Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 15:04
Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 14:47
Külaline kirjutas: ↑10 Apr 2025 14:35
Mina näiteks tahaksin puhtalt suurte tunnete pealt abielluda.
Tugev tunne on kohe selline. Kauaks see nii on ei tea. Kas mõistusega reaalselt ka seda teeks ei tea.
See on naiste muinasjutt. Selleks et mees oma tundeid näitaks, peab paluma, andma, tegema. Muidu naine "ei usu". Naised ei pea oma tundeid näitama. Piisab sellest, kui nad on.
Mehed algul lasevad ennast petta, hiljem illusioon hajub. Siis juhtub tavaliselt, et mehest saab "siga". Varandus pooleks, alimendid peale, lapsed kaasa ja uut sponsorite otsima! Mehi on ju palju ja enamus on lollid, Tinder ei valeta!
Tänapäeva naine pole loll, vaid teeb varalahususe lepingu, et mees ta poole varaga minema ei jookseks.
Milleks siis üldse abielluda? 90%naisi jookseb minema kui varalahususest rääkida. See ongi ju kogu etenduse ainuke mõte.
Ära näe vaeva, ma olen selle ammu läbi hammustanud, lihtsast omakasupüüdmatust armastusest ei tea naised mitte midagi.
See on alati omakasupüüdlik "suhe" . Oleme nüüd ikka täitsa ausad.
Kui mees saab tüdrukuga tuttavaks, siis sõber küsib: näita pilti!
Kui naine saab mehega tuttavaks, siis sõbranna küsib: millega ta tegeleb? (kui suur on võimalik kasum)
Seda on teaduslikult uuritud, et meeste jaoks naiste külgetõmbavus ei sõltu sellest, mis neil on või mis positsioonis nad on. Naistega on vastupidi. Kui näidata tavalise mehe pilti, enamus naisi ei pane tähelegi. Kui näidata sama mehe pilti heas ülikonnas ja veel mingite staatuse tunnustega, siis enamus naisi hindab teda väga kõrgelt. Just nii lihtne see ongi.