Valvekaamera
-
Külaline
Meil on Ezviz salvestavad kaamerad.
Kaamera peaks kindlasti salvestama (et vajadusel saaks hiljem järele vaadata) ja tal peaks olema öörežiim.
Üks miinus, mida olen meie kaamerate puhul märganud: kaamera ei tööta mitte kogu aeg, vaid reageerib liikumisele viibega. Näide: kord hilisõhtusel ajal jäi kaamera vaatevälja metsloom. Vaatasin toas ekraanilt looma toimetamist reaalajas, väga lahe oli. Kui loom oli lahkunud, kutsusin abikaasa ka vaatama. Ent salvestus ei näidanudki midagi! Hea otsimise peale vilksatas ekraanil lõpuks vaid lahkuva looma sabaots. Et siis, sihukese probleemi vastu tasuks kaamerat soetades kindlasti huvi tunda. Mõned kaamerad ongi nii uimased, et hakkavad tööle alles siis, kui huvipakkuv olevus juba lahkumas või lahkunud.
Kaamera peaks kindlasti salvestama (et vajadusel saaks hiljem järele vaadata) ja tal peaks olema öörežiim.
Üks miinus, mida olen meie kaamerate puhul märganud: kaamera ei tööta mitte kogu aeg, vaid reageerib liikumisele viibega. Näide: kord hilisõhtusel ajal jäi kaamera vaatevälja metsloom. Vaatasin toas ekraanilt looma toimetamist reaalajas, väga lahe oli. Kui loom oli lahkunud, kutsusin abikaasa ka vaatama. Ent salvestus ei näidanudki midagi! Hea otsimise peale vilksatas ekraanil lõpuks vaid lahkuva looma sabaots. Et siis, sihukese probleemi vastu tasuks kaamerat soetades kindlasti huvi tunda. Mõned kaamerad ongi nii uimased, et hakkavad tööle alles siis, kui huvipakkuv olevus juba lahkumas või lahkunud.
Mul on Imou kaamerad 3tk. Väiksematega olen rahul, liikumiste peale salvestavad, kuni 10m ka öösel. Suuremaga, mis oli mõeldud pikema distantsi peale ei ole üldse rahul. 20m peal juba vahel salvestab vahel mitte ja kaugemal distantsil enam üldse mitte, või siis nonstop 5min klippidena. Igatahes selle kaamera selles asukohas vahetan välja.
Muidu tegu Wifi kaameratega, millel käib mälukaart sisse. Saab salvestada lisaks mälukaardile ka tubasele kõvakettale ja pilve, viimane on tasuline.
Aga plaanin täna homme tellida HK Visioni torukaamera bkeesti.ee st kuna juuni lõpuni kehtib seal 25% maamessi soodustus kui kasutada koodi MAAMESS24.
https://www.bkeesti.ee/toode/hikvision- ... -8mm-ip67/
Selle fookust saab kitsendada, et saavutada suuremat kaugust millal ta reageerib liikumisele.
Muidu tegu Wifi kaameratega, millel käib mälukaart sisse. Saab salvestada lisaks mälukaardile ka tubasele kõvakettale ja pilve, viimane on tasuline.
Aga plaanin täna homme tellida HK Visioni torukaamera bkeesti.ee st kuna juuni lõpuni kehtib seal 25% maamessi soodustus kui kasutada koodi MAAMESS24.
Selle fookust saab kitsendada, et saavutada suuremat kaugust millal ta reageerib liikumisele.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Valvekaameratel peaks olema seadistusvõimalus, ehk mitu sekundit enne liikumist nad salvestavad. Ehk neil on mingi mälu sees.Katerin kirjutas: ↑28 Juun 2024 00:10 Meil on Ezviz salvestavad kaamerad.
Kõige suurem probleem on see, et annavad palju valehäireid, lind või putukas lendab kaamera eest läbi, kohe 5min klipp. Ja eriti palju häireid on sajuga, just lumesajuga.
-
Külaline
See on otsas.Tõutäkk kirjutas: ↑28 Juun 2024 06:26 Aga plaanin täna homme tellida HK Visioni torukaamera bkeesti.ee st kuna juuni lõpuni kehtib seal 25% maamessi soodustus kui kasutada koodi MAAMESS24.
Too oli otsas jah. Tellisin omale selle https://www.bkeesti.ee/toode/hikvision- ... se-ir-60m/Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 00:20See on otsas.Tõutäkk kirjutas: ↑28 Juun 2024 06:26 Aga plaanin täna homme tellida HK Visioni torukaamera bkeesti.ee st kuna juuni lõpuni kehtib seal 25% maamessi soodustus kui kasutada koodi MAAMESS24.
Eile tellides sain teada, et sooduskood on aegunud. Saatsin kirja ja sain ikkagi 25% soodusega selle kaamera.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline