Ei sinust elulooma saa. Veel vähem on nõus keegi sellisega elama. Ikka selline virin iroonia halvustamise pläustiga üle valatud. Igast sinu tekstist kumab läbi mina, mins, mina. Mina ei tee, mina ei taha.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 12:15 Selleks et mees või naine maha ei jätaks tuleb olla selline nagu teine õigeks peab. Tegema koduseid töid nii nagu teine õigeks peab. Olema sellises kaalus, nagu tema õigeks peab. Seksima nii sageli nagu tema tahab. Oma sellist ellusuhtumist nagu tema.
Kui need asjad on ok, siis elatakse koos. Või peab teine pingutama selle nimel, sest muidu jäetakse maha.
Aga mõtle sedapidi. Sina astud väikse sammu ja teine astub väikse sammu. Sina lepid mingi asjaga, tema lepib mingi asjaga. Teed teise heaks mis talle rõõmu teeb ja seda nähes läheb ehk ka sul meel rõõmsamaks. Ja äkki avastad, et ka sulke tehakse asju mis sul meele heaks teevad.
Aga muidu jahh sellised nagu sa kirjeldasid jäetakse maha. Ja nüüd loe oma tekst üle ja mõtle mida sa valesti teed, et üksik oled.