Said ära öelda. Oled õnnelik.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 13:26Millal sa ometi kirjutama õpid?Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:38 Lõpuks avanevad inimestel silmad ja Eesti saab oma Trump-i. Osad muidugi muudavad siis värvi ja räägivad, et nemad pole kunagi teistmoodi mõelnud ja hakkavad naeruvääristama kõiki ja kõike mis oli enne.
Muu maailm juba liigub sinnapoole. Eestlane oma orjalikuses ja orjameelsuses ei taha seda veel tunnistada.
P.s. Nagu rusikas silmaauku. Isamaa populaarsus läks üle võlli ja nüüd tuleb välja, et krim asi. Õukonnalaulik Moora teadis ja kirjutas. Isamaa juhatus luges lehest. Aga kõik õige ja aus. Moora kirjutas siis nii on.
Mis mind ärritab teiste juures
-
Külaline
-
Külaline
Kindlapeale. Kas see Revolver on praegu sinuga samas ruumis ka?
-
Külaline
Sinusuguste pärast ei julgegi paljud enam töö juures vm kohas enam ei süüa ega kohvigi keeta. Näiteks minu töö juures on majapidajanna tohutu pedant, muud ei kuulegi, kui et oi-oi, Ants jättis kohvimasinasse kohvi alles, Reet oli siin ja issake, nüüd on puru laual, ja rätik peab ilmtingimata olema pandud "õige" muster väljapoole ja täpselt kolmanda tooli leenile. Ise olen ka võtta saanud - pesin kord nõud ära ja panin kraanikausi kõrval olevale nõudekuivatusrestile. Majapidajanna astus just siis sisse ja tõmbas mind liistule selle eest, et miks on mul pandud alustaldrikud kuivama praetaldrikutest ettepoole, et nad peavad olema hoopiski tagapool, ja miks on klaasid paremal küljel, kui nad peavad olema vasakul küljel. Pärast köögis võileiva kilest lahtipakkimist tuleb põrand alati harjaga üle pühkida, ükskõik kas ma märkan seal ainustki tolmukübet või mitte. Tõtt-öelda on see päris stressitekitav ja kui ilmaga vähegi veab, lähen söön oma võileiba pigem maja ees tänaval pingil.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:46 Kui töö juures teised jätavad laga maha. Lõikab leiba, puru laual, nuga kõrval, tühjad leivakotid laual. No kurat, tegid ju puhta laua peal, kas ei näe siis, et enam pole laud puhas, vaid täiega sinu jäetud igasugu "sitta" täis? Võtab oma leiva ja astub lihtsalt minema. Tuleb teeb endale kohvi. Võtab kapist piima ja jätabki kapi peale. Suhkru võtab maitseainete aluselt, aga jätab sinna samasse kohvimasina kõrvale. Laud ka suhkrupuru kõik täis. No ei näe ta! Jne, jne.
Võin lõputult kirjutada, kuidas meie kontori naised köögis laga maha jätavad. Astub oma kohvitassiga minema. Kes, kurat, peab su järelt panema piima külmikusse, suhkru oma kohale, puru ära pühkima??? Ja kui kellelgi on veel sünnipäev. Sa jeerum. Kui te siis näeksite killisena see ühisköök jäetakse. Astutakse minema ja nii ongi.
See teiste järelt pidev koristamine ajab mu nii keema. Tekkib küsimus, et kuidas nende kodud välja näevad??? Kas ka peale sünnipäeva pidamist või kasvõi ühe võileiva tegemist jäetakse köögis kõik nii nagu oli? Kes neil seal kodus koristab tekkib küsimus? Tegu naisterahvastega! Jubedad elukad. Elementaarset puhtust ei suuda hoida kümnest naisest kaheksa. Puru ka ei suudeta enda järelt pühkida.
Kuna mul viskab nii üle see lagas köök, siis teen korda. Olen mitmeid kordi öelnud, et koristage enda järelt ära. No ei! Lähen kööki, laga maas, lagastaja vaikselt ära hiilinud. Olen jätnud ka nädalaks koristamata. Siis tekkist selline kisa ja nõiajaht et vähe polnud. Sai korra majja ehk kuuks ajaks. Ja jälle sittajad ei koristanud enda tagant. Neil selline elustiil lihtsalt. Imelikud räpased naised.
Uh! Sain vähemalt siin ennast välja elada, Ja, ehk keegi, nendest sittajatest loevad seda ja hakkavad enda järelt lõpuks koristama ka. Oma kodus elage nagu tahate, aga kollektiivis tehke enda järelt oma laga puhtaks!
-
Külaline
Sa oled vist suht mõttetu mutter seal firmas ka...Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 16:01Sinusuguste pärast ei julgegi paljud enam töö juures vm kohas enam ei süüa ega kohvigi keeta. Näiteks minu töö juures on majapidajanna tohutu pedant, muud ei kuulegi, kui et oi-oi, Ants jättis kohvimasinasse kohvi alles, Reet oli siin ja issake, nüüd on puru laual, ja rätik peab ilmtingimata olema pandud "õige" muster väljapoole ja täpselt kolmanda tooli leenile. Ise olen ka võtta saanud - pesin kord nõud ära ja panin kraanikausi kõrval olevale nõudekuivatusrestile. Majapidajanna astus just siis sisse ja tõmbas mind liistule selle eest, et miks on mul pandud alustaldrikud kuivama praetaldrikutest ettepoole, et nad peavad olema hoopiski tagapool, ja miks on klaasid paremal küljel, kui nad peavad olema vasakul küljel. Pärast köögis võileiva kilest lahtipakkimist tuleb põrand alati harjaga üle pühkida, ükskõik kas ma märkan seal ainustki tolmukübet või mitte. Tõtt-öelda on see päris stressitekitav ja kui ilmaga vähegi veab, lähen söön oma võileiba pigem maja ees tänaval pingil.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:46 Kui töö juures teised jätavad laga maha. Lõikab leiba, puru laual, nuga kõrval, tühjad leivakotid laual. No kurat, tegid ju puhta laua peal, kas ei näe siis, et enam pole laud puhas, vaid täiega sinu jäetud igasugu "sitta" täis? Võtab oma leiva ja astub lihtsalt minema. Tuleb teeb endale kohvi. Võtab kapist piima ja jätabki kapi peale. Suhkru võtab maitseainete aluselt, aga jätab sinna samasse kohvimasina kõrvale. Laud ka suhkrupuru kõik täis. No ei näe ta! Jne, jne.
Võin lõputult kirjutada, kuidas meie kontori naised köögis laga maha jätavad. Astub oma kohvitassiga minema. Kes, kurat, peab su järelt panema piima külmikusse, suhkru oma kohale, puru ära pühkima??? Ja kui kellelgi on veel sünnipäev. Sa jeerum. Kui te siis näeksite killisena see ühisköök jäetakse. Astutakse minema ja nii ongi.
See teiste järelt pidev koristamine ajab mu nii keema. Tekkib küsimus, et kuidas nende kodud välja näevad??? Kas ka peale sünnipäeva pidamist või kasvõi ühe võileiva tegemist jäetakse köögis kõik nii nagu oli? Kes neil seal kodus koristab tekkib küsimus? Tegu naisterahvastega! Jubedad elukad. Elementaarset puhtust ei suuda hoida kümnest naisest kaheksa. Puru ka ei suudeta enda järelt pühkida.
Kuna mul viskab nii üle see lagas köök, siis teen korda. Olen mitmeid kordi öelnud, et koristage enda järelt ära. No ei! Lähen kööki, laga maas, lagastaja vaikselt ära hiilinud. Olen jätnud ka nädalaks koristamata. Siis tekkist selline kisa ja nõiajaht et vähe polnud. Sai korra majja ehk kuuks ajaks. Ja jälle sittajad ei koristanud enda tagant. Neil selline elustiil lihtsalt. Imelikud räpased naised.
Uh! Sain vähemalt siin ennast välja elada, Ja, ehk keegi, nendest sittajatest loevad seda ja hakkavad enda järelt lõpuks koristama ka. Oma kodus elage nagu tahate, aga kollektiivis tehke enda järelt oma laga puhtaks!
-
Külaline
Ise olen ka pigem pedant, kes võib pool tundi vatitikuga kuskilt praost tolmu õngitseda, paneb alati raamatud värvi ja suuruse järgi ritta, jne.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:46 Kui töö juures teised jätavad laga maha. Lõikab leiba, puru laual, nuga kõrval, tühjad leivakotid laual. No kurat, tegid ju puhta laua peal, kas ei näe siis, et enam pole laud puhas, vaid täiega sinu jäetud igasugu "sitta" täis? Võtab oma leiva ja astub lihtsalt minema. Tuleb teeb endale kohvi. Võtab kapist piima ja jätabki kapi peale. Suhkru võtab maitseainete aluselt, aga jätab sinna samasse kohvimasina kõrvale. Laud ka suhkrupuru kõik täis. No ei näe ta! Jne, jne.
Aga sa tundud kuidagi väga vihane, ma mõtlen, kuidagi ebaprortsionaalselt vihane, arvestades, et kellegi elu pole ohus, kedagi ei rünnatud, vms. Nagu öeldakse, siis solgisurma ei ole veel keegi surnud (nali).
Muidugi, oleneb, kui hullud teil need lood seal on. Meenub ka kunagine ühisköök, kus paar noort tüdrukut jätsid soustised taldikud lauale terveks päevaks lauale, vaevumata neid isegi masinasse panema - vot see oli rõve. Lõpuks nendega räägiti, ja asi lahenes mingil määral.
Kui aga jutt käib ainult leivapurust ja pesemata kohvitassist, siis ma arvan, et sa lihtsalt ei salli neid inimesi ja reageerid üle. Mina sinu asemel ei koristaks lihtsalt nende järel, ainult oma asjad, ja kõik. Mingu metsa. Või on see sinu ülesanne, ja sa sp. oled nii vihane?
-
Külaline
Need ongi ju soolapuhujad, ilma igasuguse hariduseta. Et sa seal käid ja siis pärast psühholooge kirud, on täielik jama. Mis psühholoogid siia puutuvad. Nemad peavad seitse aastat õppima, et mingit teraapiat teha, aga need isehakanud hakkavad ise terapeudiks. Kuidas need kaks asja ühte patta saab panna. Sama imelik, kui lähed mingi imeravitseja juurde ja pärast kirud arste.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 22:16Selleks ei pea kuskil käima. Need on Eesti naised, kes ants rootslase ja muud laurad rikkaks on ostnud, seda tuleb igast august ja naised kordavad vaimustunult järgi.Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:27No selge. Sa ei tea ise ka, mis soolapuhujate juures sa käid, kõik on segi nagu puder ja kapsad. Aga siis jäta psühholoogid sellest mängust välja.Räägivad. Ja veel rohkem räägivad need soolapuhujad kes kristalle müüvad, konstellatsioone teevad, tantra ja seksi laagreid korraldavad. Need vaimsete rännakute juhid.
-
Külaline
Sinusugune jälle ei saa üldse aru, millest jutt on, hakkab rääkima aiaaugust. Üks räägib asjade laialijätmisest, purust laual ja põrandal jne. Aga sina vatrad õigetpidi mustriga köögirätikutest. Kas tõesti ei saanud aru, et jutt on millestki muust. Kui sa ise üldse ei märka, et terve põranda nii täis pudistad, et seal midagi pühkida on, siis oledki ilmselt üks räpakas naisterahvas. Meil tööl on õnneks suhteliselt puhtad inimesed, aga üks on selline, et lödistab terve põranda täis, kui käsi peseb, võileiva pealt pudiseb tal tõesti ikka päris palju asju alati maha, tomativiil või midagi sellist, ise tallub sellel siis otsas ka, nii et terve põrand on löga täis. Ja ise ka siis imestab, et mis pedandid siin küll koos on. Kas käsi peab tõesti nii pesema, et terve kraanikausiesine ujub, milles ta ise veel sees pladistab ja kogu selle vee igale poole laiali kannab. Kas tõesti inimene ei oska natuke normaalsemalt käituda.Sinusuguste pärast ei julgegi paljud enam töö juures vm kohas enam ei süüa ega kohvigi keeta. Näiteks minu töö juures on majapidajanna tohutu pedant, muud ei kuulegi, kui et oi-oi, Ants jättis kohvimasinasse kohvi alles, Reet oli siin ja issake, nüüd on puru laual, ja rätik peab ilmtingimata olema pandud "õige" muster väljapoole ja täpselt kolmanda tooli leenile. Ise olen ka võtta saanud - pesin kord nõud ära ja panin kraanikausi kõrval olevale nõudekuivatusrestile. Majapidajanna astus just siis sisse ja tõmbas mind liistule selle eest, et miks on mul pandud alustaldrikud kuivama praetaldrikutest ettepoole, et nad peavad olema hoopiski tagapool, ja miks on klaasid paremal küljel, kui nad peavad olema vasakul küljel. Pärast köögis võileiva kilest lahtipakkimist tuleb põrand alati harjaga üle pühkida, ükskõik kas ma märkan seal ainustki tolmukübet või mitte. Tõtt-öelda on see päris stressitekitav ja kui ilmaga vähegi veab, lähen söön oma võileiba pigem maja ees tänaval pingil.
-
Külaline
Noh, mind ärritavad jälle sinusugused. Eks meil kõigil on miskit, mis meid ärritab!Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 12:22 Mind ärritavad nn "õiged" inimesed. Inimesed kes määgivad nagu lambad. Ja röögivad kõigest kõrist loosungeid. Õigeid loosungeid. Ja sõimavad neid kes nii ei mõtle.
Mäletate. Kes õlga alla ei pane ja lisaks tõhustavat laksu juurde ei pane need tapavad minu ja sinu ja kõigi vanaemad, vanaisad.
Kui valid EKRET valid Putini. Meil on raske kuna EKRE raiskas kõik raha ära. Putin sureb kohe ära ja Venemaa laguneb. Kõik kes teisiti mõtlevad on Putinistid. Need kes slava ukraina ei karju ja kogu raha slava ukrainale ei annetanud on reeturid ja tahavad vene kirsat siia jne, jne
-
Külaline
No ja siis? Ega sa ainus pole, kes ära tunneb. Ei pea ju seda sada korda kuulutama nagu suurt uudist. Las kraaksub omaette, milleks vastata üldse? Vastab ilmselt see, kes ta tähelepanu soovib. Ja uusi "imelisi" vastuseid lugeda. Igavusest. Midagi asjalikku ei tule ju kummaltki poolt.Külaline kirjutas: ↑04 Apr 2025 13:23Ta on lihtsalt nii äratuntav.Kuulge jätke järgi. Revolver ja Revolver. Vananees ja vanamees. Varsti tuleb ahv ja ahv jne.
See mind ei ärrita, aga tüütu küll - liigne vajadus kerida ja kerida ja kerida. Suva foorumi risustamine mölaga. Üks kirjutab jama, teine vastab sama jamaga. Võrdsed mõlemad.
Aga laske samas vaimus edasi, vastused ise on ju puhas koomika, üks lollim kui teine.
-
Külaline
Kas teil töö juures koristajat ei ole? Või oledki sina seal asutuses koristajana tööl ja selepärast fikseerid nii detailselt sellised "lagastamised"?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:46 Kui töö juures teised jätavad laga maha. Lõikab leiba, puru laual, nuga kõrval, tühjad leivakotid laual. No kurat, tegid ju puhta laua peal, kas ei näe siis, et enam pole laud puhas, vaid täiega sinu jäetud igasugu "sitta" täis? Võtab oma leiva ja astub lihtsalt minema. Tuleb teeb endale kohvi. Võtab kapist piima ja jätabki kapi peale. Suhkru võtab maitseainete aluselt, aga jätab sinna samasse kohvimasina kõrvale. Laud ka suhkrupuru kõik täis. No ei näe ta! Jne, jne.
Meil näiteks ka ei pesta tavaliselt ise nõusid enda järelt ära. Masinatesse ka ei panda, kuna enamasti on masinad just samal ajal töös. Mustad nõud visatakse kraanikaussi. Ja sealt laob koristaja need ise masinasse. Ise me tavaliselt masinasse ei pane musti nõusid, sest nagu öeldud, enamasti see töötab. Ja teiseks on alati parem, kui masina laob täis üks inimene, sest nõude õigesti paigutamine on ka oluline. Mõni, kellel endal ei ole masinat kodus võib-olla ei teagi täpselt, kuidas on õige panna.
Laudade pesemine ja puhastamine on ikka ka koristaja töö. Muidugi, kui keegi midagi ümber ajab, siis koristab ise enda järelt.
-
Külaline
Eriti imelik jutt. Masin on kogu aeg töös? Päris kindlasti pole see tõsi. Pigem on see sul mingi vabandus oma pesemata tassid kraanikaussi laduda. Minu arust on see rõve, kui terve päev vedelevad kraanikausis mustad nõud. Ma pole see, kellelt küsid, aga meil on küll koristaja, aga ta ei käi ometi terve päev kellelgi lapiga järel. Ta koristab pärast tööpäeva ja paneb masina pesema. Hommikul võtab tassid välja ja paneb kappi. Kui keegi nõusid kasutab, paneb ta need masinasse, mitte ei jäta mööda kööki vedelema ega pane kraanikaussi.Kas teil töö juures koristajat ei ole? Või oledki sina seal asutuses koristajana tööl ja selepärast fikseerid nii detailselt sellised "lagastamised"?
Meil näiteks ka ei pesta tavaliselt ise nõusid enda järelt ära. Masinatesse ka ei panda, kuna enamasti on masinad just samal ajal töös. Mustad nõud visatakse kraanikaussi. Ja sealt laob koristaja need ise masinasse. Ise me tavaliselt masinasse ei pane musti nõusid, sest nagu öeldud, enamasti see töötab. Ja teiseks on alati parem, kui masina laob täis üks inimene, sest nõude õigesti paigutamine on ka oluline. Mõni, kellel endal ei ole masinat kodus võib-olla ei teagi täpselt, kuidas on õige panna.
Laudade pesemine ja puhastamine on ikka ka koristaja töö. Muidugi, kui keegi midagi ümber ajab, siis koristab ise enda järelt.
-
Külaline
Kui rõve!Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 08:25Kas teil töö juures koristajat ei ole? Või oledki sina seal asutuses koristajana tööl ja selepärast fikseerid nii detailselt sellised "lagastamised"?Külaline kirjutas: ↑03 Apr 2025 21:46 Kui töö juures teised jätavad laga maha. Lõikab leiba, puru laual, nuga kõrval, tühjad leivakotid laual. No kurat, tegid ju puhta laua peal, kas ei näe siis, et enam pole laud puhas, vaid täiega sinu jäetud igasugu "sitta" täis? Võtab oma leiva ja astub lihtsalt minema. Tuleb teeb endale kohvi. Võtab kapist piima ja jätabki kapi peale. Suhkru võtab maitseainete aluselt, aga jätab sinna samasse kohvimasina kõrvale. Laud ka suhkrupuru kõik täis. No ei näe ta! Jne, jne.
-
Külaline
No, masin on peaaegu koguaeg töös. Miks see jutt tõsi ei saa olla? Meil on 200+ töötajat ja vaid 2 masinat.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 08:32Eriti imelik jutt. Masin on kogu aeg töös? Päris kindlasti pole see tõsi. Pigem on see sul mingi vabandus oma pesemata tassid kraanikaussi laduda. Minu arust on see rõve, kui terve päev vedelevad kraanikausis mustad nõud. Ma pole see, kellelt küsid, aga meil on küll koristaja, aga ta ei käi ometi terve päev kellelgi lapiga järel. Ta koristab pärast tööpäeva ja paneb masina pesema. Hommikul võtab tassid välja ja paneb kappi. Kui keegi nõusid kasutab, paneb ta need masinasse, mitte ei jäta mööda kööki vedelema ega pane kraanikaussi.Kas teil töö juures koristajat ei ole? Või oledki sina seal asutuses koristajana tööl ja selepärast fikseerid nii detailselt sellised "lagastamised"?
Minul ei ole mingit vabandust vaja. Ma olen monk, mis tähendab, et mul on enda isiklik tass, taldrik ja söögiriistad. Ja neid ma hoian enda töölaua sahtlis. Keegi teine neid ei kasuta ning masinasse "ühispessu" neid ei pane kunagi. Ehk siis, ma pesen oma nõud alati ise ära, kraani all. Nii et täiesti tobe süüdistus, et otsin mingeid vabandusi... Kirjeldasin olukorda, kuidas meil asjad on.
Ja, kuna meil on palju töötajaid, siis paratamatult ei ole võimalik, et näiteks lõuna ajal, kui on suur mass suht lühikese ajavahemiku jooksul söömas, siis igaüks hakkaks seal kraani all oma nõusid pesema. Meil on kaks nõudepesumasinat ja kaks kraanikaussi. Musti nõusid täis kraanikauss ei ole tõesti ilus vaatepilt, aga meie asutuses ilmselt suht paratamatu. Aga koristajad on meil suht agarad ja käivad 1-2 korda tunni jooksul korda loomas.
-
Külaline
Kui teil on mingi mitmesajapealine töölissöökla, siis arusaadav, et seal peavad täistöökohaga koristajad kogu aeg teie tagant koristama.Meil on kaks nõudepesumasinat ja kaks kraanikaussi. Musti nõusid täis kraanikauss ei ole tõesti ilus vaatepilt, aga meie asutuses ilmselt suht paratamatu. Aga koristajad on meil suht agarad ja käivad 1-2 korda tunni jooksul korda loomas.
-
Külaline
Ei ole meil mingit töölissööklat. Igaüks tuleb oma toidukarbikesega. Soojendab koha peal ja sööb. Ja pärast paneb nõud kraanikaussi.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 10:57Kui teil on mingi mitmesajapealine töölissöökla, siis arusaadav, et seal peavad täistöökohaga koristajad kogu aeg teie tagant koristama.Meil on kaks nõudepesumasinat ja kaks kraanikaussi. Musti nõusid täis kraanikauss ei ole tõesti ilus vaatepilt, aga meie asutuses ilmselt suht paratamatu. Aga koristajad on meil suht agarad ja käivad 1-2 korda tunni jooksul korda loomas.
Kuigi, päris söökla on meil ka. Ja sealgi on nii, et inimesed ei käi ise oma nõusid pesemas või masinasse panemas, vaid asetavad koos kandikuga need "jubedad, rõvedad, räpased" vastavasse mustade nõude kogumisrestile. Ei käi sealtki keegi neid ükshaaval kohe ära viimas/peitmas.
-
Külaline
See on küll imelik koht. Kui teil on mitusada töötajat, kas siis mingit sööklat teil ei ole? Kõik söövad korraga mingit oma kaasavõetud toitu ja viskavad nõud kraanikaussi. See on ju kohutavalt ebahügieeniline. Ja kujutan ette, mis sealaut seal siis on. Teised rääkisid vist ikka kontoriolukorrast, kus suurem osa inimesi käivad kööginurgas vaid kohvi võtmas, söövad ikkagi enamasti kuskil kohvikus või sööklas ja pole ka nii palju inimesi.No, masin on peaaegu koguaeg töös. Miks see jutt tõsi ei saa olla? Meil on 200+ töötajat ja vaid 2 masinat.
Minul ei ole mingit vabandust vaja. Ma olen monk, mis tähendab, et mul on enda isiklik tass, taldrik ja söögiriistad. Ja neid ma hoian enda töölaua sahtlis. Keegi teine neid ei kasuta ning masinasse "ühispessu" neid ei pane kunagi. Ehk siis, ma pesen oma nõud alati ise ära, kraani all. Nii et täiesti tobe süüdistus, et otsin mingeid vabandusi... Kirjeldasin olukorda, kuidas meil asjad on.
Ja, kuna meil on palju töötajaid, siis paratamatult ei ole võimalik, et näiteks lõuna ajal, kui on suur mass suht lühikese ajavahemiku jooksul söömas, siis igaüks hakkaks seal kraani all oma nõusid pesema. Meil on kaks nõudepesumasinat ja kaks kraanikaussi. Musti nõusid täis kraanikauss ei ole tõesti ilus vaatepilt, aga meie asutuses ilmselt suht paratamatu. Aga koristajad on meil suht agarad ja käivad 1-2 korda tunni jooksul korda loomas.
-
Külaline
On küll, tavaline töölissöökla on meil ka ja kes tahab, sööb seal.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 11:06See on küll imelik koht. Kui teil on mitusada töötajat, kas siis mingit sööklat teil ei ole? Kõik söövad korraga mingit oma kaasavõetud toitu ja viskavad nõud kraanikaussi. See on ju kohutavalt ebahügieeniline. Ja kujutan ette, mis sealaut seal siis on. Teised rääkisid vist ikka kontoriolukorrast, kus suurem osa inimesi käivad kööginurgas vaid kohvi võtmas, söövad ikkagi enamasti kuskil kohvikus või sööklas ja pole ka nii palju inimesi.No, masin on peaaegu koguaeg töös. Miks see jutt tõsi ei saa olla? Meil on 200+ töötajat ja vaid 2 masinat.
Mingit sealauta meil ei ole, sest koristaja vehib koguaeg seal ringi.
Meil on kohvi- ja veemasinad ka seal samas söögiruumis.
-
Külaline
Meil koristajat pole, sest pole mõtet palgata. Kontor suht väike ja naised lubasid ise enda järelt koristada. Aga vot ei korista.Külaline kirjutas: ↑05 Apr 2025 11:19Mingit sealauta meil ei ole, sest koristaja vehib koguaeg seal ringi.
-
Külaline
Koristaja peab ju ikka käima. Et igaüks enda järelt jooksvalt koristab, on okei, aga üldkoristust peab ikka tegema. Ega naised sul põrandat ei hakka seal iga päev pesema või tolmu pühkima. Ei tasu olla selline kooner.
Kui teil koristajat pole, kas siis ülemus koristusgraafikut sisse pole seadnud? See kuu teeb koristaja tööd Malle, järgmine kuu Tiia, jne. Ülemuse poolne käsk peab ikka olema, naised ise võivad mida tahes rääkida, sealhulgas katteta lubadusi anda. Töö peab ikka olema ära organiseeritud, vabatahtlikult ei hakka end keegi (ja veel enam ilma palgata) liigutama. Järelikult ülemuse tegemata töö, et naised enda järelt ei korista, ongi selline töökoht.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist