Visiitsuhe

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:01
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:52
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:22 Soovitan nädalavahetusel Pärnu minna kes tahavad endale suhet. Nädalavahetuseks. Keskealistel naistel on mingi moehullus oma nn sõbrannadega sinna koguneda. Vähemalt paar korda suve jooksul. Ja ennast vabalt tunda. Seal on lõikust nagu kombainil rukki põllul.
Ah et sind ei võetudki kaasa? Nüüd põed üksi, mis seal küll juhtuda võib? Piiksutad sga telefoni tähelepanu püüdmiseks. Teame küll.
[/quote

Ma olen juba Pärnus. Nädalakese olen veel. Kui ilma peab. Ütlen, et üks parimaid puhkuseid. Üllatuseks on õnnestunud leida ka nädala sees partnereid. Ei peagi ainult nädalavahetuse purjus naistega tegelema.
Tuli välja, et paljud mu portaalide kirjasõbrad kahh Pärnus :)
Oled, oled. Noja mida sa seal teed? Näiteks praegu? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:58
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:32
Minu arust ei oska nn "tänapäeva" naised hinnata seda mis neil on. Mingi luul on peas kus arvatakse, et võib kõike endale lubada. Ka petta ja valetada.
Vat kui huvitav, meestel on kogu aeg see luul olnud. Ja kui naised on hakanud ka käituma nagu mehed kogu aeg on käitunud, siis millegipärast ei sobi. Kas natuke silmakirjalik ei ole või. Ilmselt nende partnerid petavad samamoodi, siis ongi ainuke võimalus sellega leppida petta ise ka.
Tema tegi kaaa, mehed teevad kaa ega ainult mitte mina ega ainult mitte naised. Kas lapsik pole selline jutt või?
Aga ei ole silmakirjalik. Mitte keegi ei süüdista selliseid naisi. Vaid ollakse rahul, et sellised olemas on. Kasutatakse. Seega ei ole silmakirjalik. Vaid tõdetakse lihtsalt fakti, et mees kes arvab, et tal on mingi suhe ja teda ei peteta saab haledalt petta. Ja lollike ise ei peta ning laeb elul mööda joosta. Elu jookseb. Tema on kuival. Teised mehed naudivad samal ajal naist kellega ta arvas, et tal on "suhe"

Väga hästi kirjutasid ja tõid välja keskealise naise suhtumise. Tistaat "Ilmselt nende partnerid petavad samamoodi, siis ongi ainuke võimalus sellega leppida petta ise ka." Rõhk siis sõnadel "ilmselt" ja "ongi ainuke võimalus petta ise ka". Aga kulla kägu. Ilmselt ei ole veel kindel, et petab. Aga sinutaoline arvab, et ilmselt ja lähebki Pärnu ja magab seal esimese ettejuhtuva ja kõlbukliku härraga. Kes võibolla ei peatgi ja on vaba tegelikult. Aga sinul ja sinutaolisel tegelikult vahet ei ole kas mees on vaba või ei ole. Sina elad hetkes. Tõestad endale ja sõbrantsidele, et oled veel nn pandav. Paneval mehel on aju alkost ämastunud ja selleks hetkeks paneks ta ka teie seltskonna kõige koledamat naist ka.
Minutaoline ei tegele mingi liiderdamisega ei Pärnus ega kuskil mujal. Lihtsalt ära tüütab see sinu kibestunud jutt ja pidev uhkustamine, et kuidas ma siin panen ja teen. Vastik on seda lugeda. Sina ei kasuta kedagi ära, sinu lihakeha kasutatakse täpselt samamoodi. Sa pole nendest naistest kuidagi parem, keda sa siin põlgusega pidevalt taga räägid. Ja ainult kõnts magab inimestega, keda ta põlgab. Su jutt on nii. tüütu, sama plaat kogu aeg. Saan aru, et oled kibestunud ja negatiivne, aga see pidev liiderdamine sind kuidagi õnnelikumaks ei tee. Sinu jaoks on seks nagu mingi kättemaks ma ei tea mille eest. Maailm pole sulle võlgu mitte midagi ja selline suhtumine on lihtsalt nii vastik. Äkki kirjutaksid oma kasutajanimega, saaks sind ära blokkida kuidagi, see üks ja sama plaat jubedate keskealiste veinilürpijate aadressil on surmani ära tüüdanud. Nagu sa ise oleks neist kuidagi paremm halvem oled.
Külaline

Tuli välja, et paljud mu portaalide kirjasõbrad kahh Pärnus :)
[/quote]
[/quote]

Lõpetasin hommikusöögi ja vastan paaris tutvumisportaalis kirjadele. Üritan tänaseks kokkuleppida minimaalselt 2 kokkusaamist. Ja sealt vaatab edasi mis saab? Nädalavahetus ju tulemas. Õhtusöögiks kaaslane olemas. Loodan, et see ei jää ainult õhtusöögiks kuna ta ütles, et peab homme lahkuma. Üldjuhul see hea märk. Minu jaoks. Siis mõeldakse, et homme minek. Võtan täna viimast. Tühja ka mis mul kaotada :)
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:13 Tuli välja, et paljud mu portaalide kirjasõbrad kahh Pärnus :)
[/quote]

Lõpetasin hommikusöögi ja vastan paaris tutvumisportaalis kirjadele. Üritan tänaseks kokkuleppida minimaalselt 2 kokkusaamist. Ja sealt vaatab edasi mis saab? Nädalavahetus ju tulemas. Õhtusöögiks kaaslane olemas. Loodan, et see ei jää ainult õhtusöögiks kuna ta ütles, et peab homme lahkuma. Üldjuhul see hea märk. Minu jaoks. Siis mõeldakse, et homme minek. Võtan täna viimast. Tühja ka mis mul kaotada :)
[/quote]
Kui tühi ja nõme elu. Eluunistus on saada mingi suvaline naine voodisse. Nagu mingi amööb, kellel puudub aju ja ainuke elu on söök, jook ja suguelu. Jood kindlasti ka päris palju.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:16
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:13 Tuli välja, et paljud mu portaalide kirjasõbrad kahh Pärnus :)
[/quote]
Kui tühi ja nõme elu. Eluunistus on saada mingi suvaline naine voodisse. Nagu mingi amööb, kellel puudub aju ja ainuke elu on söök, jook ja suguelu. Jood kindlasti ka päris palju.
[/quote]

Aga keerame vastupidi siis? Kas ainult minul on tühi ja nõme elu? Kellega koos ma seda siis harrastan? Iseendaga või. Ei. Ma teen seda ikka vastassugupoolega.
Ja mis see halvustav küsimus siia puutub "Jood kindlasti ka päris palju" Rohkem kui TAI "spetsialisti" heaks peavad seda kindlasti. Aga mitte kinagi lausjoobesse, sest lausjoobes mehed naistele peale ei lähe.
Ma kirjutan vastuseks siinsetele teemadele kus kiidetakse naisi ja nende teguviisi mis on alati ilmeksimatu ja õige. Kuidas kõik mehed on halvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:25 Kuidas kõik mehed on halvad.
Aga sa oledki ju halb mees. Või enda meelest oled hea mees? Kui oled vaba ja lahutatud, no jeekim sinuga, kepi keda tahad, aga arvata, et sa mingi ülim olen neist keda sebid, no see on kergelt naiivne. Nemad sebivad sind samamoodi, ja seda kas nad kedagi petavad, ei tea sa ammugi. Alati on olnud puhkuseromansse, nii nagu sina seal istud ja ladid, ongi naised ka- vabad, puhkavad, lõbutsevad. Miks sina võid ja nemad ei või, sa silmakirjalikkus etalon?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:42
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 10:25 Kuidas kõik mehed on halvad.
Aga sa oledki ju halb mees. Või enda meelest oled hea mees? Kui oled vaba ja lahutatud, no jeekim sinuga, kepi keda tahad, aga arvata, et sa mingi ülim olen neist keda sebid, no see on kergelt naiivne. Nemad sebivad sind samamoodi, ja seda kas nad kedagi petavad, ei tea sa ammugi. Alati on olnud puhkuseromansse, nii nagu sina seal istud ja ladid, ongi naised ka- vabad, puhkavad, lõbutsevad. Miks sina võid ja nemad ei või, sa silmakirjalikkus etalon?
Ei ole halb. Ei ole ka hea. " Alati on olnud puhkuseromansse, nii nagu sina seal istud ja ladid, ongi naised ka- vabad, puhkavad, lõbutsevad. Miks sina võid ja nemad ei või, sa silmakirjalikkus etalon?" Justnimelt. Naised võivad puhkuse romansse lubada endale ja see kõik on arusaadav. Kui mees seda teeb on halb. Naised ei ole ka siis halvad kui puhkuseromanss toimub ajal kui kodus on mees. Või kui tal on nn visiit suhe. Või kui tal on tekkinud suhe mida ei osatagi veel nimetada. See kõik ei loe, sest ta on naine ja ta võib. Peaasi, et ta partner teada ei saa. Ja kui saabki mis siis. Alati saab öelda, et polnudki päris suhe. Naise keha on aise keha ja ta ise otsustab mida sellega teeb jne, jne.
Külaline

[/quote]

[/quote]

Muidugi, paar tihi tuleb ikka peale õhtusööki teha :D
Külaline

Muidugi, paar tihi tuleb ikka peale õhtusööki teha
Unista edasi. Vaata, et päiksepistet ei saa, õues päris kuum juba.
Külaline

Huvitav jah, kui erinevad on inimeste elud. Mõnda ajab jubedalt elevusse, et äkki saab mingi suvalise naisega, keda ta pole siiani elu sees kordagi näinud, magada. Ja äkki veel koguni kahega. Ja siis on nii üliõnnelik, et on mingi elusaavutusega hakkama saanud. Mul ajaks südame pahaks, kui ma teaks, et õhtul ootab ees seks mingi mehega, keda ma pole elu sees näinud. Võib-olla pole mingit tõmmet, üldse ei meeldigi, aga ikka peab temaga voodisse minema, sest see on minu elu mõte ja eesmärk. Suht rõve.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 15:47 Huvitav jah, kui erinevad on inimeste elud. Mõnda ajab jubedalt elevusse, et äkki saab mingi suvalise naisega, keda ta pole siiani elu sees kordagi näinud, magada. Ja äkki veel koguni kahega. Ja siis on nii üliõnnelik, et on mingi elusaavutusega hakkama saanud. Mul ajaks südame pahaks, kui ma teaks, et õhtul ootab ees seks mingi mehega, keda ma pole elu sees näinud. Võib-olla pole mingit tõmmet, üldse ei meeldigi, aga ikka peab temaga voodisse minema, sest see on minu elu mõte ja eesmärk. Suht rõve.
Tõmme peab ikka olema. Mõlema poolne. Sellepärast peabki olema 2-3 kohumist päevas. Sest 2-ga ei teki tõmmet. Ühega tekib. Ja sellest piisab. Tegemist lihtsalt ajaviitega mis lõppeb seksiga. Äge ju, Aga ra tüütab see, et viimasel ajal aina rohkem neid suhtes olevaid naisi. See seab piirid,
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 02:45 Tõmme peab ikka olema. Mõlema poolne. Sellepärast peabki olema 2-3 kohumist päevas. Sest 2-ga ei teki tõmmet. Ühega tekib.
Sinu suhtes tõmme saab tekkida vaid madala klassi naistel. Normaalseid sa ju ei saa. Miks sa siis hädaldad, kui kolmas Eesti leiab kolmanda Eesti?
[/quote]
Minul jälle usk naistesse mõnel määral taastus, et isegi elukutseline gigolo ei oska 2 naist kolmest voodisse rääkida :D :D :D ja see kolmas tuleks vist niisama ika riista omava kolliga, sest sügeleb ja läheks sügama kellega tahes. Ja siis kelgid, kuidas sa saad... ca 30% naistest, kes sulle vastama vaevuvad ja nagunii (seksi) saama peal väljas on. Skoor! :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:23
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 02:45 Tõmme peab ikka olema. Mõlema poolne. Sellepärast peabki olema 2-3 kohumist päevas. Sest 2-ga ei teki tõmmet. Ühega tekib.
Sinu suhtes tõmme saab tekkida vaid madala klassi naistel. Normaalseid sa ju ei saa. Miks sa siis hädaldad, kui kolmas Eesti leiab kolmanda Eesti?
Minul jälle usk naistesse mõnel määral taastus, et isegi elukutseline gigolo ei oska 2 naist kolmest voodisse rääkida :D :D :D ja see kolmas tuleks vist niisama ika riista omava kolliga, sest sügeleb ja läheks sügama kellega tahes. Ja siis kelgid, kuidas sa saad... ca 30% naistest, kes sulle vastama vaevuvad ja nagunii (seksi) saama peal väljas on. Skoor! :lol:
[/quote]

Inimvõimetel on ka piir. Kui oleks 3-st kolm siis ei tuleks ju midagi välja. Seega üritasid nalja teha, aga välja kukkus nagu alati. Mõtetu sõnade joru mis ei ütle midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 01:08 Sellepärast peabki olema 2-3 kohumist päevas. Sest 2-ga ei teki tõmmet. Ühega tekib. Ja sellest piisab. Tegemist lihtsalt ajaviitega mis lõppeb seksiga. Äge ju,
Sellist elu elanud meest ei taha enam ükski normaalne naine, sest sa oled suhteks kõlbmatu. Nagu mehed ütlevad, et prostist enam õiget naist ei saa, siis sinuga on samamoodi- sinust enam truud armastavat meest ei saa, su saatus ongi selline. Psüühika rikutud, elöuvaated kibestunud ja vildakad, suguhaigusi põetud, elatud elu jäljed näost kaugele näha. Õudukas.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:15 Postitus on kustutatud
Ei tundu, et oleks saanud. Sama tige nagu enne.
Külaline

Tean ka ühte sellist mehe tutvukonnast. Tal oli naine ja kaks väikest last, kui ringi hakkas tõmbama, muidugi läksid lahku. Peale seda on elanud ühe naise juurest teise juurde aastaid, aga ikka otsib paaniliselt. Ja postitab oma portaalide leide - naiste pilte ja kirjavahetusi sõpruskonna grupis. Keegi ei viitsi talle enamasti midagi vastatagi, konkreetselt risustab vestlusi. Mõnikord siis teised midagi kommenteerivad kaasa. Ma seda läbu seal grupis nägin, siis oli küll tunne, et uskumatu. Keskealised mehed, pereinimesed ja lasevad ühel - ütleme ausalt - töllil, niimoodi käituda. Keegi talle öelda ei märka, et ole nüüd mees, see pole normaalne suhtumine naistesse. Ja neil on endal ka tütreid! Kusjuures see mees ei ole ei ilus, rikas ega elus kuskile jõudnud. Lihtne müügimees. AK on initsiaalid, nii et naised, vaadake ette - teie vestlused ja isiklikult saadetud pildid võivad jõuda screenidena igale poole.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:15 Postitus on kustutatud
Kõik ok. Hea seltskond, tore õhtu.
Külaline

Loodan, et naine arvab sama kodu poole sõites...! :lol: :lol: :lol:
Külaline

Pühapäeva õhtul sõidab. Ja ma arvan, et ta on rahul. Kui vihjad (rikutud õeluskott nagu oled) millegile siis nii see pole. Sellised asjad ei ole mingi suhte algus.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:13
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 01:08 Sellepärast peabki olema 2-3 kohumist päevas. Sest 2-ga ei teki tõmmet. Ühega tekib. Ja sellest piisab. Tegemist lihtsalt ajaviitega mis lõppeb seksiga. Äge ju,
Sellist elu elanud meest ei taha enam ükski normaalne naine, sest sa oled suhteks kõlbmatu. Nagu mehed ütlevad, et prostist enam õiget naist ei saa, siis sinuga on samamoodi- sinust enam truud armastavat meest ei saa, su saatus ongi selline. Psüühika rikutud, elöuvaated kibestunud ja vildakad, suguhaigusi põetud, elatud elu jäljed näost kaugele näha. Õudukas.
Hehee.. ma juba varem mõtlesin, et see vend on nagu prostituut. Ainult, et teeb tasuta tööd :) või, noh, maksab pealegi vist kui väljategemist arvestada..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist