Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 12:15 Selleks et mees või naine maha ei jätaks tuleb olla selline nagu teine õigeks peab. Tegema koduseid töid nii nagu teine õigeks peab. Olema sellises kaalus, nagu tema õigeks peab. Seksima nii sageli nagu tema tahab. Oma sellist ellusuhtumist nagu tema.
Kui need asjad on ok, siis elatakse koos. Või peab teine pingutama selle nimel, sest muidu jäetakse maha.
Ei sinust elulooma saa. Veel vähem on nõus keegi sellisega elama. Ikka selline virin iroonia halvustamise pläustiga üle valatud. Igast sinu tekstist kumab läbi mina, mins, mina. Mina ei tee, mina ei taha.
Aga mõtle sedapidi. Sina astud väikse sammu ja teine astub väikse sammu. Sina lepid mingi asjaga, tema lepib mingi asjaga. Teed teise heaks mis talle rõõmu teeb ja seda nähes läheb ehk ka sul meel rõõmsamaks. Ja äkki avastad, et ka sulke tehakse asju mis sul meele heaks teevad.

Aga muidu jahh sellised nagu sa kirjeldasid jäetakse maha. Ja nüüd loe oma tekst üle ja mõtle mida sa valesti teed, et üksik oled.
Külaline

Üksi ei pea tegema mingeid vastutulemisi ega pingutusi, mis on sulle enadale vastukarva, aga teed seda teise rõõmuks ja tema pärast. Nt mu ülekaal. Mina selles ise küll probleemi ei näe. Aga mees näeb. Talle ei meeldi. Talle ei meeldi minu kaal ja kehakuju. Nüüd ma peaks hakkama selle pärast kaalu langetamisega tegelema?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:57 Nt mu ülekaal. Mina selles ise küll probleemi ei näe. Aga mees näeb. Talle ei meeldi. Talle ei meeldi minu kaal ja kehakuju. Nüüd ma peaks hakkama selle pärast kaalu langetamisega tegelema?
Kas mees armastab sind?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:08
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:57 Nt mu ülekaal. Mina selles ise küll probleemi ei näe. Aga mees näeb. Talle ei meeldi. Talle ei meeldi minu kaal ja kehakuju. Nüüd ma peaks hakkama selle pärast kaalu langetamisega tegelema?
Kas mees armastab sind?
Imelik küsimus. Aga nt mina armastan oma meest küll ja olen väga mures mis ta oma tervisega teeb, kuna on paksuks läinud. Kõik see ei mõju ju hästi tervisele. Ka ütlen talle et ta peaks kaalust alla võtma.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 17:49
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:08
Kas mees armastab sind?
Imelik küsimus. Aga nt mina armastan oma meest küll ja olen väga mures mis ta oma tervisega teeb, kuna on paksuks läinud. Kõik see ei mõju ju hästi tervisele. Ka ütlen talle et ta peaks kaalust alla võtma.
Küsimuse mõte oli, et kui armastab, siis armastab sellisena nagu on.
Teisele mehele ei meeldinud naise kehakuju.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:57 Üksi ei pea tegema mingeid vastutulemisi ega pingutusi, mis on sulle enadale vastukarva, aga teed seda teise rõõmuks ja tema pärast. Nt mu ülekaal. Mina selles ise küll probleemi ei näe. Aga mees näeb. Talle ei meeldi. Talle ei meeldi minu kaal ja kehakuju. Nüüd ma peaks hakkama selle pärast kaalu langetamisega tegelema?
Loomulikult. See, et rõvedana ise rahul, ei tähenda ju seda, et see teistele meeldib?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 18:51
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 15:57 Üksi ei pea tegema mingeid vastutulemisi ega pingutusi, mis on sulle enadale vastukarva, aga teed seda teise rõõmuks ja tema pärast. Nt mu ülekaal. Mina selles ise küll probleemi ei näe. Aga mees näeb. Talle ei meeldi. Talle ei meeldi minu kaal ja kehakuju. Nüüd ma peaks hakkama selle pärast kaalu langetamisega tegelema?
Loomulikult. See, et rõvedana ise rahul, ei tähenda ju seda, et see teistele meeldib?
Mingi teismeline oled? Just seda primitiivsemat sorti. Need plõksivad niimoodi.
Külaline

Jah peaksid. Paks naine on kole. Lodeva kehaga naine ei austa oma meest kuna see peab seda koledust taluma ja ka mõnikord tarvitama. Sinul seda viimast probleemi pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 19:06
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 18:51
Mingi teismeline oled? Just seda primitiivsemat sorti. Need plõksivad niimoodi.
Nõup, keskealine, realist. Mis su rõvetsemise õigustus on? Olen nõus-kui oled liikumatu haige, koomas, halvatud-on väga raske midagi teha. Aga Sul?
Külaline

Saan aru, et mõlemad on paksud, nii naine kui mees. Siis ongi ju hea koos ennast kokku võtta ja kaalu jälgima hakata. Koos ongi tõhusam.
Külaline

Mis te nüüd, kes siis tänapäeval paks on. Kehapositiivne on.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 07:25 Mis te nüüd, kes siis tänapäeval paks on. Kehapositiivne on.
Lisame sinna juurde, et see kehapositiivne on täpselt nii vana nagu ta ise tunneb ja teda ei huvita teiste arvamus.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 12:19
Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 07:25 Mis te nüüd, kes siis tänapäeval paks on. Kehapositiivne on.
Lisame sinna juurde, et see kehapositiivne on täpselt nii vana nagu ta ise tunneb ja teda ei huvita teiste arvamus.
Lisame veel ka, et ego on laes ja siis käib täpselt tüüpilise ossist mehe kohta kogu see jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 15:32
Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 12:19
Lisame veel ka, et ego on laes ja siis käib täpselt tüüpilise ossist mehe kohta kogu see jutt.
Ei käi. Mehed ütlevad üksteisele rahulikult "vana paks" ja irvitavad veel peale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, xqwerty ja 7 külalist