Kortsudevastased kreemid?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kortsudevastased kreemid?

Postitus Postitas Külaline »

Kas kasutate kortsudevastaseid kreeme ja kas toimivad ka või lihtsalt raha raiskamine see? Ise olen 45 ja kaelal nagu juba veidi näha seda vananemist. Mõtlen, kas hakata kasutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:45 Kas kasutate kortsudevastaseid kreeme ja kas toimivad ka või lihtsalt raha raiskamine see? Ise olen 45 ja kaelal nagu juba veidi näha seda vananemist. Mõtlen, kas hakata kasutama.
Kui toimiks, siis ei kasutaks rikkad ja kuulsad plastikakirurgide abi. Neil on ju piisavalt raha igasuguste kreemide jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:45Ise olen 45 ja kaelal nagu juba veidi näha seda vananemist.
Naise vanuse reedab tihtilugu kael. Samas mis sellest halba on, vananemist ei peaks häbenema.
Külaline

Tegelikult ei saa me iial teada, kas toimivad, sest me ju ei tea, milline keegi ilma selle kreemita oleks.
Mina olen 55 ja ei kasuta muud kreemi kui niisutavat ning ca kord nädalas ka rasvasemat öökreemi. Vananemise vastu suur summasid kulutama ma ei plaani hakata.
Õie
Kontakt:

Postitus Postitas Õie »

Mina kasutan igapäevaselt näol ainult sheavõid. 5 aastat jutti juba. Vahest ka häid õlisid. On jah rasvane ja imendumisega läheb aega, aga tulemus on väga seda väärt. Pole ühtki kortsukreemi elusees kasutanud. Vanust 50+ ja peetakse ikka päris sageli 30+ . Eile küsiti poest õlleostmisel dokumenti, ma veel küsisin et kas te teete nalja. Ei teinud.
Külaline

Õie kirjutas: 17 Apr 2025 00:00 Mina kasutan igapäevaselt näol ainult sheavõid. 5 aastat jutti juba. Vahest ka häid õlisid. On jah rasvane ja imendumisega läheb aega, aga tulemus on väga seda väärt. Pole ühtki kortsukreemi elusees kasutanud. Vanust 50+ ja peetakse ikka päris sageli 30+ . Eile küsiti poest õlleostmisel dokumenti, ma veel küsisin et kas te teete nalja. Ei teinud.
Kallis inimene, ega vanadus ainult kortsudes ei ilmne! Näokuju muutub kandiliseks, põsed ja laud vajuvad alla, käte ja kaela nahk õhukeseks ja kogu keha on hoopis teiste vormidega kui 20-aastasel. Kui kassapidaja menopausis proual ja puberteediealisel vahet ei teinud, tuleb ta kiiremas korras silmaarsti juurde saata, ta on ju puhta pime.
Külaline

Õie kirjutas: 17 Apr 2025 00:00 Mina kasutan igapäevaselt näol ainult sheavõid. 5 aastat jutti juba. Vahest ka häid õlisid. On jah rasvane ja imendumisega läheb aega, aga tulemus on väga seda väärt. Pole ühtki kortsukreemi elusees kasutanud. Vanust 50+ ja peetakse ikka päris sageli 30+ . Eile küsiti poest õlleostmisel dokumenti, ma veel küsisin et kas te teete nalja. Ei teinud.
Ma arvan ka, et ära nüüd liiga kõrvust tõstetud ole :D Üks konkreetne jaekett küsibki alati ja kõigilt dokumenti, olen varemgi kuulnud päris kentsakaid lugusid. Ka mul endal jäi sealt ükskord vein ostmata, kuna dokumenti kaasas ei olnud. Olin 37, lõpurase ja see vein oli üldsegi alkoholivaba :D
Külaline

50-aastaselt küsiti dokumenti? Siin pole asi sinu noorusliku väljanägemisega, vaid müüja nägemishäirega.
Külaline

Retinooli seerum. Miski muu pole küll aidanud.
Külaline

Retinooli seerumit talviti, vähemalt 0,5 -1%. Suvel retinaliseerumit, mis talub ka päikest (kuigi ma ei päevita kunagi). Õhtuti spets. seerumit SYN®-AKE peptiidiga, mis silub kortse. Olen 60+ ja viimased 20 aastat üsna usinalt iluraviga tegelenud. On ära tasunud, näen oluliselt noorem välja, kortse praktiliselt polegi.
Külaline

Ainukesed kaks toodet, mis vananemist aeglustavad on:

1. päikesekaitsekreem (SPF 30-50).

2. kontsentreeritud tugevusega A-vitamiin (retinoid) kreem või geel. Poes müüdavad ükskõik millise %ga retinooliseerumid on liiga lahjad. Ostke tretinoin või tazarotene 0,5% või 0,1% tugevusega ja näete kolme kuu pärast suurt erinevust. Mina jään seda toodet elu lõpuni kasutama.

Eestis on see retseptiravim, aga näiteks Hispaaniast, Kreekast, Türgist, Egiptusest ja AÜEst saab ilma retseptita osta. Või siis interneti kaudu tellida.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Mai 2025 22:31 Retinooli seerumit talviti, vähemalt 0,5 -1%. Suvel retinaliseerumit, mis talub ka päikest (kuigi ma ei päevita kunagi). Õhtuti spets. seerumit SYN®-AKE peptiidiga, mis silub kortse. Olen 60+ ja viimased 20 aastat üsna usinalt iluraviga tegelenud. On ära tasunud, näen oluliselt noorem välja, kortse praktiliselt polegi.
Aga võib-olla poleks sul ka ilma nende seerumite ja "võimlemiseta" neid kortse 🫣
Seda ma muidugi teada ei saa.
Mina leian, et põhiline on siiski naha tavapärane niisutamine.
Ülehoolitsemine(10 kihti erinevaid kreeme, õlisid, seerumeid) võib ka kokkuvõttes kahju teha.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

Aga võib-olla poleks sul ka ilma nende seerumite ja "võimlemiseta" neid kortse 🫣
Seda ma muidugi teada ei saa.
Mina leian, et põhiline on siiski naha tavapärane niisutamine.
Ülehoolitsemine(10 kihti erinevaid kreeme, õlisid, seerumeid) võib ka kokkuvõttes kahju teha.
[/quote]

Võimalik, aga 40a oli selgelt näha naha lõtvumist, kurjusekortsu teke (kortsutasin kulmu paraku) jne. Seega asusin ennetama edasist langust (Botox pole minu rida). Paljast niisutusest pole mingit kasu, kuigi see on väga oluline. Tuleb eelkõige kollageeni taastootmisele mõelda, see hoiab näo nn vormis. Võid ju kortse pinnaliselt vähendada, aga kui nägu nn allapoole valguma hakkab, pole ikka tulemus hea. Seetõttu tulebki komplekselt tegutseda. Päikesekaitse, niisutav seerum, retinool (misiganes vormis siis, nii kange, kui nahk talub). Retinal on tegelikult tugevam kui retiool, kui on stabiilses vormis (mõnel ükskikul firmal vist on, korealased ka kuudlavast katsetavad). C-vitamiini seerumid, niatsiinamiid ja peptiidid (SYN®-AKE näiteks) Need on mõned ükskikud toimeained, millest tegelikult kasu.
Külaline

48a. Näol saan kortsudevastast kasutada ainult silmaümbrustes (silmaümbruse kortsudevastased kreemid). Niikui mujale näkku üritan kortsusevastast kreemi panna (proovindud erinevaid), on see ilmselt näonahale liiga rammus ja hakkab punne tekitama. Saan näol kasutada ainult kerget niisutavat kreemi. Minu nahk lihtsalt ei talu neid kortsuvastaseid kreeme.

Ema (80+) on alates keskeast kortsuvastaseid (need retinoolid jm. toimeained) kreeme kasutanud. Kortse on (ime, kui ei oleks), aga võrreldes vanaema (nagu ma teda mäletan), kes sai kasutada vaid temaaegseid laiatarbe kreeme, kuiva hallika tooniga näonahaga on ema nahk samas vanuses kuidagi niisutatuma ja jumekama moega.
Külaline

Sensai Ultimate The Cream. Super kreem. JUBE kallis, aga teen vähemalt korra aastas ‘kuuri’ ja nahk on nii mõnus, värske ja särav. Ma ei tea, kas reaalselt kortse silub, välja paistab küll nii.
See hind tundub kohutav - 285€/15ml - aga soovitan proovida.

https://shopping.tallink.com/crown-stan ... o_D8HzcUKV
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2025 02:09 Sensai Ultimate The Cream. Super kreem. JUBE kallis, aga teen vähemalt korra aastas ‘kuuri’ ja nahk on nii mõnus, värske ja särav. Ma ei tea, kas reaalselt kortse silub, välja paistab küll nii.
See hind tundub kohutav - 285€/15ml - aga soovitan proovida.

https://shopping.tallink.com/crown-stan ... o_D8HzcUKV
Ma ei raatsi eales "proovimise" jaoks 300-eurost kreemi osta! Isegi 30-eurost ei raatsiks osta. Nagu juba öeldud: kui kreemid kortsude vastu aitaksid, poleks ilukirurge enam vaja.
Külaline

Koomik!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist