Kuuuurija Kertu

vana hea klassika
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 22:09
Ants kirjutas: 08 Apr 2025 21:52
Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 09:40 Vaatasin eile seda kuuuurijat. Üks noor naine rääkis seda, kuidas ta nädal aega oli ühes Tallinna korteris olnud ja kuidas mingid mehed teda siis selle aja sees ka vägistasid. Ühest küljest kole lugu, teisest küljest miks see naine sealt korterist varem ikkagi jalga ei lasknud? Lõpuks sai ema küll järgi kutsuda ja minema minna, aga miks ta seda varem ei teinud? Mingi allilma jutt oli ka. kas tõesti 2025 aastal eksisteerib veel mingi allilm?
Kohati jäi mulje, et inimese vaimse tervisega ei ole kõik korras. Samuti oli kahtlane see pidev väide "naabripoiss, töötab kiirabis".
Saad ikka aru, et see ei olnud tema, kes seda lugu rääkis?
? Muig!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ants kirjutas: 08 Apr 2025 22:10
Ants kirjutas: 08 Apr 2025 21:52
Kohati jäi mulje, et inimese vaimse tervisega ei ole kõik korras. Samuti oli kahtlane see pidev väide "naabripoiss, töötab kiirabis".
? Muig!
Kas sulle teeb midagi nalja? Psühhopaat oled?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 22:16
? Muig!
Teie pidevad sõnaväljendi kasutused "psühhopaat" (ka muudes teemades) viitavad vaimse tervise tasakaalutusele, kui mitte lausa puudujääkidele. Abile olete mõelnud?
Külaline

Ants kirjutas: 08 Apr 2025 22:19
? Muig!
Teie pidevad sõnaväljendi kasutused "psühhopaat" (ka muudes teemades) viitavad vaimse tervise tasakaalutusele, kui mitte lausa puudujääkidele. Abile olete mõelnud?
Ära aja naerma. Vaata peeglisse ja otsi abi.
Mingi naljaonkel.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 22:22
Ants kirjutas: 08 Apr 2025 22:19
Ära aja naerma. Vaata peeglisse ja otsi abi.
Mingi naljaonkel.
Loll on see, kes vabandust ei leia, isegi iseenda peegelpildist.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 16:46
Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 10:24 Preilike on raha jahil. Ei õnnesrunud ja nüüd Lust mängus. Lugege kommentaare.
Suitsukonidega põletati ja ta ei tundnud midagi. Politseisse ei lähe kuna maffiat kardab. Mida muinasjuttu
Kui politseisse ei julge minna, siis mis põhjusel ta sinna Kuuuurijasse ronis, mis ta sealt lootis saada?
Et näidata, milliseid tõpraid meie ümber elab ja toimetab?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 22:31
Kui politseisse ei julge minna, siis mis põhjusel ta sinna Kuuuurijasse ronis, mis ta sealt lootis saada?
Et näidata, milliseid tõpraid meie ümber elab ja toimetab?
Just. Hoiatuseks. Ja selleks, et näidata, mis meie ümber võib toimuda.
Ei lootnud ilmselt midagi saada ja kurjategijate karistamisest oli tal ka suva.
Kohtuprotsess muudaks asja ju veel hullemaks, need meil ei ole vägistamisjuhtudel üldse ohvrit kaitsvad.
Tema loo rääkis eetrisse näitleja, mitte ta ise.
Nii et midagi ta "saada" ei lootnud. Tahtis, et keegi tema loo lihtsalt ära jutustaks. Ja ei soovinud ka oma rumalaid otsuseid ja mõtteid välja jätta.
Külaline

Abile olete mõelnud?
Aga teie? Teie sõnavõtud ei ole päris terve inimese omad.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Apr 2025 21:14
Sajajalgne kirjutas: 08 Apr 2025 16:11 Halb on lugeda, kuidas enamus kommenteerivad. Ta oli ju korgijoogi ja uinutite mõju all. Polnudki võimalik varem korterist lahkuda. Päris elus ongi selliseid hävikuid, kes just niimoodi naisi, räigel moel ära kasutavad.
Need pole enamus, need on siinsed paar meest, kelle jaoks on naistevastane vägivald väga ok. Üks neist just ütles, et naist võib asja eest peksta. Jubedad inimesed. Kõnts.
Kas see pole siis tõsi? naist võib asja eest peksta
Kui naine tuleb kallale või ähvardab, siis võib ta enesekaitseks läbi peksta. See ongi asja eest.
Keegi ei pea laskma ennast peksta, isegi mehed mitte :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 07:45
Kui naine tuleb kallale või ähvardab, siis võib ta enesekaitseks läbi peksta. See ongi asja eest.
Palun võta teatavaks, et pelga ähvardamise eest ei tohi mitte kedagi läbi peksta. See ei ole enesekaitse, vaid vägivald.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 07:50
Palun võta teatavaks, et pelga ähvardamise eest ei tohi mitte kedagi läbi peksta. See ei ole enesekaitse, vaid vägivald.
Tohib küll. Kui keegi tuleb vägivallaga ähvardama ja oht on reaalne ning vahetu, siis on sul luba oht kõrvaldada vägivallaga.
No näiteks, jahipüssiga isik siseneb su magamistuppa ja käsib briljandid kokku pakkida. Kuni ta pole püssist lasknud, on see ainult vägivallaga ähvardamine. Selle peale võid vabalt talle pudeliga kuklasse äsada, käeluu murda või rõdult alla tõugata. Iga kohus mõistab su täielikult õigeks. Isegi kui ähvardaja on emane :lol:
Külaline

Sajajalgne kirjutas: 08 Apr 2025 16:11 Halb on lugeda, kuidas enamus kommenteerivad. Ta oli ju korgijoogi ja uinutite mõju all. Polnudki võimalik varem korterist lahkuda. Päris elus ongi selliseid hävikuid, kes just niimoodi naisi, räigel moel ära kasutavad.
Millises elus? Miks liigud sellises seltskonnas kus narkootikumid ja hälvikud? Minu tutvusringkonnas selliseid pole.
Külaline

Teised peavad sinuga käituma hästi, mitte tegema viga, halba.
Aga sa pead ise ka endaga käituma hästi, omama ettevaatlikkust või isegi hirm tuleb siin kasuks.
Muidu see saates olnud ohvriabi? töötaja rääkis küll kuidas ohvrit sageli süüdistatakse ja kui vale on selline suhtumine.
Aga kas endal ei peaks olema ettevaatikkust ja hirmu?
Selles milles tavaliselt ohvrit süüdistakse ongi vist ettevaatlikuse ja ohutunde puudumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 09:11 Teised peavad sinuga käituma hästi, mitte tegema viga, halba.
Aga sa pead ise ka endaga käituma hästi, omama ettevaatlikkust või isegi hirm tuleb siin kasuks.
Muidu see saates olnud ohvriabi? töötaja rääkis küll kuidas ohvrit sageli süüdistatakse ja kui vale on selline suhtumine.
Selles milles tavaliselt ohvrit süüdistakse ongi vist ettevaatlikuse ja ohutunde puudumine.
Eiei, naistele on ju kõik lubatud!
Külaline

Valeandmed. Ähvardamine loetakse raskeks kuriteoks ja selle ärahoidmiseks, et ähvardust täide ei viidaks, võib isegi tappa. Selliseid juhtumeid on olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 09:11 Teised peavad sinuga käituma hästi, mitte tegema viga, halba.
Kui inimesel on mõistus peas, siis ta ei sõbrune igasuguse kahtlase kontingendiga, kes joob ja tarbib narkootikume, ei käi kuskil kahtlastes urgastes narkot ja alkot panemas,,,sest seal võib hakata juhtuma asju, nagu saates räägiti. Niiet olen nõus sellega, et ise peab ka ettevaatlik olema ja vaatama kuhu astud ja istud nagu öeldakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:17
Kui inimesel on mõistus peas, siis ta ei sõbrune igasuguse kahtlase kontingendiga, kes joob ja tarbib narkootikume, ei käi kuskil kahtlastes urgastes narkot ja alkot panemas,,,sest seal võib hakata juhtuma asju, nagu saates räägiti. Niiet olen nõus sellega, et ise peab ka ettevaatlik olema ja vaatama kuhu astud ja istud nagu öeldakse.
Jah, kui mingite pervodega koos juua, siis võidakse taha keerata küll. Isegi kui oled mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 11:06
Valeandmed. Ähvardamine loetakse raskeks kuriteoks ja selle ärahoidmiseks, et ähvardust täide ei viidaks, võib isegi tappa. Selliseid juhtumeid on olnud.
loll jutt.
Politsei ei hakka enne tegutsema, kui on reaalne kahju saabunud
Külaline

Minu lugu on küll juba 40a vana, aga ikkagi. Olin 16a, sain trennis tuttavaks väga kena noormehega. Olime isegi koos spordilaagris ja nägime pidevalt trennides. Olin temast väga sissevõetud ja muidugi olin väga rõõmus, kui ta mind enda juurde kutsus. Ta tuli veel ise mulle taksoga järele. Istusime tema elutoas ja vaatasime mingit videofilmi. Ma vahtisin vist rohkem poissi kui filmi. Nii kena ja armas kutt oli ta minu arust. Ja ma olin nii kuradi õnnelik, et ta mind välja valis ja kutsus.
Siis oli uksekell ja tulid ta kaks sõpra külla. Neil olid õlud kaasas. Ja nii ma mingi tunni pärast olingi kolme poolt vägistatud. Ma polnud valmis selle oma lemmikugagi magama, saati siis teistega. Muidugi hirmutati mind enne, et teatavad kõigile trennis milline lits ma olen ja kuidas suhu võtsin vabalt neilt kõigilt, kui julgen üldse kellelegi sellest rääkida. Nutsin kogu toimingu aja ja isegi see ajas ühte kutti närvi. Lõi mind näkku ja ütles, et oleksin vait. Nutsin siis vaikselt. Pärast kästi lihtsalt riidesse panna ja välja kobida.
Sellest asjast sain sellise trauma, et mingi kolm aastat ei julgenud poisse vaadata. Ja kui vaatama hakkasin, siis tahtsin nagu kätte maksta, kui ma kellelegi meeldisin. Olin päris hea välimusega ja hakkasin julmalt südameid murdma. Nüüd muidugi kahju nendest noormeestest, kes ei olnud ju minuga juhtunus süüdi. Aga ma tundsin ise, et paras neile. Sest see poiss, kes mulle nii ülimeeldis, ei olnud ju ka minuga õiglane.
Siis ei olnud ju kombeks minna oma murest psühholoogile kurtma. Rääkisin ainult parimale sõbrannale ja ega temagi osanud mind aidata. Ok, ühel hetkel leidsin hea sõbra, armusin täiega ja läksin talle naiseks. Saime kaks last ja oleme siiani koos. Talle pole ma midagi rääkinud. Ei ole vaja. Elu on ok juba 25a. Aga alati, kui kellegi vägistamisest loen või kuulen, tuleb täiega meelde jälle ja selline viha raisk, et lihtsalt õudne. Ühest vägistajast on saanud nüüd suht tuntud ärijuht. Põlegu põrgus, ausalt!
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:45
Külaline kirjutas: 09 Apr 2025 13:17
Jah, kui mingite pervodega koos juua, siis võidakse taha keerata küll. Isegi kui oled mees.
Tõenäoline, et siinsetele paarile mehele on usinasti keeratud. See seletaks nende meestearmastust ja naistevihkamist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Bing [Bot], dmy, Google [Bot], Triibu, xqwerty ja 2 külalist