Et, kui pidutsed, ja isegi, kui tarbid midagi, siis on meestel õigus sind vägistada ja piinata? Lahe! Ma ei tea! Kas see on "meie" Revolvri kommentaar? Või kellegi toreda naisterahva, kes on mitte keskealine ja igati toetab Revolvri mõtteviisi?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 08:40Noo mõnikord lähevad narkopeod toredate härrade seltsis pikale.
Kuuuurija Kertu
-
Külaline
-
Külaline
Ok, aga nüüd on aasta 2025!Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:56Aastal 1986 olid ise süüdi, et poisile külla läksid. Täpselt nii miilitsas öeldi. Tänapäeval on muidugi teisiti. Aga ega garantiid ei saa nüüdki anda, sest vägistaja võib võtta kõva kaitsja ja lõpuks jääd ikka süüdi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:11Lisaks, mina ei mõista absoluutselt neid naisi, kes ei pöördu politseisse. Lihtsalt ei mõista! Isegi, kui tulemus ei ole ootuspärane (mida mina ei usu), siis oled enda poolt ju kõik teinud.
-
Külaline
No ja siis? Ega vägistatu siiani roni politseisse. Häbi on ja ei taha edasist.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:40Ok, aga nüüd on aasta 2025!
Sa pole vist ise sellise õudusega üldse kokku puutunud. Või mis.
-
Külaline
Kui kõik need naised/tüdrukud oleks miilitsasse läinud (elu sees ei usu, et see see oli ühekordne tööõnnetus), siis oleks teatud hulk selliseid süüdistusi mingid protsessid käima lükanud, kasvõi aastad hiljem. Omakohus oleks sellisel puhul muidugi meie riigis üldse kõige mõistlikum ja vägistajale meeldejäävam variant.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:56Aastal 1986 olid ise süüdi, et poisile külla läksid. Täpselt nii miilitsas öeldi. Tänapäeval on muidugi teisiti. Aga ega garantiid ei saa nüüdki anda, sest vägistaja võib võtta kõva kaitsja ja lõpuks jääd ikka süüdi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:11Lisaks, mina ei mõista absoluutselt neid naisi, kes ei pöördu politseisse. Lihtsalt ei mõista! Isegi, kui tulemus ei ole ootuspärane (mida mina ei usu), siis oled enda poolt ju kõik teinud.
-
Külaline
Meestel ei ole õigus sind vägistada, aga kui oled sellisel peol ja koos meestega narkot ja alkoholi tarbid, siis lihtsalt asjad juhtuvad. Asjad juhtuvad. Kui inimesed on end segi kamminud, siis käituvad nad nii nagu käituvad. Kannatab nõrgem pool.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:22Et, kui pidutsed, ja isegi, kui tarbid midagi, siis on meestel õigus sind vägistada ja piinata?
Mõnes mõttes on sul õigus, et asjad juhtuvad. Aga me kõik vastutame asjade eest, mis meie elus on juhtunud. Nii peaks vastutama ka need mehed, kellega juhtus. Neiu ju peab oma tarumaga elama, see on tema osa vastutusest. Meeste osa peaks karistus olema.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:26Meestel ei ole õigus sind vägistada, aga kui oled sellisel peol ja koos meestega narkot ja alkoholi tarbid, siis lihtsalt asjad juhtuvad. Asjad juhtuvad. Kui inimesed on end segi kamminud, siis käituvad nad nii nagu käituvad. Kannatab nõrgem pool.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:22Et, kui pidutsed, ja isegi, kui tarbid midagi, siis on meestel õigus sind vägistada ja piinata?
-
Külaline
No siis tulebki need inimesed kinni panna, kellel "asjad juhtuvad", sest selline inimene on teistele ohtlik. Normaalne inimene ei lähe teist vägistama, olgu ta tarbinud või mitte.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:26Meestel ei ole õigus sind vägistada, aga kui oled sellisel peol ja koos meestega narkot ja alkoholi tarbid, siis lihtsalt asjad juhtuvad. Asjad juhtuvad. Kui inimesed on end segi kamminud, siis käituvad nad nii nagu käituvad. Kannatab nõrgem pool.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:22Et, kui pidutsed, ja isegi, kui tarbid midagi, siis on meestel õigus sind vägistada ja piinata?
-
Külaline
Ma pakun, et vähemalt pooltel juhtudel, kus segi kamminud inimesed paarituma asuvad, arvab meespool, et pooleldi meelemärkuseta naine ikka jubedalt tahab teda.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:40No siis tulebki need inimesed kinni panna, kellel "asjad juhtuvad", sest selline inimene on teistele ohtlik. Normaalne inimene ei lähe teist vägistama, olgu ta tarbinud või mitte.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:26Meestel ei ole õigus sind vägistada, aga kui oled sellisel peol ja koos meestega narkot ja alkoholi tarbid, siis lihtsalt asjad juhtuvad. Asjad juhtuvad. Kui inimesed on end segi kamminud, siis käituvad nad nii nagu käituvad. Kannatab nõrgem pool.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:22Et, kui pidutsed, ja isegi, kui tarbid midagi, siis on meestel õigus sind vägistada ja piinata?
-
Külaline
On jah. Ja kahjuks ikka sama mentaliteet läheb edasi. Vanadekodus töötaja saab vabalt dementseid vägistada, sest dementne ei hakka vastu ja ei saa "kahju", sest ta ei mäleta seda. Mis õudsas maailmas me küll elame?!Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 20:40Ok, aga nüüd on aasta 2025!Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 18:56Aastal 1986 olid ise süüdi, et poisile külla läksid. Täpselt nii miilitsas öeldi. Tänapäeval on muidugi teisiti. Aga ega garantiid ei saa nüüdki anda, sest vägistaja võib võtta kõva kaitsja ja lõpuks jääd ikka süüdi.Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 12:11Lisaks, mina ei mõista absoluutselt neid naisi, kes ei pöördu politseisse. Lihtsalt ei mõista! Isegi, kui tulemus ei ole ootuspärane (mida mina ei usu), siis oled enda poolt ju kõik teinud.
-
Külaline
Meil on õigusriik ja niisama kedagi ei panda kinni. Enne tuleb politseiuurimine, siis kohus ja siis mingi otsus. Kuna see K ei pidanud vajalikuks politseid asjast teavitada, siis ei saagi kedagi kinni panna. Seda juhtumit pole ju uuritud. Mis seal siis tookord tegelikult juhtus. Mida aasta edasi, seda vähem on tõenäoline, et uurima hakatakse. Täna võivad asjaosalised väita, et palju aega on möödunud ning nad ei mäleta üksikasju ning uurimine on sisuliselt tupikus. Ainult K sõnadest, et mind eelmine aasta (või millal see oli?) kuritarvitati meeste vangi panekuks ilmselt ei piisa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:40No siis tulebki need inimesed kinni panna, kellel "asjad juhtuvad",
-
Külaline
Kas neiu mitte arsti juures ei käinud? Kõiki proove ja muid andmeid säilitatakse minu meelest aasta vähemalt, kui see nüüd kauem ei olnud. Just selleks, et ohver võib ümber mõelda ja tahta politseisse pöörduda.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 10:31Meil on õigusriik ja niisama kedagi ei panda kinni. Enne tuleb politseiuurimine, siis kohus ja siis mingi otsus. Kuna see K ei pidanud vajalikuks politseid asjast teavitada, siis ei saagi kedagi kinni panna. Seda juhtumit pole ju uuritud. Mis seal siis tookord tegelikult juhtus. Mida aasta edasi, seda vähem on tõenäoline, et uurima hakatakse. Täna võivad asjaosalised väita, et palju aega on möödunud ning nad ei mäleta üksikasju ning uurimine on sisuliselt tupikus. Ainult K sõnadest, et mind eelmine aasta (või millal see oli?) kuritarvitati meeste vangi panekuks ilmselt ei piisa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:40No siis tulebki need inimesed kinni panna, kellel "asjad juhtuvad",
-
Külaline
Proove millest?Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 14:05Kas neiu mitte arsti juures ei käinud? Kõiki proove ja muid andmeid säilitatakse minu meelest aasta vähemalt, kui see nüüd kauem ei olnud. Just selleks, et ohver võib ümber mõelda ja tahta politseisse pöörduda.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 10:31Meil on õigusriik ja niisama kedagi ei panda kinni. Enne tuleb politseiuurimine, siis kohus ja siis mingi otsus. Kuna see K ei pidanud vajalikuks politseid asjast teavitada, siis ei saagi kedagi kinni panna. Seda juhtumit pole ju uuritud. Mis seal siis tookord tegelikult juhtus. Mida aasta edasi, seda vähem on tõenäoline, et uurima hakatakse. Täna võivad asjaosalised väita, et palju aega on möödunud ning nad ei mäleta üksikasju ning uurimine on sisuliselt tupikus. Ainult K sõnadest, et mind eelmine aasta (või millal see oli?) kuritarvitati meeste vangi panekuks ilmselt ei piisa.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:40No siis tulebki need inimesed kinni panna, kellel "asjad juhtuvad",
-
Külaline
Politseisse kardab minna, kuid telesse ei karda. Saadet pole näinud, kuid juba tiiseri järgi vaatasin, et see jutt küll usutavalt ei kõla.Külaline kirjutas: ↑08 Apr 2025 10:24Politseisse ei lähe kuna maffiat kardab.
-
Külaline
Tüüpiline vastik inimene, jää ometi vait.
-
Külaline
Ta ei olnud teles. Näitleja rääkis seda juttu.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 18:15Politseisse kardab minna, kuid telesse ei karda.
Kui lugeda, mida peab vägistamisohver uurimise käigus ja kohtusaalis üle elama, siis on täiesti loogiline, et seda ei taheta teha.
-
Külaline
Jää *ometi* vait? Järelikult pole ma siis ainus inimene, kes sellest aru ei saa, sest mina selle ühe kommentaari vaid kirjutasingi siin teemas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Google [Bot], roosaroos, Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist