Kuidas näha soovitud unenägu?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Kuidas näha soovitud unenägu?

Postitus Postitas Külaline »

On siin äkki keegi, kes tegeleb kirgaste unenägude teemaga või oskab koguni sellist unenägu tellida, nagu parasjagu soovib? Kirgaste unenägude teooria on mul selge, aga hoolimata kuudepikkusest harjutamisest on see õnnestunud vaid paar korda elus ja siis ka ainult korraks- ärkan üles. Rohkem huvitaks, kuidas saaks unenägu tellida ja näha seda nagu filmi soovitud teemal. Tean, et mõnel inimesel on see hästi käpas, aga mis oleks parim meetod selle saavutamiseks? Olen kuulnud, et asi on õpitav mõne nädalaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 00:00 On siin äkki keegi, kes tegeleb kirgaste unenägude teemaga või oskab koguni sellist unenägu tellida, nagu parasjagu soovib? Kirgaste unenägude teooria on mul selge, aga hoolimata kuudepikkusest harjutamisest on see õnnestunud vaid paar korda elus ja siis ka ainult korraks- ärkan üles. Rohkem huvitaks, kuidas saaks unenägu tellida ja näha seda nagu filmi soovitud teemal. Tean, et mõnel inimesel on see hästi käpas, aga mis oleks parim meetod selle saavutamiseks? Olen kuulnud, et asi on õpitav mõne nädalaga.
Ja mis on selle asja mõte?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:01
Sama, mis elu mõte: nautida.

Ise pole küll viitsinud kirgaste unenägudega tegeleda.
Külaline

Mis teemal unenägu näha tahad?
Mingit loodusseriaali ma ei tahaks.
Mingit seksivärki?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:07 Mis teemal unenägu näha tahad?
Mingit seksivärki?
KUI näljas sa oled täpsemalt? 🤣
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:05
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:01
Sama, mis elu mõte: nautida.

Ise pole küll viitsinud kirgaste unenägudega tegeleda.
Une ajal aju puhastab ennast, mis sealt välja tuleb, ei saa reguleerida. Lisaks on unetsüklid, seda peab väga täpselt rihtima, et sa mäletaks oma unenägusid. Lihtsam oleks panna endale peale mõni film, kui tahad elu nautida. Või pigem enne magamaminekut midagi õppida, siis tegeleb aju sellega une ajal edasi. Mingi jamaga tegelemise asemel võiks panna oma energia asjalike asjade peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:11
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:07 Mis teemal unenägu näha tahad?
Mingit seksivärki?
KUI näljas sa oled täpsemalt? 🤣
No ikka olen.
Ma olen mõnikord seksiund näinud ka. Ja nii, et saan aru, et tegelikult ma näen und seksist.
Siis unes teen nii nagu päriselt tahaksin teha.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

See ei ole sugugi mõttetu jama. Minu jaoks on mõttetu jama see, et 10 tundi pea igal öösel läheb lihtsalt raisku selle peale, et ma näen unes mingeid absurdseid või ebameeldivaid asju. Vahel on ka lausa õudusunenäod, või siis ei mäleta päeval midagi. Meeldivam oleks ju näha mõnusaid või huvitavaid unenägusid ja mõni inimene oskab neid lihtsalt endale esile kutsuda. Lugesin ühest teisest foorumist, üks nooruk kirjutas, et juba lapsena "tellis" ta endale meeldiva unenäo igaks ööseks nagu filmi laenutusest, ja oli üllatunud, kui kuulis teiste käest, et see ei ole päris tavaline ja teised seda ei oska.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 00:00Rohkem huvitaks, kuidas saaks unenägu tellida ja näha seda nagu filmi soovitud teemal.
Ma tegelen selle äriga. Asi käib nii. Kannad 80 eurot mulle pangaarvele ja tellid minult meili teel soovitud teemaga unenäo. Ülejäänu korraldan ise. Kui soovitud unenägu ei näe, siis saad 20% rahast tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:53Ma olen mõnikord seksiund näinud ka.
Seksiund näed siis, kui oled kuu aega kuival olnud. Hommikul võivad voodilinad olla märjad, aga see on tühiasi.
Külaline

Ei suuda pikalt kuival olla. Üle kahe päeva on ikka piin juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:48 Ei suuda pikalt kuival olla. Üle kahe päeva on ikka piin juba.
Mis see siis piinab? Ma olen 5 aasta kaupa ilma olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:48 Ei suuda pikalt kuival olla. Üle kahe päeva on ikka piin juba.
Eks siis tuleb osavad näpud käiku lasta või leida partner, kes "abistab"
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:52Ma olen 5 aasta kaupa ilma olnud.
Loomulikult on olemas täiesti aseksuaalseid inimesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 18:29
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 16:52Ma olen 5 aasta kaupa ilma olnud.
Loomulikult on olemas täiesti aseksuaalseid inimesi.
Ma tegelt pole aseksuaalne. Lihtsalt teine pool ei tahtnud või ei olnud valmis teatud põhjusel.
Juhust petta ka ei tulnud.
Külaline

Ilma ei pea ju ainult partneri puudumisel olema. Sõrmed on sul ikka olemas. Või sa mõtled "ilma" all ainult ilma meheta oldud aega?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:30 Ilma ei pea ju ainult partneri puudumisel olema. Sõrmed on sul ikka olemas. Või sa mõtled "ilma" all ainult ilma meheta oldud aega?
Ilma naiseta oldud aega.
Külaline

Käed on mõlemal otsas, nii mehel kui naisel. Ja kui tavaline mees ( ei mõtle invaliidi) on ilma, mitte enda soovil, siis on juba teine teema sellega.
Külaline

Need korad on olnud peale laste saamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 21:55 Käed on mõlemal otsas, nii mehel kui naisel. Ja kui tavaline mees ( ei mõtle invaliidi) on ilma, mitte enda soovil, siis on juba teine teema sellega.
Mees saab ju külastada tasulisi teenusepakkujaid ja ei pea endal käega lahti lööma. Tasulise teenusepakkuja külastamine ei ole ju ka petmine, sest toimub ju teenuse ost raha eest. Nagu oleks käinud massööri juures. Oma naine ei pea teadma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline