Käega kirjutatud allkiri.
-
Külaline
Käega kirjutatud allkiri.
Nimetage palun riigiasutusi, kust kohast oleks võimalik saada paberkandjal(kohtu kaudu) käekirja ja allkirja näidiseid. Viimase 3 aasta jooksul kirjutatud.
Nüüd ongi nuhtlus kaelas, sest me oleme ju e-riik ja inimesed enam ei pea paberile midagi kirjutama.
Välistatud hetkel on pangad, haigla, notar. Seal on materjal olemas aga kohus nõuab ikka veel juurde.
Tolli-ja maksuametist ja ppa-st ning maanteametist on päring tehtud.
Äkki kellelgi on kogemust ja torkab midagi head pähe.
Nüüd ongi nuhtlus kaelas, sest me oleme ju e-riik ja inimesed enam ei pea paberile midagi kirjutama.
Välistatud hetkel on pangad, haigla, notar. Seal on materjal olemas aga kohus nõuab ikka veel juurde.
Tolli-ja maksuametist ja ppa-st ning maanteametist on päring tehtud.
Äkki kellelgi on kogemust ja torkab midagi head pähe.
-
Külaline
Sideteenused äkki? Seal on teatud juhtudel vaja esinduses käia. Või kui kodus paigaldamas käiakse, siis tööde üleandmis-vastuvõtuaktile allkiri panna.
Mingid muud sarnased juhtumid, kus on mingi akt? Korstnapühkimine nt?
Mingid muud sarnased juhtumid, kus on mingi akt? Korstnapühkimine nt?
-
Külaline
Olen TA. Pakkumised on head. Aga konks on ka selles, et kohus peab saama teha ametliku päringu. Ja kas neid pabereid korstnapühkija 3a säilitab.
Ma isegi ei tea, kas korstnapühkija aktile andis otsitav käerirja omanik, või tema elukaaslane ja mis korstnapühkija tal käis. Kohus ei hakka kõigile valla korstnapühkijatele kohtumäärust saatma
Ma isegi ei tea, kas korstnapühkija aktile andis otsitav käerirja omanik, või tema elukaaslane ja mis korstnapühkija tal käis. Kohus ei hakka kõigile valla korstnapühkijatele kohtumäärust saatma
-
Külaline
Kooliealisi lapsi pole? Mul on viimastel aastatel tulnud näiteks allkirjastada mingeid nõusolekuid kooliõele igasugu vaktsiinide jmt terviseteemade kohta.
-
Külaline
Korstnapühkijad panevad iga käigu registrisse. Sealt saab teada, kes käis. Nt minul on koopia maksekviitungist, mille allkirjastasin käsitsi.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2025 22:15Ma isegi ei tea, kas korstnapühkija aktile andis otsitav käerirja omanik, või tema elukaaslane ja mis korstnapühkija tal käis. Kohus ei hakka kõigile valla korstnapühkijatele kohtumäärust saatma
Ilmselt säilitab ka korstnapühkija seda akti mitmeid aastaid vastavalt raamatupidamise seadusele.
Proovida ju ikka võib.
Te lugege ikka teemat ka: käega kirjutatud!Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2025 00:10 Ma viimati andsin allkirja veemõõtja vahetamise eest.
Oleks jalaga kirjutanud, oleks hoopis teine point.
-
Külaline
Vee firma tehnik tuli. Vahetas veemõõtja. Tema kirjutas vana ja uue näidu paberile. Mina kirjutasin oma käega käsitsi allkirja paberile. Üks paber jäi talle teine mulle.
-
Külaline
Kui on põhjust kahtlustada allkirja võltsimist, siis politsei või kohtuga saab käekirjanäidiseid passilauast jnejne, ei pea ise mingeid pabereid otsima. Passiski on allkiri olemas, id kaardil, paljudel lepingutel pangas.
-
Külaline
No seda ma otsingi. Ppa-le, haiglale, tolli ja maksuametile on kõik kohtumäärused saadetud juba. Aga käekirjaekspert tahab lisamaterjali juurde.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2025 13:54 Kui on põhjust kahtlustada allkirja võltsimist, siis politsei või kohtuga saab käekirjanäidiseid passilauast jnejne, ei pea ise mingeid pabereid otsima. Passiski on allkiri olemas, id kaardil, paljudel lepingutel pangas.
Panga, notari ja tööandja dokumendid andsime algeslt juba. Aga sellest jääb väheks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist