Riided bambuskangast
Riided bambuskangast
Näiteks aluspesu. Kes on proovinud, mida meenutab, kas puuvilla või sünteetikat? Kas laseb õhku läbi, on pehme, mugav? Äkki kangas on libe, külm vms?
-
Külaline
Ei meeldi. Külmad on. Olen ostnud mõningaid alusriideid ja pettunud. Väljanägemine on neil ka selline liru.
-
Külaline
Mehel on palju sokke bambuskiust, on rahul. Neil seda bambust üle 50% kindlasti pole.
Meil on ka üks 100% bambusest suur tekk, 220×240. See on küll parim tekk majas. Hingab hästi, hoiab sooja, saab ka kahekordseks keerata, kui tuba on jahedam, ikka laseb hästi õhku läbi. Higistama ei aja kunagi.
Meil on ka üks 100% bambusest suur tekk, 220×240. See on küll parim tekk majas. Hingab hästi, hoiab sooja, saab ka kahekordseks keerata, kui tuba on jahedam, ikka laseb hästi õhku läbi. Higistama ei aja kunagi.
-
Külaline
Mul on 100% bambusest rätikud. Parimad rätikud üldse. Peale aastaid pidevas kasutuses olnuna näevad välja nagu uued. Pehmed, imavad ja värv ei ole ka luitunud.
-
Külaline
-
Külaline
Ongi ju viskooskiud, tselluloosist toodetud. Bambusviskoos. Viskoosi saab ka muust toorainest teha, bambus on kõige tulusam.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 13:59 Bambus on sisuliselt sama, mis viskoos, kui ta just kiust tehtud pole.
-
Külaline
A mis see sinu asi on?
-
Külaline
Mingi järjekordne pastakast väljaimetud teema meie teematreieri sulest. Kas see tolmukübe ei võiks vähemalt mingeid natuke huvitavamaid teemasid välja mõelda või mille eest talle üldse makstakse?
-
Külaline
Mina ostsin bambusest sokke palju, sest mulle meeldisid. Ja siis rääkis üks tuttav pandakarudest ja sellest, kuidas neil enam piisavalt bambust pole. Sellest ajast saadik pole kordagi bambuskangast ostnud. Ma saan aru küll, et see minu ost ei loe midagi, aga vat ei taha enam.
-
Külaline
Bambus küll maailmast otsa ei saa. Hull taim, nagu meie naat. Kitku ja kitku, lõpmatult.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 23:45 Mina ostsin bambusest sokke palju, sest mulle meeldisid. Ja siis rääkis üks tuttav pandakarudest ja sellest, kuidas neil enam piisavalt bambust pole. Sellest ajast saadik pole kordagi bambuskangast ostnud. Ma saan aru küll, et see minu ost ei loe midagi, aga vat ei taha enam.
"Bambused on maailma kõige kiiremini kasvavad puittaimed: kasvukiirus võib päevas ulatuda 91,5–122 cm-ni, tunnis aga 3,9–5 cm-ni."
Vaata lõunamaades ringi - kui sel kasvada lasta, hävitab ka majad. Erinevalt meie naadist
-
Külaline
Viskoos- pehme, nahal mõnus, aga venib välja ja kaua vastu ei pea. Viskoos on tselluloosikiud, kas puidust või banbusest. BAbmusviskoosist käterätid on küll ülimalt mõnusad, ei lähe karedaks nagu puuvill.
-
Külaline
Bambus kasvab ka seal kohtades, kus pandakarusid pole kunagi olnud. Bambus pole mingi haruldus, erinevalt pandadest (ja nende vähesus on hiina põllumajanduse süü laiemalt).Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 23:45 Mina ostsin bambusest sokke palju, sest mulle meeldisid. Ja siis rääkis üks tuttav pandakarudest ja sellest, kuidas neil enam piisavalt bambust pole. Sellest ajast saadik pole kordagi bambuskangast ostnud. Ma saan aru küll, et see minu ost ei loe midagi, aga vat ei taha enam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist