See on juba ristuv tänav. See pole mingi rõve, vaid väga asjalikult korda tehtud paneelikas. Tallinn pole siiski mingi Kipakopa küla, vaid suurem linn ja elanike mahutamiseks on suures linnas ka suuremad majad.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 19:22Sa vist pole seal elaes käinud, tee esimene maja on mingi rõve lasna üheksakordne.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 19:00Kolde puiestee on täpselt sama palju kesklinn kui Kopli, aga et seal kortermaju oleks mul praegu ei meenu, enamasti ikka eestiaegsed paarismajad. Ahjuküte tundub küll tõene, tsentraaselt kütet nõukaajal eramajadesse ei pandud, ka eestiaegsetesse väikestesse kortermajadesse ei pandud.Külaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 18:25
Kolde puiestee korter pole kesklinn, see on pm Kopli. Mul on seal kortermaja, kõik mugavused sisse ehitatud. Oma küttesüseem, oma gaasikatel, vesi, parkimiskohad jne. Eraomandis asjad liiguvad, eks.
Mul sõbranna kolis umbes 2000 sinna lähikonda väikesesse kortermajja, neil oli tõesti WC korrusel kõigi korterite peale üks, kas mingi vannituba ka oli seda ei mäleta, pigem mitte.
Kas koliksite töö nimel teise linna?
-
Külaline
-
Külaline
Renoveerimata vanu puumaju on endiselt väga palju ja pole üldse haruldane näha kuulutust korterist, kus puudub vannituba. Heal juhul on köögi nurka lihtsalt pandud dušikabiin. Ei taha mõelda, kuhu see niiskus kõik läheb.
Tallinnasse kolimise puhul tuleb arvestada, et eluasemekulud on väga suured ja väikelinna korteri eest ei saa siia samaväärset elamist. Tõenäosus, et nii mitu korda suuremat palka pakutakse, ei ole just suur. Küll aga võib olla igati kasulik Tallinnast välja kolida. Tallinna korteri eest saad omale palju lahedama elamise.
Tallinnasse kolimise puhul tuleb arvestada, et eluasemekulud on väga suured ja väikelinna korteri eest ei saa siia samaväärset elamist. Tõenäosus, et nii mitu korda suuremat palka pakutakse, ei ole just suur. Küll aga võib olla igati kasulik Tallinnast välja kolida. Tallinna korteri eest saad omale palju lahedama elamise.
-
Külaline
Ei vaidle vastu mõnel juhul. Aga see võib ka teisipidi üllatada. Otsin just lapsele Tallinnasse ülikooliajaks väikest korterit ja mind tõsiselt üllatas kui avastasin kui odavad korterid on Tallinnas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 15:23 Renoveerimata vanu puumaju on endiselt väga palju ja pole üldse haruldane näha kuulutust korterist, kus puudub vannituba. Heal juhul on köögi nurka lihtsalt pandud dušikabiin. Ei taha mõelda, kuhu see niiskus kõik läheb.
Odav on vb ka liialdus, aga Tartuga võrreldes on kesklinna väikekorterid küll mõistliku hinnaga. Eeldasin oluliselt suuremaid numbreid.
-
Külaline
Kui peaks ka tekkima võimalus, siis ilmselt järgnevad 9-10a peaksin keelduma, kuniks vanim laps täiskasvanuks saab/gümnaasiumi lõpetab. Lapse isa ei lubaks elusees kolida teise linna. Keelaks seda kiusu pärast vaid. Just nüüd on rahulikuks läinud, seega ei taha taas seda vägikaigast vedama hakkata.
-
Külaline
Kesklinna väikese korteri eest on 500 vähe?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 18:49Ei vaidle vastu mõnel juhul. Aga see võib ka teisipidi üllatada. Otsin just lapsele Tallinnasse ülikooliajaks väikest korterit ja mind tõsiselt üllatas kui avastasin kui odavad korterid on Tallinnas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 15:23 Renoveerimata vanu puumaju on endiselt väga palju ja pole üldse haruldane näha kuulutust korterist, kus puudub vannituba. Heal juhul on köögi nurka lihtsalt pandud dušikabiin. Ei taha mõelda, kuhu see niiskus kõik läheb.
Odav on vb ka liialdus, aga Tartuga võrreldes on kesklinna väikekorterid küll mõistliku hinnaga. Eeldasin oluliselt suuremaid numbreid.
-
Külaline
Võib-olla leiad miljoniga ka kui hästi otsid, aga mina nii kalleid ei vaadanud. Ma vaatasin 100 ringis ja valikut oli üllatavalt palju.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 21:49Kesklinna väikese korteri eest on 500 vähe?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 18:49Ei vaidle vastu mõnel juhul. Aga see võib ka teisipidi üllatada. Otsin just lapsele Tallinnasse ülikooliajaks väikest korterit ja mind tõsiselt üllatas kui avastasin kui odavad korterid on Tallinnas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 15:23 Renoveerimata vanu puumaju on endiselt väga palju ja pole üldse haruldane näha kuulutust korterist, kus puudub vannituba. Heal juhul on köögi nurka lihtsalt pandud dušikabiin. Ei taha mõelda, kuhu see niiskus kõik läheb.
-
Külaline
Kas sa oled delulu? Näita mulle 100 eurot kuus korter-Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 23:43Võib-olla leiad miljoniga ka kui hästi otsid, aga mina nii kalleid ei vaadanud. Ma vaatasin 100 ringis ja valikut oli üllatavalt palju.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 21:49Kesklinna väikese korteri eest on 500 vähe?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 18:49
Ei vaidle vastu mõnel juhul. Aga see võib ka teisipidi üllatada. Otsin just lapsele Tallinnasse ülikooliajaks väikest korterit ja mind tõsiselt üllatas kui avastasin kui odavad korterid on Tallinnas.
-
Külaline
Ma räägin ostmisest, mitte yyrimisest.
-
Külaline
Ahnii. Tartus on kallimad?
-
Külaline
Samad. Aga kindlasti mitte oluliselt odavamad, mida ma oleks eeldanud. Kv.ee’st saad ise võrrelda, ega mul mingeid salakuulutusi ei ole.
-
Külaline
Tartus on jah kohati kallimad. Ilmselt sellest, et Tallinnas pakkumisi rohkem. Mul sõbranna ostis just hiljuti 60 tuhande eest Tallinna bussijaama lähedale natuke remontivajava korteri. Tartus sellist ei saaks selle raha eest.
-
Külaline
Põhus on väga lihtne, Tartus on Eesti parim ülikool ja seepärast nõudlus väikestele korteritele Eestis kõige suurem.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 18:49Ei vaidle vastu mõnel juhul. Aga see võib ka teisipidi üllatada. Otsin just lapsele Tallinnasse ülikooliajaks väikest korterit ja mind tõsiselt üllatas kui avastasin kui odavad korterid on Tallinnas.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 15:23 Renoveerimata vanu puumaju on endiselt väga palju ja pole üldse haruldane näha kuulutust korterist, kus puudub vannituba. Heal juhul on köögi nurka lihtsalt pandud dušikabiin. Ei taha mõelda, kuhu see niiskus kõik läheb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist