Kuidas saan teada mis juhtus
-
Külaline
Kuidas saan teada mis juhtus
meie rahuliku linnaosa rahuliku kortermaja rahulikus trepikojas kus hiirgi ka ei julge köhida.
Hommikul olin veel voodis kui kuulsin kuskil majas kop-kop-kop
Siis rasked sammud trepikojas, ei saanudki aru kas mindi üles või alla.
Kui ükskord kööki akna juurde jõudsin, oli ukse ees kiirabi- ja politsei auto.
Jäin vaatama ja majast väljus 2 med. töötaja ja 2 politseiniku vahel üks naine.
Kõndis aeglaselt ise, aga mitmest küljest toetati teda või hoiti mingit seadet.
Selja tagant ära ma teda ei tundnud, et kas üldse meie elanik oli.
Kiirabi sõitis vilkuritega meie vähese liiklusega kõrvaltänavat mööda minema.
Kas enesetapu üritajatele ka politsei tuleb?
Karda, ehk on meil mõni hull mõrtsukas.
Hommikul olin veel voodis kui kuulsin kuskil majas kop-kop-kop
Siis rasked sammud trepikojas, ei saanudki aru kas mindi üles või alla.
Kui ükskord kööki akna juurde jõudsin, oli ukse ees kiirabi- ja politsei auto.
Jäin vaatama ja majast väljus 2 med. töötaja ja 2 politseiniku vahel üks naine.
Kõndis aeglaselt ise, aga mitmest küljest toetati teda või hoiti mingit seadet.
Selja tagant ära ma teda ei tundnud, et kas üldse meie elanik oli.
Kiirabi sõitis vilkuritega meie vähese liiklusega kõrvaltänavat mööda minema.
Kas enesetapu üritajatele ka politsei tuleb?
Karda, ehk on meil mõni hull mõrtsukas.
-
Külaline
Juhtus ilmselgelt see, et inimene, kes vajas abi, sai abi. Rohkem ei ole sul midagi vaja teada.
Kes või mis takistab?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:30 ON ikka, ma ei saa minema kolida.
-
Külaline
Palun kirjuta nimeliselt, saan sind lisaks Antsule ära blokkida.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:28Pole sinu asi.
-
Külaline
Kelle tema? Kuskil kõrgemal korrusel toimus see, mina elan II-l.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:39Miks ja kes koputas tema uksele?
-
Külaline
Mis see sinu asi on, mida teised oma korterites teevad?
-
Külaline
Inimene ehk kukkus laelambilt tolmu pühkides taburetilt maha, tegi endale viga ja sina räägid siin mõrtsukast.
Kui tegemist pole kuritööga või õnnetusega, mille avaldamine on avalikkuse huvides, siis ilmselt ei saagi teada, mis juhtus. Kui sa ennast selle vanema naise asemele asetad, siis kas tahaksid, et naabrid saaks teada?
Kui tegemist pole kuritööga või õnnetusega, mille avaldamine on avalikkuse huvides, siis ilmselt ei saagi teada, mis juhtus. Kui sa ennast selle vanema naise asemele asetad, siis kas tahaksid, et naabrid saaks teada?
-
Külaline
Kas sellisel juhul tuleb kohale politseikuut?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:02Inimene ehk kukkus laelambilt tolmu pühkides taburetilt maha, tegi endale viga ja sina räägid siin mõrtsukast.
Kust selle VANEMA naise juba võtsid?
-
Külaline
Jah, mõnikord on akna peal kõhutamisest ja kardina vahelt piilumisest vähe. Hiljaks jäi oleks pidanud ikka koridoriukse praokile tegema ja kuulama!
Kui seda teistel majaomanikel on vaja teada, mis juhtus, siis teatatakse, muul juhul POLE SINU ASI. Meil nt ühistu saatis üksikasjaliku info, kui majas käisid vargad ja üritasid korteritesse tungida- videod, pildid, kelle ustel on muukimmisjälgi, küsiti jne.
Kui seda teistel majaomanikel on vaja teada, mis juhtus, siis teatatakse, muul juhul POLE SINU ASI. Meil nt ühistu saatis üksikasjaliku info, kui majas käisid vargad ja üritasid korteritesse tungida- videod, pildid, kelle ustel on muukimmisjälgi, küsiti jne.
-
Külaline
Siin puha II eesti koos kes oma kehva elukest häbeneb ja varjata püüab.
-
Külaline
No ma tõesti ei tahaks, et terve kvartal ja foorum takkapihta latraks, kui mulle on vaja kiirabi kutsuda, et mis juhtus! Õudsed on need ninatoppijad mutid. Mis häbeneb!?Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:26 Siin puha II eesti koos kes oma kehva elukest häbeneb ja varjata püüab.
-
Külaline
Ehk mõni julge läheks appi kui mehe käest jälle peksa saad.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 20:29No ma tõesti ei tahaks, et terve kvartal ja foorum takkapihta latraks, kui mulle on vaja kiirabi kutsuda, et mis juhtus! Õudsed on need ninatoppijad mutid. Mis häbeneb!?
-
Külaline
kuulsused räägivad uhkusega kuidas neid ikka kaaa on ahistatud ja siin kõik nii arad. Või siin ainult ants kirjutabki?
-
Külaline
Ma arvan küll, et see pole üle linna vajalik uudis, kui keegi kodus nt õnnetult kukub ja endale abi kutsub. Ja päästjad või politsei tuleb lukus ust maha murdma. Ja pole ka võõraste naabrite asi.
-
Külaline
Nagu laste telefonimäng, juba murti ust maha 
-
Külaline
Vahel tuleb politsei selleks jah, et uksest sisse saada. Mis selles imelikku näed? Mu sugulane niimoodi abi saigi - kiirabi ja politsei, kes aitas arstid uksest sisse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 9 külalist