Messengeris mitteaktiivne

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 22:00
Külaline kirjutas: 13 Mär 2025 21:52
Mul nt pole akuprobleemi, olgugi, et telefon on 5+ aastat vana. Piisab, kui igal õhtul laadima panna. Hoian asju lahti, et kas samast kohast jätkata või et meelest ära ei läheks mingi teemaga tegeleda. No nt, et Stokker asub Peterburi mnt 44 Tallinnas ja on avatud kl 8 alates. Või et Resopali müüb Acrülam.
Ma teen vajalikust infost ekraanipildi.
Ma teen ka sellisest infost, millel on oht ära kaduda, aga minu jaoks ei toimi ekraanipildid samaväärse "to do listina" nagu lahtised aknad. Ja nii tubli ma ka pole, et viitsida seda infot kuhugi kalendrisse või eraldi nimekirja panna, kui pole just kuupäevaline-kellaajaline asi, kuhu peab just siis minema. Kuna ma soovin neid aknaid siiski vähendada, siis see sunnib mind tegutsema.

No ja ilmselt veel see nüanss ka, et ma tegelengi väga paljude väga erinevate asjadega, ilmselt keskmisest inimesest kordi rohkem.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No brauseri vahelehed ei kao kuhugi, isegi kui taustal toimivana brauseri ise kinni paned. Mul on ka vähemalt 3-4 lehte "lahti". Aga aegajalt ikka panen kõik pooleli olevad rakendused kinni.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist