Kuidas saan teada mis juhtus

vana hea klassika
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:26
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:22 Nagu laste telefonimäng, juba murti ust maha :lol:
Vahel tuleb politsei selleks jah, et uksest sisse saada. Mis selles imelikku näed? Mu sugulane niimoodi abi saigi - kiirabi ja politsei, kes aitas arstid uksest sisse.
TA postituses ju polnud ukse maha murdmist. Kust Te lilleke selle peale tulite? Soovmõtlemine? ATH?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 13 Apr 2025 22:50
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:26
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 22:22 Nagu laste telefonimäng, juba murti ust maha :lol:
Vahel tuleb politsei selleks jah, et uksest sisse saada. Mis selles imelikku näed? Mu sugulane niimoodi abi saigi - kiirabi ja politsei, kes aitas arstid uksest sisse.
TA postituses ju polnud ukse maha murdmist. Kust Te lilleke selle peale tulite? Soovmõtlemine? ATH?
Kuule, hakka normaalseks. Jutt on TA postitusest ammu edasi läinud. Äkki viitsiks lugeda enne kommenteerimist? Võiks natuke mõelda, miks ka politsei kaasati, kuigi inimene oli suuteline ise kõndima.
Mis pagana soovmõtlemine?!
Külaline

Ants kirjutas: 13 Apr 2025 22:50TA postituses ju polnud ukse maha murdmist. Kust Te lilleke selle peale tulite? Soovmõtlemine? ATH?
TA ei teadnud ju üldse midagi, mis juhtus.
Arva ise, miks politsei võis olla kaasatud, et kellelegi abi anda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 19:26 meie rahuliku linnaosa rahuliku kortermaja rahulikus trepikojas kus hiirgi ka ei julge köhida.
Hommikul olin veel voodis kui kuulsin kuskil majas kop-kop-kop
Siis rasked sammud trepikojas, ei saanudki aru kas mindi üles või alla.
Kui ükskord kööki akna juurde jõudsin, oli ukse ees kiirabi- ja politsei auto.
Jäin vaatama ja majast väljus 2 med. töötaja ja 2 politseiniku vahel üks naine.
Kõndis aeglaselt ise, aga mitmest küljest toetati teda või hoiti mingit seadet.
Selja tagant ära ma teda ei tundnud, et kas üldse meie elanik oli.
Kiirabi sõitis vilkuritega meie vähese liiklusega kõrvaltänavat mööda minema.
Kas enesetapu üritajatele ka politsei tuleb?

Karda, ehk on meil mõni hull mõrtsukas.
Ootad naabri koju ja küsid tema enda käest. Mis juhtus ja kas saad teinekord abiks olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:06Ootad naabri koju ja küsid tema enda käest. Mis juhtus ja kas saad teinekord abiks olla.
Millise naabri, neid on minust üleval pool 9 korterit :) Käin kõik läbi või?
Külaline

TA kardab oma toaski ja nüüd saadate ta vägivalduri käest küsima.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:09
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:06Ootad naabri koju ja küsid tema enda käest. Mis juhtus ja kas saad teinekord abiks olla.
Millise naabri, neid on minust üleval pool 9 korterit :) Käin kõik läbi või?
Kui sa niikuinii iga krõpsu peale trepikojas valvel oled, küll siis välja nuputad. Inimestega võib rääkida, ei pea piiluma ja põhjuseid välja mõtlema ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 20:02Kui tegemist pole kuritööga või õnnetusega, mille avaldamine ON avalikkuse huvides, siis ilmselt ei saagi teada, mis juhtus.
???
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:12Kui sa niikuinii iga krõpsu peale trepikojas valvel oled, küll siis välja nuputad. Inimestega võib rääkida, ei pea piiluma ja põhjuseid välja mõtlema ;)
miks arvad, et sündmus toimus Kükametsas kus inimesed üksteist tunnevad?
Külaline

Koputad selle naabri uksele, kellelt tavaliselt suhkrut või soola laenamas käid ja küsid. Vabanda, aga me siin tõesti ei tea, mis sinu majas juhtus.
Külaline

ehk kukkus sellise asetusega WC potti kasutades
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:24miks arvad, et sündmus toimus Kükametsas kus inimesed üksteist tunnevad?
No kui õnnetus ei juhtunud ühegi tuttavaga, siis polegi ju võõra naabri asi, mis juhtus.
Külaline

Vanasti oli asi lihtne: naabritega suheldi! Ja mitte vaid siis, kui keegi politsei ja kiirabiga ära viidud. Vaid suheldi täitsa niisama kah. Kohe oli teada, et ülakorruse näitsikul jäid päevad ära ja peagi on pisiperet oodata, ja kõrvalkorteri perepoeg läks sõjaväkke ja alumise korruse pere on rohelise maailmavaatega jne. Elu nagu peopesal. Eks see võib olla nii hea kui halb.
Külaline

noh, kui sul on kuulmislangus, nägemine ja mälu kehv, paanika-ärevushood, siis pead tõsiselt kaaluma ära kolimist hooldekodusse, kus oled hoitud 24/7.
kes see oli, kutsu kokku ühistu koosolek ja nõua välja teave.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:24
Külaline kirjutas: 13 Apr 2025 23:12Kui sa niikuinii iga krõpsu peale trepikojas valvel oled, küll siis välja nuputad. Inimestega võib rääkida, ei pea piiluma ja põhjuseid välja mõtlema ;)
miks arvad, et sündmus toimus Kükametsas kus inimesed üksteist tunnevad?
Ei pea inimesste tundmiseks kusagil Kükametsas elama. Mina tean oma Mustamäe kortermaja trepikojas enamikku inimestest. Paari lausa tunnen. On ju ühistu koosolekud ja aeg-ajalt tulevad inimesed trepil vastu.
Kui uudishimu elada ei lase, võta ühendust korteriühistu esimehega. Las uurib välja, mis inimesi häirib.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 10:26Ei pea inimesste tundmiseks kusagil Kükametsas elama. Mina tean oma Mustamäe kortermaja trepikojas enamikku inimestest. Paari lausa tunnen. On ju ühistu koosolekud ja aeg-ajalt tulevad inimesed trepil vastu.
Koosolekutel käivad pered täies koosseisus? Trepil vastutulijatelt kohe küsid: kes sina küll oled?
Lahe naljanurk see teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 12:12
Külaline kirjutas: 14 Apr 2025 10:26Ei pea inimesste tundmiseks kusagil Kükametsas elama. Mina tean oma Mustamäe kortermaja trepikojas enamikku inimestest. Paari lausa tunnen. On ju ühistu koosolekud ja aeg-ajalt tulevad inimesed trepil vastu.
Koosolekutel käivad pered täies koosseisus? Trepil vastutulijatelt kohe küsid: kes sina küll oled?
Lahe naljanurk see teema.
Elasin kortermajas 10 aastat. Paljudega olime tuttavad. Kellega istusime mänguväljakul koos, kellega lükkasime autosid lumest puhtaks, sattusime koeri koos jalutama, lapsed käisid ükteise pool mängimas, ikka sai ka juttu aetud veidi. Meil oli 5-korruseline maja, 9-korruselises ilmselt poleks tõesti enamikku majarahvast tundnud.
Külaline

Kui ma 5. korrusel elasin, siis nägin jah kes millisest uksest käis, nüüd 1. elades ei tea ülemistest midagi.
Külaline

Hehh, ma ei tea milline mu ülemine naaber välja näeb, aga ma tean, et ta on noorem mees, kes töötab kodus ja talle meeldib ka trenni teha. Ma tean kas ta on parasjagu kodus või mitte ja kas tal on külalised.

Ameerikas kusjuures reageerib kiirabikutsetele ka politsei, sest nad on enamasti ümbruskonnas patrullimas, mistõttu jõuavad enne kiirabi kohale ja osutavad esmaabi.
Külaline

Ostke omale maja, pole selliseid probleeme.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bubbletea, Google [Bot], xqwerty ja 12 külalist