oleks okei. Jah, muidugi oleks! Mind mehena ei solvaks vähimalgi määran, ja ei usu, et ka teisi solvaks.
Mind otseselt ei häiri, aga on ammu igav, kui kõike üritatakse müüa kas naise keha või üldse seksuaalsusega. Mõelge midagi huvitavamat välja.
Reklaami eesmärk peaks ju olema müügi suurendamine, ostjates hea tunde tekitamine, et nad poodi siseneksid.
Ei halvusta seda, aga ei meelita kah. Eelmine sajand, ärgake üles.
Aga mõtle siis midagi huvitavamat välja! Ei tulegi, mis?
Külaline

Sama siin, täitsa pohhui.
Külaline

Mind naisena ka ei solvaks, aga sama labane oleks kui mingi leivakontsu reklaam läbi "toreda rahvaliku" rinnanalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:20 Aga mõtle siis midagi huvitavamat välja! Ei tulegi, mis?
See vast võiks ikka selle toote reklaamitegijate töö olla? Miks peaks suvaline möödakäija pakkuma paremaid mõtteid, kuidas miskit pagaritoodet reklaamida? Igaühel omad liistud, oled ka seda rahvalikku ütlemist ehk kuulnud, rahvamees?
Külaline

Veel paar vanasõna, mis peaks tagantjärgi tsenseerima:
Mõisa mets ja naisterahva perse, need on igaühe päralt.
Haukuv koer õues, suitsev saun ja tatsav perenaine - need on hea talu tundemärke.
Hea hobune haiseb higi järgi, kuri naine kuse järgi.
Kana ei ole lind, naine inime.
Kana kaagutab pärast, naine enne.
Lesk naine ja kartulid on sarnased, nende mugulid on mulla all.
Liha kondi ümbert, naine naba alt kõige magusam.
Mees annab mehele nõu, naine ajab naise hädasse.
Naine ilma tissideta on nagu voodi ilma patjadeta.
Naine on elus kaks korda armas, siis kui ta võetakse ja siis kui ta maetakse.
Vana naine leivaraisk, vana Hobu heinaraisk.
Nii kui hännata peni on kurb, ilma lapseta naine on kurb
Perenaine sööb üks kord päevas, hommikust õhtani
Rikas naine kui risu silmas
Tragi naine on tige, hea ja mahe on töö juures tossukene
Vaene naine toob vakaga rukkid majasse, rikas naine toob tündriga riiu
Kui vikat väljas, küll siis teatakse kus saunanaine elab
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:52
Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:20 Aga mõtle siis midagi huvitavamat välja! Ei tulegi, mis?
See vast võiks ikka selle toote reklaamitegijate töö olla? Miks peaks suvaline möödakäija pakkuma paremaid mõtteid, kuidas miskit pagaritoodet reklaamida? Igaühel omad liistud, oled ka seda rahvalikku ütlemist ehk kuulnud, rahvamees?
Kõigile teistele kõlbab, pirtsperse!
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 23:22
Jah, pigem nagu naljakas. Kiidan heaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2025 00:03
Ja su lapsed ka kiidaks heaks? Nt 10-aastasele tüdrukule räägiksid, miks see "tala" nii tore ja hea asi on?
Ja 7-aastasele poisile seletaksid, kuidas leivakannikast "ilusad" rinnad tekivad?
Mul endal ka pohhui, see nõmedus on igal pool me ümber, ei pane enam tähelegi. Aga ei tea, kas kõik lapsed peaks just selliste reklaamide sees kasvama.
See pole ju mingi vanasõna! Lihtsalt üks ütlus.
Oleks siis veel see vanast ajast pärit ütlus saiakannikate ja tisside kohta, mida kõik vanad inimesed teavad. Aga mingi imelikult ümber pööratud värk. Ei tundu ka naljakas. Noored ei saa üldse aru, mis ütlust parodeerida üritati.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Apr 2025 00:55
Külaline kirjutas: 18 Apr 2025 00:03

Ja su lapsed ka kiidaks heaks? Nt 10-aastasele tüdrukule räägiksid, miks see "tala" nii tore ja hea asi on?
Ja 7-aastasele poisile seletaksid, kuidas leivakannikast "ilusad" rinnad tekivad?
Mul endal ka pohhui, see nõmedus on igal pool me ümber, ei pane enam tähelegi. Aga ei tea, kas kõik lapsed peaks just selliste reklaamide sees kasvama.
See pole ju mingi vanasõna! Lihtsalt üks ütlus.
Oleks siis veel see vanast ajast pärit ütlus saiakannikate ja tisside kohta, mida kõik vanad inimesed teavad. Aga mingi imelikult ümber pööratud värk. Ei tundu ka naljakas. Noored ei saa üldse aru, mis ütlust parodeerida üritati.
Jah, räägiksin küll. Miks mitte? Mis viga ilusates tissides on?
Leivakannikas, tiss - sarnasus?
Saa üle oma kompleksidest ja suhtu rahulikult.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], elke, Google [Bot], Kirile ja 8 külalist