Mis toimub? MTÜ Aita mind koju
-
Külaline
Mis toimub? MTÜ Aita mind koju
Mis hull asi nüüd siis selle MTÜ-ga lahti läinud on.
Peale Eestimaa uhkuse auhinda on justkui mingi tsirkus lahti läinud. Alguses kuuuurija ja nüüd täna juhtusin fB Kerdo Möldre postitust lugema.
Mina pooli ma ei võta aga miks inimesed nii vaenulikud on ja viitsivad jaurata?!
No fakt on see, et selle mtü juht tõesti on ebatavapäraselt flitrita ja krõbeda kõnepruugiga(juba ammu, olen umbes 5a seda mtü-d fb jälginud) aga millest küll selline viha ühtäkki?
Peale Eestimaa uhkuse auhinda on justkui mingi tsirkus lahti läinud. Alguses kuuuurija ja nüüd täna juhtusin fB Kerdo Möldre postitust lugema.
Mina pooli ma ei võta aga miks inimesed nii vaenulikud on ja viitsivad jaurata?!
No fakt on see, et selle mtü juht tõesti on ebatavapäraselt flitrita ja krõbeda kõnepruugiga(juba ammu, olen umbes 5a seda mtü-d fb jälginud) aga millest küll selline viha ühtäkki?
-
Külaline
-
Külaline
Seda MTÜ juhti ma ei tunne, kuid seisukohaga nõustun, et on vastutustundetu tüli käigus kass kaenlasse haarata ja kuskil autos või pärapõrgus temaga ööbida. Olles ise veel ebaadekvaatses seisundis. Kuidas ta tagab, et kass hirmust plehku ei pane või et looma vajaduste eest on hoolt kantud? Mis looma eest hoolitseja ta selles olukorras oli?
Mu meelest selle Kerdo argumendid olid veel nii rumalad, üldse rumal mees tundub, et purjus peaga oma tülisid sotsiaalmeedias lahkab ja impulsiivsusest lemmiklooma elu ohtu paneb.
Mu meelest selle Kerdo argumendid olid veel nii rumalad, üldse rumal mees tundub, et purjus peaga oma tülisid sotsiaalmeedias lahkab ja impulsiivsusest lemmiklooma elu ohtu paneb.
-
Külaline
Novot seda kirjas polnud(või jäi märkamata) ja seda ma ei teadnud. Ma arvasin, et tühja koha pealt tuli kisa, et kass reisil kaasas onKülaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 09:59et on vastutustundetu tüli käigus kass kaenlasse haarata ja kuskil autos või pärapõrgus temaga ööbida
-
Külaline
Ta pidi vist ainuke töötaja ka olema, kes nende loomadega tegeleb? Imestan, et kogu aeg jätkub aega sotsiaalmeedias sõdida ning inimesi vasakule ja paremale sõimata. Loomadest on kahju, aga selle ebameeldiva isiku pärast käsi lihtsalt ei tõuse annetama (kunagi olen seda teinud). Kujutan ette, kui palju potentsiaalseid annetusi jääb just tema suhtluse tõttu tegemata.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 08:37 Mis hull asi nüüd siis selle MTÜ-ga lahti läinud on.
-
Külaline
Nüüd mõned aastad on vist ikka mõni töötaja ka. Ilmselt sellepärast, et loomade hulk on suurenenud palju ja ehitatakse ka mingit lisakohta neile. Muidu oli tal paakümmend koera vaid oma koduhoovis.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 14:12Ta pidi vist ainuke töötaja ka olema, kes nende loomadega tegeleb? Imestan, et kogu aeg jätkub aega sotsiaalmeedias sõdida ning inimesi vasakule ja paremale sõimata. Loomadest on kahju, aga selle ebameeldiva isiku pärast käsi lihtsalt ei tõuse annetama (kunagi olen seda teinud). Kujutan ette, kui palju potentsiaalseid annetusi jääb just tema suhtluse tõttu tegemata.Külaline kirjutas: ↑07 Apr 2025 08:37 Mis hull asi nüüd siis selle MTÜ-ga lahti läinud on.
-
Külaline
Minu arvamus on, et on mis ta on, aga teeb siiski õiget asja. Paar korda olen annetanud ka. Liiga väikese summa, aga olen madalapalgaline. Kindlasti toetaks rohkem, kui mul võimalust oleks. Ta oskab loomadega paremini suhelda, kui inimestega, aga fakt on see, et ta neid loomi siiski aitab.
-
Külaline
Tunnustused tunduvad juba ohtlikud. Kohe leidub keegi, kes leiab põhjuse kaevata.
-
Külaline
Eks kaebajatel oli ka õigus, sest see pidev haukumine on tõesti jube. Ei saa sellist asutust, nii hea kui see ka poleks, külasse rajada. Eemale, kaugemale, et kedagi ei häiriks.
-
Külaline
See pesa tuleb sulgeda ja hull vamoor pista hullumajja
-
Külaline
Kui sa nii arvad, siis võiks ka natuke põhjendada.Külaline kirjutas: ↑09 Apr 2025 11:39See pesa tuleb sulgeda ja hull vamoor pista hullumajja
-
Külaline
Sellest MTÜst ei tea ma midagi aga see, et tunnustatakse vale inimest, on küll elulisest kogemusest tuttav.
Presidendi vastuvõtul ka nägin inimest, kes varastanud pettuste teel raha, mida riigil niigi napib.
Sattus lihtsalt nõustama avalikku tegelast, poliitikut. Professionaalsusest on asi kaugel aga ilmselt oli piisav lihtsalt kõige heaks kiitmine, mida avaliku elu tegelane kuulda tahtis. Tegelikult ei saa see avaliku tegelane kindel olla, et tema usaldatud jutt kõikidele teatavate vürtsikate lisadega edasi kantud ei saa sest sellel daamil on just niisugune töökäekiri.
Presidendi vastuvõtul ka nägin inimest, kes varastanud pettuste teel raha, mida riigil niigi napib.
Sattus lihtsalt nõustama avalikku tegelast, poliitikut. Professionaalsusest on asi kaugel aga ilmselt oli piisav lihtsalt kõige heaks kiitmine, mida avaliku elu tegelane kuulda tahtis. Tegelikult ei saa see avaliku tegelane kindel olla, et tema usaldatud jutt kõikidele teatavate vürtsikate lisadega edasi kantud ei saa sest sellel daamil on just niisugune töökäekiri.
-
Külaline
Kõik need nn loomade varpaigad ja mtü-d sulgeda. Mingute labiilsete muttide egolaks ja ka business see.
-
Külaline
Kahetised tunded on selle teemaga seoses.
Kuna minu fb seinale tuleb selle MTÜ tegemiste kohta infot, siis näen, et too naine tõesti siiralt armastab neid loomakesi. Samas, on näha, et tingimused on kehvakesed - lagunenud ja räämas olme. Samas tundub, et ta on andnud endast parima, et koertel oleks hea.
Aga see jällegi, kuidas ta teistega suhtleb, on kummaline.
Kuna minu fb seinale tuleb selle MTÜ tegemiste kohta infot, siis näen, et too naine tõesti siiralt armastab neid loomakesi. Samas, on näha, et tingimused on kehvakesed - lagunenud ja räämas olme. Samas tundub, et ta on andnud endast parima, et koertel oleks hea.
Aga see jällegi, kuidas ta teistega suhtleb, on kummaline.
-
Külaline
See vene hümni laskmine, kui sõda hakkas, on ikka täiega õudne. Seda oleks küll pidanud filmima, oleks tõend olemas olnud. Nüüd ainult jutu tasandil. Loomi ta ilmselgelt hoiab ja kaitseb, aga see muu suhtlus on liiga ülevõlli. Olen tema mtü-le ka annetanud ja võib arvata, et kui õige põhjus, siis annetan uuesti, aga praegult natuke uurin kõrvalt. Et kuidas ja jne.
-
Külaline
Elan lähikonnas ja tõsi on see, et aeg-ajalt sealt elamisest ikka lärmi tuleb. Mis on arusaadav, seal on elus loomad, mitte topised. Aga perenaine tegeleb sellega, et saada loomadele paremad tingimused, uus varjupaik on valmimas. Olen püsiannetaja. Kuigi Irmeli on väga otse ütleja. See, mida ta koerte jaoks teeb, kaalub selle üles. Ilmselt peabki oelma pisut omamoodi, et suuta sellist ettevõtmist vedada. Palun annetage ka, seda kiiremini asjad edasi liiguvad ja probleem laheneb.
-
Külaline
Miks peaks, kui on teisi MTÜ-sid, kellel ei ole selliseid kommunikatsiooniprobleeme? Nagu inimeste kommentaaridest näha, töötab perenaine ka ise vastu sellele, et mõni loom sealt kodu võiks leida, kuna otsija ei olnud selgeltnägija ega kirjutanud prouale sobiva tooniga. Noh, näiteks julges loomast pilte küsida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:48 Elan lähikonnas ja tõsi on see, et aeg-ajalt sealt elamisest ikka lärmi tuleb. Mis on arusaadav, seal on elus loomad, mitte topised. Aga perenaine tegeleb sellega, et saada loomadele paremad tingimused, uus varjupaik on valmimas. Olen püsiannetaja. Kuigi Irmeli on väga otse ütleja. See, mida ta koerte jaoks teeb, kaalub selle üles. Ilmselt peabki oelma pisut omamoodi, et suuta sellist ettevõtmist vedada. Palun annetage ka, seda kiiremini asjad edasi liiguvad ja probleem laheneb.
Minu meelest on see just väga hea, et iga tahtja koera ei saa, vaid Irmeli tahab ennem veenduda, milline kodu hakkab koeral olema. Mis toetamist puudutab, siis muidugi võid toetada ka teisi MTÜ-sid, keda iganes.Külaline kirjutas: ↑12 Apr 2025 10:58Miks peaks, kui on teisi MTÜ-sid, kellel ei ole selliseid kommunikatsiooniprobleeme? Nagu inimeste kommentaaridest näha, töötab perenaine ka ise vastu sellele, et mõni loom sealt kodu võiks leida, kuna otsija ei olnud selgeltnägija ega kirjutanud prouale sobiva tooniga. Noh, näiteks julges loomast pilte küsida.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 21:48 Elan lähikonnas ja tõsi on see, et aeg-ajalt sealt elamisest ikka lärmi tuleb. Mis on arusaadav, seal on elus loomad, mitte topised. Aga perenaine tegeleb sellega, et saada loomadele paremad tingimused, uus varjupaik on valmimas. Olen püsiannetaja. Kuigi Irmeli on väga otse ütleja. See, mida ta koerte jaoks teeb, kaalub selle üles. Ilmselt peabki oelma pisut omamoodi, et suuta sellist ettevõtmist vedada. Palun annetage ka, seda kiiremini asjad edasi liiguvad ja probleem laheneb.
-
Külaline
Mis toimub selle inimese peas, kes teab, et inimene laseb demonstratiivselt vene hümni ja siis kannab talle raha? Järgmiseks otseülekanne venelastele relvade ostuks?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2025 19:04 See vene hümni laskmine, kui sõda hakkas, on ikka täiega õudne. Seda oleks küll pidanud filmima, oleks tõend olemas olnud. Nüüd ainult jutu tasandil. Loomi ta ilmselgelt hoiab ja kaitseb, aga see muu suhtlus on liiga ülevõlli. Olen tema mtü-le ka annetanud ja võib arvata, et kui õige põhjus, siis annetan uuesti, aga praegult natuke uurin kõrvalt. Et kuidas ja jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor, xqwerty ja 7 külalist