Ja kui tagasi tulevad on jälle eliit kes valitseb matsirahvast. Putši ajal pagesid ju ka eesotsas Meriga siit paljud Soome. Aga haugimäluga rahvast ei mäleta. Luba neile 5 rikkama hulka või kaitset Putini eest ja kukuvadki e hääled nigu niuhti. Ikka keskköösel ja pensionäride käest.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:05Võimalik, et nii ongi, aga jube vastik tegelikult. Et kõik rikkurid tõmbavad minema ja jätavad vaesed oma maa eest võitlema. Pärast välismaal halisevad, kui ilus oli kodumaa ja igatsevad tagasi. Lehvitavad Eesti lippu ja teevad kokkutulekuid koos kaerajaaniga.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 08:41nad ei jää patriotismist siia- nad jäävad seetõttu, et nad on vaesed, kes ei saa minema. Patriotism on vaesemate (seega tõenäoliselt ka rumalamate) sundseis.
Kuidas valmistute sõjaks?
-
Külaline
-
Külaline
Kas sul on mingi tark idee, et seda muuta?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:36Ja kui tagasi tulevad on jälle eliit kes valitseb matsirahvast. Putši ajal pagesid ju ka eesotsas Meriga siit paljud Soome. Aga haugimäluga rahvast ei mäleta. Luba neile 5 rikkama hulka või kaitset Putini eest ja kukuvadki e hääled nigu niuhti. Ikka keskköösel ja pensionäride käest.
-
Külaline
Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 23:56Kas sul on mingi tark idee, et seda muuta?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:36Ja kui tagasi tulevad on jälle eliit kes valitseb matsirahvast. Putši ajal pagesid ju ka eesotsas Meriga siit paljud Soome. Aga haugimäluga rahvast ei mäleta. Luba neile 5 rikkama hulka või kaitset Putini eest ja kukuvadki e hääled nigu niuhti. Ikka keskköösel ja pensionäride käest.
-
Külaline
Küll sa oled väsitav! Märkad, kuidas see kurjus sind õgib?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:55Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 23:56Kas sul on mingi tark idee, et seda muuta?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:36Ja kui tagasi tulevad on jälle eliit kes valitseb matsirahvast. Putši ajal pagesid ju ka eesotsas Meriga siit paljud Soome. Aga haugimäluga rahvast ei mäleta. Luba neile 5 rikkama hulka või kaitset Putini eest ja kukuvadki e hääled nigu niuhti. Ikka keskköösel ja pensionäride käest.
-
Külaline
Mis asi see "Eesti asi" siis on? Ehk kirjeldad natuke oma nägemust.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:24Küll sa oled väsitav! Märkad, kuidas see kurjus sind õgib?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:55Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.
-
Külaline
Oleks EKRET sõimanud oleks kõik OK olnud. Siis oleks hea ja tore inimene nagu sina. Võiks isegi seksivärki teha.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:24Küll sa oled väsitav! Märkad, kuidas see kurjus sind õgib?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:55Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.
-
Külaline
Pärleid sigade ette ei loobita. Oled juba tõestanud, et oled siga. Demagoogist siga.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:42Mis asi see "Eesti asi" siis on? Ehk kirjeldad natuke oma nägemust.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:24Küll sa oled väsitav! Märkad, kuidas see kurjus sind õgib?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:55
Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.
-
Külaline
Vaata, see on ju kaugele näha, et valitsuses kibestunud oss on seesama naistes kibestunud oss. Palju õnne-küll on ilus eluKülaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:02Oleks EKRET sõimanud oleks kõik OK olnud. Siis oleks hea ja tore inimene nagu sina. Võiks isegi seksivärki teha.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 10:24Küll sa oled väsitav! Märkad, kuidas see kurjus sind õgib?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 09:55
Matsirahvas võiks ennem valimisi mõelda eesti elule tagasi nii 20 aastat. Mõelda kas see mei nn "eliit" on ajanid eesti asja või enda asjs. Ja ma räägi siin reformierakonnast ja nende valijatest. Enamus neist on tülgastavad oma lärmiga kuidas kiitlevad omataoliste seas, et näe valisin reformi, sest teised erakonbad ei saa hakkama. Võimu juurde polegi teisi lastud. Kui oravakaabakas karjub ja loobib riigikogu puldist roppusi on see tore. Kui keegi muu midagi öeldes vääratab mõmiseb lumpen peremeestele järgi. Mõistavad hukka, kritiseerivad.
-
Külaline
Minul pole vaja oodata aega kui jõuame 5 rikkama hulka. Tegelesin sellega ise. Mind pole vaja Putinist eest kaitsta. Minul pole igasse kaubanduskeskuse parklasse elektriautode laadijaid. Mul pole vaja tuulikuid ja päikese paneele. Ja seetõttu optimeerin makse mida sellele vargavalitsusele maksta. Naistega kõik ok. On raha on naisi. Lihtne. Enamus sama müüdavad kui oravad.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:09Vaata, see on ju kaugele näha, et valitsuses kibestunud oss on seesama naistes kibestunud oss. Palju õnne-küll on ilus eluÄkki vaatad lõpuks peeglisse, hakkad normaalseks ja elad õnnelikult nagu teised?
-
Külaline
Jajah, muidugi. Peadki teenima, tasuta sind keegi ei kannata. Mis puudutab maksude optimeerimist, siis teeb seda iga mõistlik inimene.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:13Minul pole vaja oodata aega kui jõuame 5 rikkama hulka. Tegelesin sellega ise. Mind pole vaja Putinist eest kaitsta. Minul pole igasse kaubanduskeskuse parklasse elektriautode laadijaid. Mul pole vaja tuulikuid ja päikese paneele. Ja seetõttu optimeerin makse mida sellele vargavalitsusele maksta. Naistega kõik ok. On raha on naisi. Lihtne. Enamus sama müüdavad kui oravad.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:09Vaata, see on ju kaugele näha, et valitsuses kibestunud oss on seesama naistes kibestunud oss. Palju õnne-küll on ilus eluKülaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:02
Oleks EKRET sõimanud oleks kõik OK olnud. Siis oleks hea ja tore inimene nagu sina. Võiks isegi seksivärki teha.Äkki vaatad lõpuks peeglisse, hakkad normaalseks ja elad õnnelikult nagu teised?
-
Külaline
no üks variant on maale kolida. seal mul inimtühjas metsas vinge kelder ja off-grid elamine. kui seal ka jamaks kisub, siis peaks jalga laskma. aga samas kui siinset kinnisvara enam keegi ei taha, oleks see veidi komplitseeritud. samas saab jälle itaalia mägikülla 30000.- suht keskpärase onni, kus elada kannatab, oma oliivitutt pealekauba. soomes, norras, egiptuses oleks sõpru kelle juures võiks veidi elada. aga esimene eelistus oleks, et sõda ei tule.
-
Külaline
Sina alla keskmist teeniv palgatöötaja optimeerid?? Ahjaas oled see 16 a noorema tõutäkuga plirikas proa kellel kinnisvara siin ja seal. Mh Dubais, Hispaanias.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 13:29Jajah, muidugi. Peadki teenima, tasuta sind keegi ei kannata. Mis puudutab maksude optimeerimist, siis teeb seda iga mõistlik inimene.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:13Minul pole vaja oodata aega kui jõuame 5 rikkama hulka. Tegelesin sellega ise. Mind pole vaja Putinist eest kaitsta. Minul pole igasse kaubanduskeskuse parklasse elektriautode laadijaid. Mul pole vaja tuulikuid ja päikese paneele. Ja seetõttu optimeerin makse mida sellele vargavalitsusele maksta. Naistega kõik ok. On raha on naisi. Lihtne. Enamus sama müüdavad kui oravad.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:09
Vaata, see on ju kaugele näha, et valitsuses kibestunud oss on seesama naistes kibestunud oss. Palju õnne-küll on ilus eluÄkki vaatad lõpuks peeglisse, hakkad normaalseks ja elad õnnelikult nagu teised?
-
Külaline
Ära ole kade!Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 14:59Sina alla keskmist teeniv palgatöötaja optimeerid?? Ahjaas oled see 16 a noorema tõutäkuga plirikas proa kellel kinnisvara siin ja seal. Mh Dubais, Hispaanias.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 13:29Jajah, muidugi. Peadki teenima, tasuta sind keegi ei kannata. Mis puudutab maksude optimeerimist, siis teeb seda iga mõistlik inimene.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:13
Minul pole vaja oodata aega kui jõuame 5 rikkama hulka. Tegelesin sellega ise. Mind pole vaja Putinist eest kaitsta. Minul pole igasse kaubanduskeskuse parklasse elektriautode laadijaid. Mul pole vaja tuulikuid ja päikese paneele. Ja seetõttu optimeerin makse mida sellele vargavalitsusele maksta. Naistega kõik ok. On raha on naisi. Lihtne. Enamus sama müüdavad kui oravad.
-
Külaline
Soovitusi mida teha on olnud selle 3aasta jooksul. Varu. Tee kelder korda. Tea kus on varjendid. Evakueeritakse Soome.
Nüüd delfis suur lugu, nagu kõik ida ja kagupoolsed elanikud peaks leidma koha lääne pool Eestis, kuhu minna.
Nüüd delfis suur lugu, nagu kõik ida ja kagupoolsed elanikud peaks leidma koha lääne pool Eestis, kuhu minna.
-
Külaline
Valmistun nii, et püüan vaimselt leppida faktiga, et inimene ongi sõjakas ja agressiivne parasiit. Võib-olla ongi hea, kui üksteist maha notime - maakera meist küll puudust ei tunne.
-
Külaline
ja seda räägivad täiesti tõsise näoga inimesed, kes peaks olema valdkonna helged pead. Eesti kaarti pole vaadanud?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 07:49 Soovitusi mida teha on olnud selle 3aasta jooksul. Varu. Tee kelder korda. Tea kus on varjendid. Evakueeritakse Soome.
-
Külaline
Allolev on puhtalt minu isiklik arvamus ega pretendeeri absoluutsele tõele.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:53ja seda räägivad täiesti tõsise näoga inimesed, kes peaks olema valdkonna helged pead. Eesti kaarti pole vaadanud?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 07:49 Soovitusi mida teha on olnud selle 3aasta jooksul. Varu. Tee kelder korda. Tea kus on varjendid. Evakueeritakse Soome.
Me oleme siin kotis kohe, kui idanaabril tuju tuleb. Mõned pommid suurematele linnadele ja on kadunud see käputäis rahvast. Kes põgeneb ja kuhu? Aerupaadiga või?
Edasi tehakse vast sobing Saksamaaga, kes on avalikult öelnud, et Balti meri peaks neile tuulikutega elektrit tootma ja minu teada on Eesti sellega nõustunud. Kaabli jaoks on trass ju kinnitatud. Venelased saavad fosforiidi, sakslased tuulikud, Eestist saab koloniaalriik, mida suuremad lüpsavad ja tühjaks tassivad. Ida-Viru tuhamäed on selle kõrval kaunid loodusvaated.
Kordan: see on mu isiklik vaatenurk.
-
Külaline
Putinist. Kremlijutupunktide esitaja. Meist ei saa keegi jagu. Meil on tsahknad ja muud patrioodid. Terve reformierakond ja kallase kaja brüsselis. meil pole probleeme. proovigu tibla kohe saab vastu koonu. ahjaaa kohe teeme ka oma pommitehase ja sealt lendavad pommid ise kremli suunas kui vajaKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 21:08Allolev on puhtalt minu isiklik arvamus ega pretendeeri absoluutsele tõele.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:53ja seda räägivad täiesti tõsise näoga inimesed, kes peaks olema valdkonna helged pead. Eesti kaarti pole vaadanud?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 07:49 Soovitusi mida teha on olnud selle 3aasta jooksul. Varu. Tee kelder korda. Tea kus on varjendid. Evakueeritakse Soome.
Me oleme siin kotis kohe, kui idanaabril tuju tuleb. Mõned pommid suurematele linnadele ja on kadunud see käputäis rahvast. Kes põgeneb ja kuhu? Aerupaadiga või?
Edasi tehakse vast sobing Saksamaaga, kes on avalikult öelnud, et Balti meri peaks neile tuulikutega elektrit tootma ja minu teada on Eesti sellega nõustunud. Kaabli jaoks on trass ju kinnitatud. Venelased saavad fosforiidi, sakslased tuulikud, Eestist saab koloniaalriik, mida suuremad lüpsavad ja tühjaks tassivad. Ida-Viru tuhamäed on selle kõrval kaunid loodusvaated.
-
Külaline
Kohtlasel jälle hoog peal. Huumorimeel null ja laob muudkui endale naerunägusid. Hirmus, sellised pooletoobised käivad meie seas ringi, iial ei tea, milleks võimelised.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 21:45Putinist. Kremlijutupunktide esitaja. Meist ei saa keegi jagu. Meil on tsahknad ja muud patrioodid. Terve reformierakond ja kallase kaja brüsselis. meil pole probleeme. proovigu tibla kohe saab vastu koonu. ahjaaa kohe teeme ka oma pommitehase ja sealt lendavad pommid ise kremli suunas kui vajaKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 21:08Allolev on puhtalt minu isiklik arvamus ega pretendeeri absoluutsele tõele.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:53
ja seda räägivad täiesti tõsise näoga inimesed, kes peaks olema valdkonna helged pead. Eesti kaarti pole vaadanud?
-
Külaline
Ja muudkui aga jätkub see sõjahirmu üles kütmine. Rahvas ostab hullunult kuivaineid kokku ja varub tekke, poliitiline eliit aga itsitab pihku.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 20:53ja seda räägivad täiesti tõsise näoga inimesed, kes peaks olema valdkonna helged pead. Eesti kaarti pole vaadanud?Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 07:49 Soovitusi mida teha on olnud selle 3aasta jooksul. Varu. Tee kelder korda. Tea kus on varjendid. Evakueeritakse Soome.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist