Esitasin Ühisteenuste parkimistrahvile vaide. Automaatne meil ütles, et vastus tuleb 30 päeva jooksul. Kas kellelgi on kogemust, mis ma edasi peaksin tegema? Ootma vastuse ära või maksma siiski trahvi? Kui ei maksa, kas siis negatiivse vastuse korral nad hakkavad trahvi eest veel viivist arvutama? Ja kui maksan, siis kuidas ma positiivse otsuse korral raha tagasi saan?
Kummaline on see, et vaide esitamiseks on lausa eraldi link, aga seda infot, kas peaksin ära maksma või lükkab see vaide esitamine trahvi maksmise tähtaja edasi, ma ei näe kuskil.
Parkimistrahv ja vaie
-
Külaline
Mina ei maksnud, ootasin vaide ära. Aga mul oli trahv 5a tagasi. Äkki nüüd muutunud seadused.
-
Külaline
-
Külaline
Imelik, et keegi otsest suhtlemist ja kiire nõu saamist pidas negatiivseks ja miinustamise vääriliseks.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 23:01 Mina helistasin neile ja küsisin. Miks sina ei taha?
Kas sulle vastati Ühisteenustesse helistades valesti või miks see helistamine paha kogemus oli?
-
Külaline
Mina olen teemaalgataja ja mina sind ei miinustanud. Mul pole kombeks ei miinuseid ega plusse jagada. Küll aga mõistan neid miinustajaid hästi - sinu nõuanne otseseks suhtluseks oli muidugi õige. Aga esitatud oli see ülbelt ja halvustavalt. Nõu anda võib ka viisakaltKülaline kirjutas: ↑18 Mär 2025 23:14Imelik, et keegi otsest suhtlemist ja kiire nõu saamist pidas negatiivseks ja miinustamise vääriliseks.Külaline kirjutas: ↑17 Mär 2025 23:01 Mina helistasin neile ja küsisin. Miks sina ei taha?
Kas sulle vastati Ühisteenustesse helistades valesti või miks see helistamine paha kogemus oli?
Vastuseks su esimesel küsimusele - kui sa oleksid vaadanud mu teema algatamise aega, oleksid ehk isegi taibanud, et ma ei helistanud neile, sest kellaaeg oli juba hiline ja eeldasin, et ükski infotelefon sel kellaajal ei vasta ning ei hakanud seda isegi otsima. Vanast perekoolist sai enamasti sedalaadi küsimustele sõltumata kellajast vastuse ja seepärast ma siia teema ka tegin. Järgmisel päeval otsisin numbri üles ja helistasin ja sain vastuse. Jah, siis nägin ka, et oleksin võinud ka õhtul helistada, aga õhtul ma seda ei teadnud.
Lõpetuseks soovitus sulle. Kui su eneshinnag on nii habras ja solvud nii kergelt, et iga miinus paneb sind küsima, miks ometi miinustatakse, siis võiksid oma suhtlemisstiili üle vaadata. Kui ise ebaviiskaas, ülbe ja noriv oled, ei ole vaja nutta, kui sulle selle eest pisut vastu nina antakse. Said ju seda, mida ise küsisid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist