Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:20
Kuidas kaaluga on?
Et kui ülekaal, siis peaks maha jätma? Vaatasin praegu, et vanusegrupis 45-54 on normaalkaalulisi mehi 25,7 protsenti ja naisi 45 protsenti. Kas 75 protsenti mehi peaks maha jätma?
Kui on ülekaal tuleb maha jätta. Paks naine on kolepaks naine. Sama on nende rinnatute ja luidrate vanainimestega. Sinu statistika ei näuta naiselikust, seksikust, välimust. Need on lihtsalt numbrid. Ja 75% ülekkalus mehed. Kus? Isegi USA-s pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:27
Loomulikult vastastikune. Aga jutt oli sellest, miks MEES maha jätab. Naiste puhul on teine komplekt põhjuseid ja natuke teises järjekorras.
Ei tea küll selliseid juhtumeid, kus mehed mingist ebaviisakusest räägiks. Kui mõni austusest hakkab jahvatama, siis on tavaliselt ikka nii, et mees ei ole ühiskonnas edu saavutanud, aga ego on suur, siis nõuabki seda müstilist austust kodustelt. See tähendab ikka seda, et mehel on alati õigus ja teistel sõnaõigust pole. Aga kui suhe laguneb, siis on stsenaarium pigem see, et mees paneb kõrvalt, kohtleb naist nagu mööblit ja siis naisel saab villand ja lõpetab suhte ära.
Ikka see vana laul. Mees on egomaniakk ja naine mööbel ja ori. Võta endaga midagi ette ja ära maga iga tropiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:43
Kuidas kaaluga on?
Et kui ülekaal, siis peaks maha jätma? Vaatasin praegu, et vanusegrupis 45-54 on normaalkaalulisi mehi 25,7 protsenti ja naisi 45 protsenti. Kas 75 protsenti mehi peaks maha jätma?
Kui on ülekaal tuleb maha jätta. Paks naine on kolepaks naine. Sama on nende rinnatute ja luidrate vanainimestega. Sinu statistika ei näuta naiselikust, seksikust, välimust. Need on lihtsalt numbrid. Ja 75% ülekkalus mehed. Kus? Isegi USA-s pole.
Need on Eesti andmed 45-54 aastaste vanusegrupis, vanemate hulgas on number veelgi suurem. Tunnista üles, kindlasti oled isegi numbrite järgi ülekaaluline, lihtsalt ei tunnista endale seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:45
Loomulikult vastastikune. Aga jutt oli sellest, miks MEES maha jätab. Naiste puhul on teine komplekt põhjuseid ja natuke teises järjekorras.
Ei tea küll selliseid juhtumeid, kus mehed mingist ebaviisakusest räägiks. Kui mõni austusest hakkab jahvatama, siis on tavaliselt ikka nii, et mees ei ole ühiskonnas edu saavutanud, aga ego on suur, siis nõuabki seda müstilist austust kodustelt. See tähendab ikka seda, et mehel on alati õigus ja teistel sõnaõigust pole. Aga kui suhe laguneb, siis on stsenaarium pigem see, et mees paneb kõrvalt, kohtleb naist nagu mööblit ja siis naisel saab villand ja lõpetab suhte ära.
Ikka see vana laul. Mees on egomaniakk ja naine mööbel ja ori. Võta endaga midagi ette ja ära maga iga tropiga.
Siin jälle annab hariduse vahe tunda. Mina räägin üldiselt, sina muutud isiklikuks, sest sinu analüüsi- ja üldistusvõime on kahjuks null.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:39
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:37
Austus ei ole midagi sellist, mida saaks nõuda. See kas on või seda pole.
Need mingid persekukkunud joodikukaltsud, kellega sina oled kokku puutunud, kes seda NÕUAVAD, ei ole mehed.
Minu käest pole keegi mingit austust nõudnud. Mina vastasin sellele, keda ma tsiteerisin. Kui soovid midagi öelda, siis võiks seda teha isiklikuks muutumata inimeste suhtes, kellest sa midagi ei tea. Siin üks muudkui nõuab austust ja arvab, et sellepärast mehed jätavad naisi maha. Minu elukogemus seda küll ei kinnita.
Sina küll kedagi ei austa. Inimene kes nii valetab nagu sina on lihtsalt nartsissislik demagoog kes keerab alati kõik pea peale. Vaimne vägivaldur oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:40
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:39
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:47

Mis see austus tähedab siis? Et naine peaks ennast alamaks ja meest ülemaks või mis sa mõtled sellega? Mina ise olen märganud, et naine jäetakse ikka maha siis, kui püksis kiheleb uue naise järele.
Kui sa nii küsid siis sa aru ei saa. Pole mõtet selgitada. Aga sõnast tänulikus saad aru?
Ka see peaks olema vastastikune. Kas sa ise oled tänulik selle eest, mis naine sinu heaks teeb? Mille eest sa täpsemalt nõuad seda tänulikkust?
Ja ei saanudki aru. Ei hakka mina ka sind harima. Sa niikuinii ei kuula ja röögid, aga miks, aga mis ma vastu saan, aga miks ma üldse peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:46

Need on Eesti andmed 45-54 aastaste vanusegrupis, vanemate hulgas on number veelgi suurem. Tunnista üles, kindlasti oled isegi numbrite järgi ülekaaluline, lihtsalt ei tunnista endale seda.
Kusjuures ei ole. Ja ei näe kuskil suures ülekaalus mehi niipalju. Statostika on üldse kõige suurem vale.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:45
Siin jälle annab hariduse vahe tunda. Mina räägin üldiselt, sina muutud isiklikuks, sest sinu analüüsi- ja üldistusvõime on kahjuks null.
Sina üldistasid ja eeldasid. Aga ma tõesti ei viitsi. Rumalad on väsitavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:50

Kusjuures ei ole. Ja ei näe kuskil suures ülekaalus mehi niipalju. Statostika on üldse kõige suurem vale.
Pigem on asi selles, et sul on naiste ja meeste suhtes erinevad ootused. Naine peab olema sale, aga mees võib sinu arust küll natuke suurem ka olla. Õllekõht mehel ei häiri sind. No sina jood palju, võib-olla tõesti polegi siis ülekaalus. Teatud alkoholismiastmes hakkab juba kõhnemaks minema tõesti.
Külaline

Kuidas kaaluga on?
72% meestest on ülekaalus.
https://med24.ee/uudised/iga-neljas-kes ... s-rasvunud
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 10:18

72% meestest on ülekaalus.
https://med24.ee/uudised/iga-neljas-kes ... s-rasvunud
Aastate lõikes protsendid veidi varieeruvad, aga üldiselt ongi nii, et kolmveerand keskealistest meestest on ülekaalus. Naistest umbes pooled.
Külaline

Pean siis silmad lahti tegema. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 10:27 Pean siis silmad lahti tegema. :D
Võiks küll. Mehed on väga head enesepettuses. Ei märka nad enda juures ülekaalu ega alkoholi kuritarvitamist.
Külaline

Ei nõua need mehed mingit austust, kui regulaarselt oma naiselt seksi saavad. Austa või ära austa, aga seksima pead, siis mees rahul oma eluga.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:29 Ei nõua need mehed mingit austust, kui regulaarselt oma naiselt seksi saavad. Austa või ära austa, aga seksima pead, siis mees rahul oma eluga.
Austust ei saa nõuda. See kas on või pole
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17 Mitte kõik, ei hakka üldistama, aga väga paljud. Lapsi pole, kuni 30 lakutakse ja laiatakse ringi, sellega isegi kiideldakse ja seatakse teistele eeskujuks, et tehke ka järgi. 30+ on enamusel juba terve Kuperjanovi pataljoni jagu mehi jalgevahelt läbi käinud, siis hakatakse abikaasat otsima. No siis on muidugi hilja juba, ükski päris selge peaga mees sihukest ei taha. Ainult tüli ja kulu, mida muud sihuke naine mehele oskab pakkuda?
Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist. Siinse teha on suured probleemid.
Minu kogemus on just 500+ naist läbi kargutanud meestega, kes lõpuks 40 lähenedes hakkavad mõtlema, et äkki peaks ka pere looma. Ainult nüüd neid kiiilaneva pealaega ja reeglina õllekõhuga l*tsmehi enam ükski naine ka ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:30
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:29 Ei nõua need mehed mingit austust, kui regulaarselt oma naiselt seksi saavad. Austa või ära austa, aga seksima pead, siis mees rahul oma eluga.
Austust ei saa nõuda. See kas on või pole
Üldjuhul puudub eesti naistel austus ja tänutunne. Nende arust on nad kõik juba seetõttu ära teeninud, et sündisid. Seega vastab tõele, et naistel see puudub.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:35
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17 Mitte kõik, ei hakka üldistama, aga väga paljud. Lapsi pole, kuni 30 lakutakse ja laiatakse ringi, sellega isegi kiideldakse ja seatakse teistele eeskujuks, et tehke ka järgi. 30+ on enamusel juba terve Kuperjanovi pataljoni jagu mehi jalgevahelt läbi käinud, siis hakatakse abikaasat otsima. No siis on muidugi hilja juba, ükski päris selge peaga mees sihukest ei taha. Ainult tüli ja kulu, mida muud sihuke naine mehele oskab pakkuda?
Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist. Siinse teha on suured probleemid.
Minu kogemus on just 500+ naist läbi kargutanud meestega, kes lõpuks 40 lähenedes hakkavad mõtlema, et äkki peaks ka pere looma. Ainult nüüd neid kiiilaneva pealaega ja reeglina õllekõhuga l*tsmehi enam ükski naine ka ei taha.
Ära plära. Mees 40 on just parimas eas. Raha, välimust, elukogemust ja kõike muud on. Nad on just kõige minevam kaup. Tahtis neid ennem 500+ naist tahavad nüüd paar tükki veel. On ka 50-d väikse punuga ja natuke hõrenevate juustega mehed veel tegijad.
Ära vaata siis neid 40-d, pakse, kiilakaid ja jotasid. On ka neid aga kogu populatsioonist vast 1/5. Miks sina pead sellises seltskonnas liikuma?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 11:35
Sinu kogemus on selline seetõttu, et sul puudub valikuvõimalus. Sina ei vali ja sind ei valita. Punkt
Külaline

Selleks et mees või naine maha ei jätaks tuleb olla selline nagu teine õigeks peab. Tegema koduseid töid nii nagu teine õigeks peab. Olema sellises kaalus, nagu tema õigeks peab. Seksima nii sageli nagu tema tahab. Oma sellist ellusuhtumist nagu tema.
Kui need asjad on ok, siis elatakse koos. Või peab teine pingutama selle nimel, sest muidu jäetakse maha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 9 külalist