Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 19:55
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 19:41
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 18:07

Kunagi olin põgusalt ühes FB tutvumisgrupis. Seal oli normaalseid naisi küll, aga mehi mitte eriti. Kõik sellised kiilaneva pea, joodiku näo ja ossi olekuga meesterahvad. Ja need ka muudkui kurtsid, et naistel ikka latt nii kõrge. Kui mõni naine pani kuulutuse, et mees võiks käia tööl, mitte juua ja suitsetada, siis oli juba kurtmist palju, et mida veel ei taha. Need olid juba ülikõrged nõudmised. Meeste kuulutused olid ikka stiilis, et tahaks nooremat, kena välimusega, saledat, ise teenigu raha, võiks meeldida süüa teha ja kodu koristada. Mõne puhul vaatasin küll, et äkki vaataks peeglisse enne oma nõudmistega välja tulemist. Pigem on latt kõrgel ikka meestel mitte naistel.
Soovitan kõigile. Naistele. Minge vaadake need FB gruppides kümneid aastaid figureerinud naiste lõustad üle. See on tuumasõja järgne olukord. Ja see jutt mida seal aetakse. Vot seal ma saan aru, et iga mees. Olgu üjskõik milline tahab paremat. Kui need mutid kinni püüda ja neid raha eest saaks ilmarahvale näidata saaks rikkaks.
Ma naistele pole keskendunud, ma ütleks täpselt sama nende meeste kohta, kes seal istuvad. Mina olin seal täpselt üks päev, siis hakkas juba halb. Ja üks vanamees hakkas kohe silma, kes täpselt seda juttu ajab nagu sina siin. Lõust oli ka juures. Mingi alkoholitarbijast pooltöötu töömees oli. Täpselt sama jutt. Vist ongi sama tüüp.
Ei ole sama mees. Siin see kõiketadjast vanamoor juba pakkus selle versiooni välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:58
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 20:44
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 20:36
Sa tuled kohale ja siis saadetakse nahui. Lihtne.
Ma muidu Lõuna-Ameerikas olen käinud, aga Peruusse pole tõesti sattunud. Sinna läheks küll, kui sa saadaks. Pean silmas, et reisi välja teeks.
nahhui pole peruu
See on üks teine koht jah :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 23:07
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 20:44

Ma muidu Lõuna-Ameerikas olen käinud, aga Peruusse pole tõesti sattunud. Sinna läheks küll, kui sa saadaks. Pean silmas, et reisi välja teeks.
nahhui pole peruu
Tõsi, Hiinas on ka sellenimeline koht. Sa vist pidasid seda silmas? https://www.mindat.org/feature-1915990.html
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:11
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 23:07

nahhui pole peruu
Tõsi, Hiinas on ka sellenimeline koht. Sa vist pidasid seda silmas? https://www.mindat.org/feature-1915990.html
Mingid vanainimeste onu Antsu stiilis "naljad", tra kui tüütu
Külaline

Nii on jah. Naised on läinud laisaks. Mina küll. Mind jäeti seepärast maha. Ei teinud süüa, koristada ei viitsinud. St ikka tegin, aga mitte piisavalt tema jaokd. Käisin tööl, aga polnud ambitsioonikas. Olen oma töökohaga rahul. Palk küll väike.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:24 Nii on jah. Naised on läinud laisaks. Mina küll. Mind jäeti seepärast maha. Ei teinud süüa, koristada ei viitsinud. St ikka tegin, aga mitte piisavalt tema jaokd. Käisin tööl, aga polnud ambitsioonikas. Olen oma töökohaga rahul. Palk küll väike.
Söögi tegemine ja koristamine ei ole meeste jaoks üldse olulised. Või arvad et ilma naisteta mehed on nälgas ja räpased. Ei mitte. See ei ole kunagi dealbreaker
Ambitsioonikus on ka täitsa pohhui, direktor ei ole ühegi mehe arvates külgetõmbavam kui ettekandja.
Kõige levinum põhjus, miks naine maha jäetakse on austuse puudumine.
Teine on tänamatus.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 22:59
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 19:55
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 19:41

Soovitan kõigile. Naistele. Minge vaadake need FB gruppides kümneid aastaid figureerinud naiste lõustad üle. See on tuumasõja järgne olukord. Ja see jutt mida seal aetakse. Vot seal ma saan aru, et iga mees. Olgu üjskõik milline tahab paremat. Kui need mutid kinni püüda ja neid raha eest saaks ilmarahvale näidata saaks rikkaks.
Ma naistele pole keskendunud, ma ütleks täpselt sama nende meeste kohta, kes seal istuvad. Mina olin seal täpselt üks päev, siis hakkas juba halb. Ja üks vanamees hakkas kohe silma, kes täpselt seda juttu ajab nagu sina siin. Lõust oli ka juures. Mingi alkoholitarbijast pooltöötu töömees oli. Täpselt sama jutt. Vist ongi sama tüüp.
Ei ole sama mees. Siin see kõiketadjast vanamoor juba pakkus selle versiooni välja.
Mis asja, Kust sina tead, keda keegi silmas peab ja ei saa aru, millest sa räägid üldse. Ja kui ongi sama vanamees, ega ta siis hõiskama ei hakka, et mina jah. Ja ega see polegi tähtis. Tüpaaž on ju ikka sama: pole nägu ega tegu, siis päriselus lööki pole ja hüppab kuskil virtuaalses keskkonnas.
Külaline

Mis see austus tähedab siis? Et naine peaks ennast alamaks ja meest ülemaks või mis sa mõtled sellega? Mina ise olen märganud, et naine jäetakse ikka maha siis, kui püksis kiheleb uue naise järele.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:38
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:24 Nii on jah. Naised on läinud laisaks. Mina küll. Mind jäeti seepärast maha. Ei teinud süüa, koristada ei viitsinud. St ikka tegin, aga mitte piisavalt tema jaokd. Käisin tööl, aga polnud ambitsioonikas. Olen oma töökohaga rahul. Palk küll väike.
Söögi tegemine ja koristamine ei ole meeste jaoks üldse olulised. Või arvad et ilma naisteta mehed on nälgas ja räpased. Ei mitte. See ei ole kunagi dealbreaker
Ambitsioonikus on ka täitsa pohhui, direktor ei ole ühegi mehe arvates külgetõmbavam kui ettekandja.
Teine on tänamatus.
See kodune tegemine näitavat hoolivust ja naiselikkust. Ambitsioonikus näitavat iseseisvust.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:38
Teine on tänamatus.
Austuse puudumine kelle poolt? Ma pole kunagi nii mõelnud, et kui naine ei austa, siis jätan maha. Vene rahvusele see vast oluline.

Teine naine ilmselt mängus.
Kuias teil seksvärk oli? Kuidas kaaluga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 08:47
Mis see austus tähedab siis? Et naine peaks ennast alamaks ja meest ülemaks või mis sa mõtled sellega? Mina ise olen märganud, et naine jäetakse ikka maha siis, kui püksis kiheleb uue naise järele.
Vale. Püksid ei kihele, kui kodus asi korras. Enamik mehi kannatab ikka vahel aastakümneid enne kui midagi muutma hakkab.
On mingi10 %mehi, kes tahaks panna terve küla naisi. Nendest tasub eemale hoida, märgid on juba eelnevalt näha.

Austus ei tähenda alluvust. Austus on näiteks see, et üksteise suhtes ei lubata omale ebaviisakusi. Isegi vihasena. Ei tooda mängu perekonda. Neid asju on veel, mida eriti mehed ei talu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:02
Vale. Püksid ei kihele, kui kodus asi korras. Enamik mehi kannatab ikka vahel aastakümneid enne kui midagi muutma hakkab.
On mingi10 %mehi, kes tahaks panna terve küla naisi. Nendest tasub eemale hoida, märgid on juba eelnevalt näha.

Austus ei tähenda alluvust. Austus on näiteks see, et üksteise suhtes ei lubata omale ebaviisakusi. Isegi vihasena. Ei tooda mängu perekonda. Neid asju on veel, mida eriti mehed ei talu.
Kust sul selline arvamus, et eriti mehed ei talu ja naised kannatagu välja? See viisakus peaks olema ikka vastastikune, muidu on küll natuke narr mingit austust oodata, kui sa ise austavalt ei käitu.
Külaline

Kuidas kaaluga on?
Et kui ülekaal, siis peaks maha jätma? Vaatasin praegu, et vanusegrupis 45-54 on normaalkaalulisi mehi 25,7 protsenti ja naisi 45 protsenti. Kas 75 protsenti mehi peaks maha jätma?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:12
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:02

Kust sul selline arvamus, et eriti mehed ei talu ja naised kannatagu välja? See viisakus peaks olema ikka vastastikune, muidu on küll natuke narr mingit austust oodata, kui sa ise austavalt ei käitu.
Loomulikult vastastikune. Aga jutt oli sellest, miks MEES maha jätab. Naiste puhul on teine komplekt põhjuseid ja natuke teises järjekorras.
Külaline

Loomulikult vastastikune. Aga jutt oli sellest, miks MEES maha jätab. Naiste puhul on teine komplekt põhjuseid ja natuke teises järjekorras.
Ei tea küll selliseid juhtumeid, kus mehed mingist ebaviisakusest räägiks. Kui mõni austusest hakkab jahvatama, siis on tavaliselt ikka nii, et mees ei ole ühiskonnas edu saavutanud, aga ego on suur, siis nõuabki seda müstilist austust kodustelt. See tähendab ikka seda, et mehel on alati õigus ja teistel sõnaõigust pole. Aga kui suhe laguneb, siis on stsenaarium pigem see, et mees paneb kõrvalt, kohtleb naist nagu mööblit ja siis naisel saab villand ja lõpetab suhte ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:27
Ei tea küll selliseid juhtumeid, kus mehed mingist ebaviisakusest räägiks. Kui mõni austusest hakkab jahvatama, siis on tavaliselt ikka nii, et mees ei ole ühiskonnas edu saavutanud, aga ego on suur, siis nõuabki seda müstilist austust kodustelt. See tähendab ikka seda, et mehel on alati õigus ja teistel sõnaõigust pole. Aga kui suhe laguneb, siis on stsenaarium pigem see, et mees paneb kõrvalt, kohtleb naist nagu mööblit ja siis naisel saab villand ja lõpetab suhte ära.
Austus ei ole midagi sellist, mida saaks nõuda. See kas on või seda pole.
Need mingid persekukkunud joodikukaltsud, kellega sina oled kokku puutunud, kes seda NÕUAVAD, ei ole mehed.
Külaline

Ja mida see mees valesti tegi? Loeme ju siit kuidas sellised mehed on luuserid. Kraavikaevaja 5000 eurose kuupalgaga pidi samuti luuser olema. Selline lihtsa töö tegija ei sobi.
Unustasid öelda, et läksid ka paksuks ja voodis laisaks. Meestel peab täiskomplekt olema, et naine jäetaks.
Külaline

Kui sa nii küsid siis sa aru ei saa. Pole mõtet selgitada. Aga sõnast tänulikus saad aru?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:37
Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:27
Austus ei ole midagi sellist, mida saaks nõuda. See kas on või seda pole.
Need mingid persekukkunud joodikukaltsud, kellega sina oled kokku puutunud, kes seda NÕUAVAD, ei ole mehed.
Minu käest pole keegi mingit austust nõudnud. Mina vastasin sellele, keda ma tsiteerisin. Kui soovid midagi öelda, siis võiks seda teha isiklikuks muutumata inimeste suhtes, kellest sa midagi ei tea. Siin üks muudkui nõuab austust ja arvab, et sellepärast mehed jätavad naisi maha. Minu elukogemus seda küll ei kinnita.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2025 09:39
Kui sa nii küsid siis sa aru ei saa. Pole mõtet selgitada. Aga sõnast tänulikus saad aru?
Ka see peaks olema vastastikune. Kas sa ise oled tänulik selle eest, mis naine sinu heaks teeb? Mille eest sa täpsemalt nõuad seda tänulikkust?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], xqwerty ja 7 külalist