See oli jah hea, samuti, kui neid olla oma esimesel Aafrika tuuril pidevalt jälitatud. Tegelt oli vist kaasas 3 heakskiidetud ahakirjanikku (nendest ilmusid ka pildid).Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 20:33Miks ei saa? Näiteks sinu saastameedia kontrollis pädevalt, et pood,kus Määganikest ahistati ja kus tema kaanepildiga ajakirja müüdi lihtlabaselt ajakirju ei müügi ja Määgani larhvi polnudki toona ühegi kaane peal, siis mida? Ikka vale-vale. Bää-bää Ärri.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:00Kui ma olen kuulnud räigeid külajutte sinu ja su mehe kohta kümne külaeide käest, siis teise vaatenurga saamiseks saan ma adekvaatsema info a)sinu enda ja su mehe või b)su naabrinaise lehmalellepoja käest?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 14:18
Sa leidsid ikka tõeliselt erapooliku allika omale! Tee väike faktikontroll ka sellele raamatule, artikleid on kümneid. "Privileegipime" paarike..
Fakte ei saa kontrollida saastameedia artiklite järgi ja juures ei olnud nende artilite autoritest keegi. Ja ma ei rääkinud absoluutsest tõest vaid teisest vaatenurgast.
Publiku veenmiseks paiskas paarike eetrisse kaadrid Harry Potteri filmi esilinastusest, et varjata kurba fakti, et megaprimadonnat reealelus keegi pildiaparaadiga ei jälitanudki. Nuuks.
New York'i jälitamisest ei julgeta kaadreid vist avalikustada, muidu selgub veel, et istusid hoopis ummikus, mitte ei põgenenud.