Olen vana mutt
Mis on koki tablett
-
Külaline
Mis on koki tablett
Mingi tsurka tuli tänaval vastu ja üles mulle "koki tablett" (vähemalt mina kuulsin nii), mida see tähendab?
Olen vana mutt
Olen vana mutt
-
Külaline
No näe, asi selgeKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 16:05Äkki - kakoi ty bljat
-
Külaline
Kakoi tõ bljät võis küll vabalt olla. Aga miks võõrale nii öelda, see küll mõistmatu.
-
Juustup
Nojah, mida selle all silmas peeti jääbki saladuseks, aga ma eeldan, et tegu oli narkomaaniga. Täie mõistuse juures olev inimene, kellel on mingit tabletti vaja, läheb apteeki.
/Juustup
-
Külaline
Pean teid kurvastama, olid ainult kaks lühikest sõna. Teine kindlasti tablett.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 19:58 Kakoi tõ bljät võis küll vabalt olla. Aga miks võõrale nii öelda, see küll mõistmatu.
-
Külaline
Ta ütles jah küsiva häälega. Tahtis vanaemaga narkoäri tehaKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 15:59 Koka tablett? Pakkus narkootikume müüa?
-
Külaline
Vana mutt oleks ju vene keelest aru saanud?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 13:43 Mingi tsurka tuli tänaval vastu ja üles mulle "koki tablett" (vähemalt mina kuulsin nii), mida see tähendab?
Olen vana mutt![]()
-
Juustup
Ei pruugi ja lisaks kui see kokitaja mingi laksu all oli või kuskilt arengumaalt pärit, siis võis tema vene keel ka väga segane olla.
/Juustup
Mina arvan, et see kodanik mõtles kokaiini aga ta oli nõrgamõistuslik churka!
-
Juustup
Olgu, aga mida ta TA(kellest ma sain aru et ta on vanema generatsiooni esindaja) tahtis? Lootis uut diilerit või narkomuula leida?
/Juustup
Võib-olla tekkis mingi hellushetk! Aga midagi head ta kindlasti ei kavatsenud!
/Vesipea
/Vesipea
-
Juustup
Ma olen oma järgneva andunud fänni eest väga tänulik. Tere, Vesipea!
Soovitan ka sinul oma andunud jüngreid tervitada hõbedaselt troonilt neile lehvitades!
PS. Põhitroon, st kuldne, jääb mulle.
/Juustup
-
Külaline
Saatnud ta nn valgete erakondade valimispeole. Sealt oleks oma kokid kõik kätte saanud, ette ja taha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist