Eurovisioon!
Eurovisioon!
Hey vaatasin 2022 viimati Eurovisiooni nägin ainult kuidas mehed omavahel tatti panid kaamerad zoomisid seda rohkem ma ei suuda seda vaadata ehtne gay paraad mis järgmiseks? Zoofiilid vms?
Tere, Vesipea! Väga tore, et oled Arutle foorumiga liitunud, kuid pean paluma sul teiste inimeste seksuaalsust mitte halvustada. Aitäh mõistva suhtumise eest.
-
Nojah
Kuidas seda nüüd poliitkorrektselt sõnastada. Mulle meeldis eurovisioon siis, kui see oli lauluvõistlus ja vähem pride teemaga seotud ja poliitikaga.
Mul pole geide, lesbide vastu midagi, aga see, et võidavad need, kes on erilised kas seksuaalsättumuse poolest, kaalu, elutee, see mulle ei meeldi.
Tänavuse võitjaga ka rahul polnud. Isegi kui ei olda LGBTQ liige, siis kostüümid, käitumine on tehtud selliseks, et neid LGBTQ hääli saada.
Tahaks tavalist lauluvõistlust, mitte poliitilist, seksuaalsättumuste ja muud. Lihtsalt show ja laulud
Mul pole geide, lesbide vastu midagi, aga see, et võidavad need, kes on erilised kas seksuaalsättumuse poolest, kaalu, elutee, see mulle ei meeldi.
Tänavuse võitjaga ka rahul polnud. Isegi kui ei olda LGBTQ liige, siis kostüümid, käitumine on tehtud selliseks, et neid LGBTQ hääli saada.
Tahaks tavalist lauluvõistlust, mitte poliitilist, seksuaalsättumuste ja muud. Lihtsalt show ja laulud
-
Hüpik
Nooh, tõe huvides peab siiski mainima, et ega tatti panevad erisoolised suurelt zuumides ka mingi tore vaatepilt ei ole LAULUvõistlusel. Nagu...milleks? Mäletate, Rumeenia ükskord saatis esinema mingi duo, joodeldav tütarlaps + räppar. Ma ei tea, mis aasta see oli, aga lõpuks võitis Portugali südamehaige. Igatahes, see räpparikutt siis nühkis ja vingerdas neiu ümber, näha oli, et too kannatab ära, sest koreograafia on nii tehtud. Aga laulu lõppedes tont siis lajatas ilmselgelt planeerimata suudluse, üritas vist huuli tabada, aga naine jõudis natuke ära keerata ja läks põsele ja no see grimass, palun, siit saab pilti vaadata.
https://www.thescottishsun.co.uk/wp-con ... 500&crop=1
Päris lauljad tulevad ikka laulma võistlusele, mitte amelema.
https://www.thescottishsun.co.uk/wp-con ... 500&crop=1
Päris lauljad tulevad ikka laulma võistlusele, mitte amelema.
-
Pakslapsiluslaps
äää show oli ta varem ka, eurovision pole kunagi tuim laulupidu olnud lol
Tahaks lic poliitikast ja pridest kaugeneda. Tead, ilma nende elementideta oleks ikka lahe show.
-
Külaline
364 päeva aastas tuleb igalt poolt neid meloodilisi ja korrektseid laule, las üksainus päev olla pööraste inimeste jaoks. Mulle väga meeldib ja sobib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu ja 3 külalist