Leivakontsu süües kasvavad ilusad rinnad

vana hea klassika
Külaline

Leivakontsu süües kasvavad ilusad rinnad

Postitus Postitas Külaline »

Kas selline lause Muhu pagarite reklaamis on sobiv?
Külaline

Ma muidugi 50a mutt ja lapsest saati sellist lauset kuulnud, ei häiri üldse. Pigem tekitab muige näole, et nostalgia või nii. Kes jälle puudutatuna ennas tunnevad? Miks?
Külaline

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... iskultuuri
Külaline

See juba 8 aastat seal Mustamäel kirjas! Lõpuks sattus üks professionaalne solvuja ka kohale.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Kui mina veel noorem olin, siis räägiti saiakannikate söömisest ja rindade kasvamisest. Et nagu vanasõna või nii. Solvujaid väga ei olnud. Nüüd on ühiskond muutunud, normid muutunud, enam ei tohi öelda seda ja teist. Kontrollküsimus. Mäletate Pipi Pikksukka? Tema isa oli nee...kuningas või kuidas seda nüüd aastal 2025 viisakalt öelda :D
Ühesõnaga elame ajastul, kus solvujaid on igal sammul. Jõuad sa kõigile meelejärgi olla.
Külaline

Te lugesite, et ta solvus? Ma sain aru, et ta ärritus selle
rindede ilu rõhutamise peale. Ja et läbi selle lause saab kiusata ka poisse, kes ülekaalus ja kel rinnad.
Külaline

Tsiteerime

„Leian, et reklaam, millel on kirjas „Leivakontsu süües kasvavad ilusad rinnad“, ei ole lihtsalt humoorikas või süütu – see on seksistlik, labane ja annab lastele (ja täiskasvanutele) väga vale sõnumi,“ kommenteeris Pille Tell Facebooki grupis „Virginia Woolf sind ei karda!“ Mustamäe keskuses asuva Muhu Pagarite klaasseinalt loetud lauset, mis teda tõsiselt häiris.

Ta ei solvunud, vaid teda häiris see lause tõsiselt. Või siiski solvus? Eks mõelge ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 16:21 Ma muidugi 50a mutt ja lapsest saati sellist lauset kuulnud, ei häiri üldse. Pigem tekitab muige näole, et nostalgia või nii. Kes jälle puudutatuna ennas tunnevad? Miks?
Femiatsid. Koledad ja äpardunud olendid said jälle pildile.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:20 Te lugesite, et ta solvus? Ma sain aru, et ta ärritus selle
rindede ilu rõhutamise peale. Ja et läbi selle lause saab kiusata ka poisse, kes ülekaalus ja kel rinnad.
tead jää vait. otsid õigustust sellisele jamale
Külaline

Kas sellest Pillest kuskil internetis pilti on?
Külaline

solvuma ega kisa tõstma ei hakkaks selle peale (no ma rämedalt vana mutt ka juba, üle 50), aga ega ma ei hinda ka sellist reklaami, pigem on eemaletõukav. olgu ta rahvalik või mitte, aga minu arust ikkagi labane. kui kingapood paneks seinale reklaami, et mida suurem jalanumber, seda pikem riist, see oleks ka okei või? ikkagi vana tuttav rahvalik ütlemine ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:26ui kingapood paneks seinale reklaami, et mida suurem jalanumber, seda pikem riist, see oleks ka okei või?
See ei ole tabav võrdlus. Artiklis oli üks tabavam. Rimi kalalett. Selle juures reklaam. Kes sööb sibulat ja kala, sellel seisab nagu...
Külaline

Kõrbenud on kõhurohi. Võiks öelda restoranis, kui leiad, et su praad on kõrbenud.
Külaline

Mind see solva aga veidi kohatu on küll. See on ju meeste diskrimineerimine 🤣
Külaline

Tšehhis pidada õlu seda tegema. Wonderbra originaalreklaaminäo sõnul
Külaline

Mul ükskõik, aga pean ka seda reklaami labaseks. Oleks tõesti aeg midagi muud välja mõelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 17:26 Kas sellest Pillest kuskil internetis pilti on?
On. Pole suurem asi. Nagu keskealisele prouale kohaselt on siis lasknud ennast mingil odaval photshopil tuunida piltidel. ja sinna juurde on hõisked sõbrannadelt. vaaauuu kui ilus sa oled misssugune kaunitar :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Apr 2025 18:48 Mul ükskõik, aga pean ka seda reklaami labaseks. Oleks tõesti aeg midagi muud välja mõelda.
Tee endale ettevõte ja tuuni palju tahad. Sina pole niikuinii selle poe sihtgrupp. Need hinnad pole sinu jaoks.
Külaline

Ehk on arusaam vaimukusest 8 aastaga muutunud.
Ma mõtlen, et nüüd peab selver ka oma parkla vanasõnad üle vaatama. Äkki on seal ka midagi, mis ärritab. Nt " kes ei tööta, see ei söö"
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

taivopalm kirjutas: 17 Apr 2025 17:15 Kui mina veel noorem olin, siis räägiti saiakannikate söömisest ja rindade kasvamisest. Et nagu vanasõna või nii. Solvujaid väga ei olnud. Nüüd on ühiskond muutunud, normid muutunud, enam ei tohi öelda seda ja teist. Kontrollküsimus. Mäletate Pipi Pikksukka? Tema isa oli nee...kuningas või kuidas seda nüüd aastal 2025 viisakalt öelda :D
Ühesõnaga elame ajastul, kus solvujaid on igal sammul. Jõuad sa kõigile meelejärgi olla.
Pesumaja reklaamiks vist ei tohi olla: meil on tasuta pesulauad (imetavale emale, liikumisfunktsiooni langusega inimesele, vaimse puudega gruppidele)?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Kirile, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist