Naised on läinud laisaks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Naised on läinud laisaks

Postitus Postitas Külaline »

Mitte kõik, ei hakka üldistama, aga väga paljud. Lapsi pole, kuni 30 lakutakse ja laiatakse ringi, sellega isegi kiideldakse ja seatakse teistele eeskujuks, et tehke ka järgi. 30+ on enamusel juba terve Kuperjanovi pataljoni jagu mehi jalgevahelt läbi käinud, siis hakatakse abikaasat otsima. No siis on muidugi hilja juba, ükski päris selge peaga mees sihukest ei taha. Ainult tüli ja kulu, mida muud sihuke naine mehele oskab pakkuda?
Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist. Siinse teha on suured probleemid.
Külaline

Laisk. See vastab tõele. Lisame sinna ka ahnuse. Ja see kõik looritatakse mingu abstraktse lärmiga nende õigustest. Kohustustustest nad ei räägi, sest kohustusi neil pole kuna nad on naised. Isegi häid tavasid ei ole. Mitte midagi peale lärmi ja kisa. Isegi lapsi pole tänapäeval. Räägitakse mingist superhüper karjäärist. Millegipärast tipneb see karjäär maksimaalselt 2 eesti keskmise palga ja panga laenuga. Ja loomulikult kümnete partneritega.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:34 Laisk. See vastab tõele. Lisame sinna ka ahnuse. Ja see kõik looritatakse mingu abstraktse lärmiga nende õigustest. Kohustustustest nad ei räägi, sest kohustusi neil pole kuna nad on naised. Isegi häid tavasid ei ole. Mitte midagi peale lärmi ja kisa. Isegi lapsi pole tänapäeval. Räägitakse mingist superhüper karjäärist. Millegipärast tipneb see karjäär maksimaalselt 2 eesti keskmise palga ja panga laenuga. Ja loomulikult kümnete partneritega.
Kuskandis sellised ka elavad? Pole juhtunud kohtama.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:41
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:34 Laisk. See vastab tõele. Lisame sinna ka ahnuse. Ja see kõik looritatakse mingu abstraktse lärmiga nende õigustest. Kohustustustest nad ei räägi, sest kohustusi neil pole kuna nad on naised. Isegi häid tavasid ei ole. Mitte midagi peale lärmi ja kisa. Isegi lapsi pole tänapäeval. Räägitakse mingist superhüper karjäärist. Millegipärast tipneb see karjäär maksimaalselt 2 eesti keskmise palga ja panga laenuga. Ja loomulikult kümnete partneritega.
Ah, ära plära, kõik kohad seda täis. Too käis võõra raha eest dubais kõrtsis, ja sõitis lausa äriklassis, mõelge!, ja see võttis koera ja üks bullshit nimega on lausa jälle 131. korda lahku läinud ja mingi kurk või porgand tegi järjekordse mõttetu lollaka avalduse.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist
Kunagi perekoolis Yxik käis sarnase mõtte välja, et toob Aasiast naise, aga mõtteks see jäigi. Aasia naisel on see probleem, et siis pead mehena kogu tema suguvõsa ülal pidama.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:22
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist
Kunagi perekoolis Yxik käis sarnase mõtte välja, et toob Aasiast naise, aga mõtteks see jäigi. Aasia naisel on see probleem, et siis pead mehena kogu tema suguvõsa ülal pidama.
Oleneb kust. Indias makstakse veel peale, kui naise minema viid. Indias on vähe kobedamad naised ka, pole sellised väikesed pulgad nagu idapool.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:41
Eriti on sellised kogunenud Harjumaa-Tallinn. Tartu. Suviti ka Pärnu. Suuremates linnades liigub rohkem varakaid mehi keda siis jahitakse. Paraku neid ei jagu kõigile. Aga loodetakse, et ehk just mina olen see kullatükike keda tahetakse.

Väiksemates kohtades on neid ka aga märksa vähem ja mõistus tuleb ka kiiremini pähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:22
See tuleb odavam. Ja seks on ka parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 14:22See tuleb odavam. Ja seks on ka parem
Ma kardan seda, et ei tule odavam ja seks ei ole ka parem. Kasutasin tehisaru (AI) ja palusin tal vastata. vastus siis selline

See sõltub suuresti pere ootustest ja elustiilist. Mõned pered võivad oodata väikest rahalist toetust, näiteks 100–200 eurot kuus, samas kui teised võivad loota suuremat panust, eriti kui tegemist on suure perega või kui neil on rahalisi raskusi. Keskmiselt võiks see jääda vahemikku 200–500 eurot kuus, kuid see on väga individuaalne.
Soovitan kindlasti avatud ja ausat vestlust oma partneriga, et mõista ootusi ja leida tasakaal, mis sobib mõlemale poolele. Kas see aitab sul paremini olukorda hinnata?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 15:06
Ma kardan seda, et ei tule odavam ja seks ei ole ka parem. Kasutasin tehisaru (AI) ja palusin tal vastata. vastus siis selline

See sõltub suuresti pere ootustest ja elustiilist. Mõned pered võivad oodata väikest rahalist toetust, näiteks 100–200 eurot kuus, samas kui teised võivad loota suuremat panust, eriti kui tegemist on suure perega või kui neil on rahalisi raskusi. Keskmiselt võiks see jääda vahemikku 200–500 eurot kuus, kuid see on väga individuaalne.
Soovitan kindlasti avatud ja ausat vestlust oma partneriga, et mõista ootusi ja leida tasakaal, mis sobib mõlemale poolele. Kas see aitab sul paremini olukorda hinnata?
Kohalikel tädidel hakkas mure :lol: :lol: :lol:
Külaline

AI on masin mis ei tea seksist midagi. Võin oma kogemustest öelda, et seks on praktiliselt iga rahvusega parem kui eestlannaga. Kui esialgne tuhin mööda läheb muutub seks igavaks, tuimaks ja seetõttu harvaks. Ja just sellepärast, et mees ei taha ja ei viitsi. Seks on mäng, aga mängulisust sa kohalikult naiselt ei saa. Sama on soomlannadega.
Ja kuidas pole odavam. Mis raha on 500 või 1000 eur kuus. Selle raha eest peab sind eesti "jumalanna" rotiks kuigi see on tema pool kuupalka.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 15:22

Kohalikel tädidel hakkas mure :lol: :lol: :lol:
Kui tädike on juba 40 ja enam saab ta ikka ükskord aru, et ta on praktiliselt väärtusetu. Et peab iga mehe nimel võitlema kui tahab teds pikemaks kui kord, kaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 15:22Kohalikel tädidel hakkas mure :lol: :lol: :lol:
Hakkas vää? See tädi sõidab samuti Egiptusesse ja noored tumedad poisid krapsti sumisedes ta ümber ja täidavad iga soovi, mis tädi silmist loevad. Kui Švejki kogemusest lähtuda, siis on neid soove kuni kuus.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:40Kui tädike on juba 40 ja enam saab ta ikka ükskord aru, et ta on praktiliselt väärtusetu. Et peab iga mehe nimel võitlema kui tahab teds pikemaks kui kord, kaks.
Mis põhjusel mehe nimel võitlema peaks. Kui kube enam ei kihele, siis pole ju meest millekski vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:43
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:40Kui tädike on juba 40 ja enam saab ta ikka ükskord aru, et ta on praktiliselt väärtusetu. Et peab iga mehe nimel võitlema kui tahab teds pikemaks kui kord, kaks.
Mis põhjusel mehe nimel võitlema peaks. Kui kube enam ei kihele, siis pole ju meest millekski vaja.
Eesti naisel pole kunagi kihelenudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17 Mitte kõik, ei hakka üldistama, aga väga paljud. Lapsi pole, kuni 30 lakutakse ja laiatakse ringi, sellega isegi kiideldakse ja seatakse teistele eeskujuks, et tehke ka järgi. 30+ on enamusel juba terve Kuperjanovi pataljoni jagu mehi jalgevahelt läbi käinud, siis hakatakse abikaasat otsima. No siis on muidugi hilja juba, ükski päris selge peaga mees sihukest ei taha. Ainult tüli ja kulu, mida muud sihuke naine mehele oskab pakkuda?
Ütlen ausalt, mina soovitaksin meestel naine tuua Aasia kandist. Siinse teha on suured probleemid.
Ma olin noorena veel laisem, ei viitsinud kuskil käiagi ega mingeid suhteid sõlmida. Kodu-töö, kodu-töö. Nagu see ütlemine on, vahel pime kana leiab ka tera ehk 35+ tekkis (endalegi üllatuseks) pereelu.

Võibolla sa üldistad mingite seltskonnastaaride järgi, aga tegelik elu paljudel tavalistel 30-stel on palju vaiksem ja vähem seikluslik.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 16:43
Ei teagi miks, aga hirmsati tahavad nn suhtes olla :lol: Aga võta näpust. Küpsemad mehed on hakanud valima. Ja vale valiku puhul astuvad kärmelt minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 17:47
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:17 Mitte kõik, ei hakka üldistama, aga väga paljud. Lapsi pole, kuni 30 lakutakse ja laiatakse ringi, sellega isegi kiideldakse ja seatakse teistele eeskujuks, et tehke ka järgi. 30+ on enamusel juba terve Kuperjanovi pataljoni jagu mehi jalgevahelt läbi käinud, siis hakatakse abikaasat otsima. No siis on muidugi hilja juba, ükski päris selge peaga mees sihukest ei taha. Ainult tüli ja kulu, mida muud sihuke naine mehele oskab pakkuda?
Ma olin noorena veel laisem, ei viitsinud kuskil käiagi ega mingeid suhteid sõlmida. Kodu-töö, kodu-töö. Nagu see ütlemine on, vahel pime kana leiab ka tera ehk 35+ tekkis (endalegi üllatuseks) pereelu.

Võibolla sa üldistad mingite seltskonnastaaride järgi, aga tegelik elu paljudel tavalistel 30-stel on palju vaiksem ja vähem seikluslik.
Unustasid ühe sordi veel. 40-55 äsja lahutanud kes nüüd "rahuldust pakkuvat" :lol: elu elavad
Külaline

Need viimased peav nn rottideks kõiki mehi kes nn kontoris ei tölta ja 3 kilo palka saavad. Huvitav keda nad otsivad ja kas leiavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 17:56
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 17:47

Unustasid ühe sordi veel. 40-55 äsja lahutanud kes nüüd "rahuldust pakkuvat" :lol: elu elavad
Jah nüüd lõpuks said aru mis elus tähtis on, kui keegi enam ei helista - kasside varjupaik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, xqwerty ja 7 külalist