Meeste haavatavus

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Meeste haavatavus

Postitus Postitas Külaline »

Kas meeste puhul on haavatavus nõrkus või tugevus?
Rääkida tunnetest ja näidata tundeid. Tunded on ju naiste teema.
Kuidas suhtute kui mees nutab? Mehed ju ei nuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 11:14 Kas meeste puhul on haavatavus nõrkus või tugevus?
Tugevus, nuttev haavatav mees on romantiline
Külaline

Ainult psühhopaadid ei nuta.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Oleneb. Põhjusega (tundeliigutusest, lein) jne nutta on täiesti ok ja inimlik. Tunded ei ole ainult naiste teema!
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 11:14 Kas meeste puhul on haavatavus nõrkus või tugevus?
Kui pidevalt töinaks oleks veider, aga muidu on täiesti normaalne. Mehed on ka inimesed.
Roos

Postitus Postitas Roos »

Vanasti oleks see olnud küll imelik.isegi tüdrukutelt nõuti, et ei pilliks iga asja peale, mis siis veel meestest rääkida. Aga tänapäeval kaovad need sooga seotud erinevused ära. Mehed nüüd võivad vabalt nutta või silm märjaks minna. S Ja koristamine pole ka enam ainult naiste töö. Nutmine üldse on ajas muutunud. Varem ikka nuteti üksi või varjati. Nüüd aga seatakse koguni kaamera üles ja näidatakse oma tundelisust sotsmeedia vahendusel kogu ilmale.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Kõik sõltub asjaoludest mille üle nutetakse ja tundelisus peaks olema mõõdukas. "Bedazzled" - komöödia Brendan Fraseriga peaosas, kus kurat täidab mehe soove, aga alati konksuga sees - on hea stseen: https://www.youtube.com/watch?v=GOyaxuTEVMo
Külaline

Tunnetest peabki rääkima, hakkab kergem.
Külaline

Sa oled siin küll mitu võrreldamatut asja ühte patta pannud. Loomulikult on ka mehed haavatavad, kes siis poleks? See pole ei nõrkus ega tugevus vaid inimese loomulik omadus. Iseasi, kuidas ja kellele nad seda välja näitavad.
Muidugi näitavad ka mehed tundeid - nt avaldavad armastust, paluvad naiseks väga romantilisel moel, igasugu imeasju on seejuures ise korraldanud.
Tihedamini kipuvad ka muid tundeid näitama - viha, kibestumus, tüdimus, vahel ka lausa raev.
Armastavad oma lapsi ja vahel nutavad koos nendega või nende pärast - selles pole midagi imelikku. Imelik oleks, kui mees ei nutaks nt oma lapse suure häda pärast.
Külaline

Meeste haavatavus on tänapäeval vähemalt teoorias populaarne idee. Samas kui meestelt endilt on küsitud millised nende kogemused haavatavuse välja näitamisel, siis selgub et praktikas on paljude naiste reaktsioon selgelt negatiivne.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 01:12 Meestel pole tundeid. Nad on nagu loomad. PUNKT
Loomadel, muide, on tunded täiesti olemas.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Kõik mehed on haavatavad, aga suurem osa ei näita seda välja. Isegi väga haavatavad. Ja ka nutuga on nii, et sõltub millal. Väga pahane olin tuttava peale kes mulle ette heitis, et ma ema matustel nutsin, sest mehed ei pidavat ju nutma! :x :evil: Ja ta ütles seda kirstu kõrval!

Mehed nutavad ka teistel puhkudel, aga üksinda. Olen ka ise üksinda nutnud...
Külaline

Vist oleneb ka põhjusest. Kui mehel tuleb pisar silma härdusest või ilu imetlusest, nt oma pulmas, lapse sünnil. Või kurbusest, nt matusel. On ok. Aga kui ta nutab mingitel olmelistel põhjustel, nt koondamise korral, väsimuse puhul, söök ei õnnestunud, tüli tööalaselt, nagu naine võib nutta, siis see nutmine mulle mehe puhul ei meeldiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 08:15 Vist oleneb ka põhjusest. Kui mehel tuleb pisar silma härdusest või ilu imetlusest, nt oma pulmas, lapse sünnil. Või kurbusest, nt matusel. On ok. Aga kui ta nutab mingitel olmelistel põhjustel, nt koondamise korral, väsimuse puhul, söök ei õnnestunud, tüli tööalaselt, nagu naine võib nutta, siis see nutmine mulle mehe puhul ei meeldiks.
Aga kinos väga hea filmi korral?
Külaline

See kinos väga hea film.....on minu arust üks huvitav asi. Minu mees nt kerib alati edasi kõik tundelisemad kohad, mida mind just paeluks. Kinos selliste kohtade puhul, kus on midagi tundelisemat, hakkab nihelema ja ohkama. Mitte näitlilult, vaid film muutub tema jaoks siis igavaks. Hea film on tema jaoks mingi põnevus, thriller, ulme, tapmine ja tagaajamine. Ja mina keriks edasi kõik julmuse ja kohutava vägivalla ja piinamise, mida mina ei suuda vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 13:03 See kinos väga hea film.....on minu arust üks huvitav asi. Minu mees nt kerib alati edasi kõik tundelisemad kohad, mida mind just paeluks. Kinos selliste kohtade puhul, kus on midagi tundelisemat, hakkab nihelema ja ohkama.
Aga äkki sellepärast kerib edadi, et talle endalegi võib pisar silma tulla ja proovib seda vältida. Mul endal on nii.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 13:16
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 13:03 See kinos väga hea film.....on minu arust üks huvitav asi. Minu mees nt kerib alati edasi kõik tundelisemad kohad, mida mind just paeluks. Kinos selliste kohtade puhul, kus on midagi tundelisemat, hakkab nihelema ja ohkama.
Aga äkki sellepärast kerib edadi, et talle endalegi võib pisar silma tulla ja proovib seda vältida. Mul endal on nii.
Väga tõenäoline!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 09 Juun 2024 11:43 Ainult psühhopaadid ei nuta.
Nutavad. Ainult kindlasti mitte kaastundest.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Naiste ja joodikute pisarad on odavad.
Mees poetab pisara ainult ühel juhul: kui lemmikmeeskond võidab meistrite liiga karika.
Külaline

Simon says: kirjutas: 27 Aug 2024 19:47 Naiste ja joodikute pisarad on odavad.
Mees poetab pisara ainult ühel juhul: kui lemmikmeeskond võidab meistrite liiga karika.
Mees, kes ei nuta, pole mingi mees.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 2 külalist