Suunamudijate soovitused millega olete alt läinud

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Suunamudijate soovitused millega olete alt läinud

Postitus Postitas Külaline »

Milliste suunamudijate soovitustega olete alt läinud, ostetud toode, teenus oli halb, ebasobiv….
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 13:26 Milliste suunamudijate soovitustega olete alt läinud, ostetud toode, teenus oli halb, ebasobiv….
Pole elus ühtki suunamudija soovitust lugenud ega võtaks seda ka tõe pähe. Miks peaks? Oma valikud teen ise.
Nipsik

Postitus Postitas Nipsik »

Mallukas ja Kira saapad. No tegelikult ei läinud alt, sest ma elan Eestist mitutuhat km lõuna pool ja siin on nendega mahedal talvel täitsa ok käia. Aga tema ju reklaamis neid Eesti turule jaanuarikuus, et nii head, üldse ei ole libedad ja jalgadel on soe. Ei, nendega ei ole Eesti talves jalgadel soe. Ma käin jõulude paiku pikemalt vanematel külas ja mul on selleks puhuks nende juures päris talvesaapad seismas panipaigas. Tulen oma kiradega lennujaamast koju ja seal need seisavad kuni tagasilennuni, sest nendega on talvel ja lumega külm.
Külaline

Janeblogi ja Sugarly suhkruvaha. Väidetavalt ei pidanud üldse valus olema.

Karvu ära ei võtnud, mökerdasin ikka mitu tundi sellega ja proovisin igasuguseid võtteid. Ostsin järgmisel päeval veel beebipuudri ka, sest leidsin netist mingi nipi, et sellega peaks paremini saama. Ei aidanud see ka. Karvad jäid ikka alles, sai endale lihtsalt lõbu pärast valu tekitada ja järgnevad päevad kõndisin käed laiali oma punaste, ärritunud ja ülitundlike kaenlaalustega. :D Nii valus oli sellest retsimisest, et kole kohe. Pidin veidi aega laskma neil rahuneda, enne kui žiletiga üle sain käia ja uuesti lühikesi riideid kanda (see oli eelmisel suvel).
Külaline

See on ju nende palk, puhas sisuturundus. Seda ei saagi väga tõsiselt võtta. Ongi mõeldud selleks, et inimene jõuaks mudija kaudu toote tootja v maaletooja kodulehele. Enne ikka guugeldage konkreetse firma konkreetset toodet. Meie firma teeb ka mõne suunakaga koostööd, küll mitte nii "renomeeritutega" aga nendes toodetes tuleb turundustiimil enne 100% kindel olla. Muidugi kõik asjad kõikidele ei sobi ka, see ei tähenda, et need halvad oleksid.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Fitnessi-mudija Kaisa Kuusnõmm kiidab ammu Linalaka juuksehooldustooteid. Proovisin ka siis šampooni ja palsamit, kuna olen ka blondeeritud nagu tema ja enamik vahendeid ei tee juukseid ikka piisavalt hästi kammitavaks pärast pesu. No mina ei tea... selle Linalakaga oli mul peas nagu takukoonal, igasugune suvaline muu poešampoon ja palsam teevad ka paremat tööd.
Külaline

Ma alati mõtlen, et kas see nendele suunamudijatele maksmine tasub siis ära, et nad mingeid tooteid tutvustaks. Minu arust on näiteks Mallukas, Pärtelpoeg või Porgand nii ebausaldusväärsed inimesed, et nende jutt on küll antireklaam. Tean ju ka seda, et kiidavad ükskõik mida, peaasi, et makstaks. Aga ju siis tasub, ei usu, et muidu ettevõtted neie maksaks. Samas mina kohe kindlasti neid tooteid ei osta, mida nemad reklaamivad.
Külaline

Minu jaoks toimib see antireklaamina, kui mingi influencer midagi kusagil pakub. Nad teevad seda ju koostöö raames ja neil on kasud sees. Eriti ebausaldusväärsena mõjuvad siin juba ära mainitud nimed (v.a Kaisa, keda ma ei tea). Ülejäänute puhul tekib täielik vastumeelsus juba nende nime kuuldes, seega nende rekkaamitud tooted jäävad minu poolt ostmata.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ma usun, et kasvõi siin samas foorumis ilusti inimestelt nende REAALSEID kogemusi mõne toote kohta küsides saab oluliselt usutavamad vastused kui mingilt kinnimakstud sisuloojalt. Ma ei usalda ühtegi kinnimakstud reklaami. Parim reklaam tootele on inimeselt inimesele.
Aga vastuseks- ei ole pettuma pidanud, sest ma ei jälgi mingeid isehakanud staarblogijaid.
Seda Janet kellel umbes viis last on, tean ma noorusajast. Ta oli siis hoopis teistsugune ja minu hinnangul oluliselt normaalsem. Huvi pärast(kuna tuttav siiski) olen ma paari tema blogipostitust lugenud ja mulle on siiani selgusetu kes või miks üldse neid järjepidevalt loeb. Igav ja mingit huumorit seal ka pole.

/Juustup
Külaline

Ostan vaid siis kui influencer midagi orgaaniliselt kasutab, st aktiivselt ei reklaami toodet. Kasutab kokandusvideos toodet, meigivideos meigitoodet. Tooteid mida nad päriselt kasutavad, mida aegajalt vilksamisi video, storydel näha on, on väärt ostu….
Ei hakka isegi ostma influka promotud ripsmetuši, riideid, esemeid, kui peale reklaami on tooted influenceri elust pealtnäha kadunud kui pussuhais tuulisel päeval.
Agaralt reklaamitakse meiki, juuksehooldustooteid, riideid
Hiljem ilmuvad meigikoti, meigilaua postitustel pole tooteid näha, reklaamitud riided rohkem selga ei jõua…, dušinurga esteetilised fotod, duširiiulil ei märka reklaamitud tooteid…toodeterivistuses neid ei kohta… miks ma peaks toodet ostma ja kasutama kui reklaamija ise ei taha seda kasutama hakata ja müüb selle kusagil onlines maha peale kasutamist?
Eriti naljakas, kui influencer reklaamib tooteid ja riideid mis tema online persoonaga kokku ei lähe. Luksuselustiili influencer reklaamimas toidupoest leitavat kosmeetikat, nahahooldust. Ei mõju minu jaoks usaldusväärselt mis paneks rahakotiraudu avama….

“Oomaigaad kui hea lõhnaga palsam 😍, nii hea ja kindlasti kasutan edasi, tõesti jätab juuksed nii pehmeks mõnnaks” tüüpi haip mind ostma ei pane, vastupidi….
Külaline

No infrapunamattide ja kuppude osas käis kuude viisi arutelusid.
Külaline

Friendly puhastuvahendid - on olemas palju tõhusamaid puhastusvahendeid. Täielik pettumus.

Olen ise blogija, kes teeb ka tasustatud koostöid. Ka minu aeg maksab (fotod, jutud, videod) ning asjaolu, et olen kogunud endale aktiivse publiku aastatepikkuse tööga (kes minu soovitusi usaldab), siis on loomulik, et seda privileegi kellelegi tasuta reklaamiks ei paku. See aga ei tähenda, et olles saanud oma tehtud töö eest tasu (ametlikult), on mu arvamus kinni makstud.

Isiklikult ei valigi endale koostööks brände, kelle tooted mulle ei meeldi või mida ma ei kasuta. Reklaamin neid, mida soovitaks silmad kinni ka parimale sõbrale, sest tean, et nad on head ja kvaliteetsed. Mul oleks piinlik müüa tooteid, mis on tegelikult halvad, sest oma nime alt müües, mõjutab see ju ka minu mainet negatiivset. Samas saan aru, et kõikidele ei saagi meeldida ja kõik kõigile ei sobi.

Olles teistpidi ettevõttena koostööpartner teistele suunamudijatele, siis väike illusioon see tõepoolest on, et lihtsalt paaris stooris märkimine mingit rahalist kasu toob. 90% juhtudel ei too. Kui ettevõte võtab seda kajastusena, siis on see isegi okei, aga kui ettevõte soovib saada otsest müüki, tuleb läheneda veidi teisiti.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 18:26 Olles teistpidi ettevõttena koostööpartner teistele suunamudijatele, siis väike illusioon see tõepoolest on, et lihtsalt paaris stooris märkimine mingit rahalist kasu toob. 90% juhtudel ei too. Kui ettevõte võtab seda kajastusena, siis on see isegi okei, aga kui ettevõte soovib saada otsest müüki, tuleb läheneda veidi teisiti.
Kas need ehtemüügi kampaaniad, kus mingi koodiga 20% alla saab, kas need on edukad, huvitav? Vahel vaatan ja mõtlen milline aur sinna videote tegemise alla läheb ja siis keegi vbla ei ostagi neid kulinaid, isegi, kui veidi alla saab.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 18:41
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 18:26 Olles teistpidi ettevõttena koostööpartner teistele suunamudijatele, siis väike illusioon see tõepoolest on, et lihtsalt paaris stooris märkimine mingit rahalist kasu toob. 90% juhtudel ei too. Kui ettevõte võtab seda kajastusena, siis on see isegi okei, aga kui ettevõte soovib saada otsest müüki, tuleb läheneda veidi teisiti.
Kas need ehtemüügi kampaaniad, kus mingi koodiga 20% alla saab, kas need on edukad, huvitav? Vahel vaatan ja mõtlen milline aur sinna videote tegemise alla läheb ja siis keegi vbla ei ostagi neid kulinaid, isegi, kui veidi alla saab.
Üldjuhul sooduskood on toimivam lahendus kui niisama jutt ja kliendile tihti otsustuskoht. Samas oleneb ka kontekstist ja tootest endast. Kunagi ehteäris tegutsenuna, siis 20% sooduskampaaniad olid väga edukad nii kaupluses kui veebipoes, aga sellest on mitu aastat möödas. Kui on korduv kampaania, ju siis neil hetkel toimib nii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Roosad tulbid, Triibu ja 14 külalist