Shampinjonid

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Juustup

Shampinjonid

Postitus Postitas Juustup »

Kui te täidate shampinjone, siis mida te teete seentevartega?

Olen teinud omletti ja kastet, olen ka lisanud makaronivormi. Muid ideid nagu pole.

Soovitusi?

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Sama siin. Omletti lähevad tavaliselt järgmisel päeval. Olen ka hakkinud ja praadinud (kindlasti võita!) ja karbiga sügavkülma. Kui teen metsaseekenastet, läheb sinna juurde või lähevad puraviku seenesupile või seeneseljankale mahuks lisaks.
Külaline

Olen supi sisse pannud, praekartulite hulka. Lihtsalt ära praadinud sibulaga.
Juustup

Tänan vastuste eest!

Kõige nõmedam ongi see, et ma olen lugenud(kahjuks ma tõesti ei mäleta enam kust kohast), et inimesed viskavad need varred ära. Mina ei saa sellest aga üldse aru, vars on ju samamoodi seen ja täpselt sama maitsega.

Aa, üks mida ma veel nendega teinud olen on selline wokiroog, ehk siis pruunistan sibulat, praen kanafileed, siis seened otsa, paprika ning vahel ka väiksem pakk külmutatud juurikaid. Sinna sobib ka riis ning sojakaste.

/Juustup
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 20:20 Kui te täidate shampinjone, siis mida te teete seentevartega?

Olen teinud omletti ja kastet, olen ka lisanud makaronivormi. Muid ideid nagu pole.

Soovitusi?

/Juustup
Olen need samale pannile ladunud ja röstinud koos täidetud seenekübaratega.
Külaline

Mina olen ka samale ahjuplaadile jätnud ning küpsetanud koos kübaratega. Lihtsalt laotan peekoni ja sinihallitusjuustu peale. Alati on ära söödud.

Muide, mitte kõikide seente jalad pole söödavad. Näiteks sirmikul on täiesti söödamatu jalg.
Juustup

Tänan heade ideede eest!

Sirmik on parim seen maailmas. Ma jumaldan neid. Üldse seened on head, ma vist ei teagi ühtegi seent mida ma ei sööks(söögiseentest muidugi)

Proovin selle ahjus röstimise kindlasti ära.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist