Mida sina täna õppisid?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mida sina täna õppisid?

Postitus Postitas Külaline »

Iga päev me õpime midagi uut, isegi, kui me seda märgatagi ei pruugi. Tore oleks oma uut infot ka teistega jagada ja kuna mul pole kedagi, kellega jagada, sest noh, keskealine ja üksik, siis jagan teiega.

Mina sain täna teada, et kiil maitseb hästi, rohutirts mitte nii väga.
Külaline

Mina sain täna teada, et siga maitseb hästi, aga lammas mitte nii hästi.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Ei midagi huvitavat - õppisin järjekordse kohvimasina läbipesemise ära.
Külaline

Hommikul süüa tehes soovisid kõik peale minu mahla, mina ainsana münditeed. Toit valmis, panin prooviks tassijagu vett potiga pliidiplaadile, et läheb jääksoojaga nii kuumaks kui läheb. Minu üllatuseks läks keema :)
Külaline

Õppisin, et tihtipeale olukorrad lahenevad iseenesest ja ei pea nii hullult muretsema.
Külaline

Täna õppisin seda ka, et kummiplätudega ei tasu jalutama minna, ükskõik, kui mugavad nad muidu on. Viiendal kilomeetril hakkas varba alt nahk rulli minema ja valus oli.
Külaline

Spinnipoomi halsi ajal vahetama õppisin.
Külaline

Lugesin millest ja millistest isiklikest läbielamistest räägib Artemisia Gentileschi maal " Juudit tapab Olovernese".
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 22:15 Spinnipoomi halsi ajal vahetama õppisin.
Good for You. Ma ei saa isegi aru, mis keeles see lause on.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Õppisin kui oluline on unegraafik.

/Juustup
Külaline

Mina tegin omast arust täiesti neutraalse teema, kus inimesed saavad öelda, mida uut nad teada on saanud, aga sina pead ikka oma joru ajama. Mine kakle kusklil mujal.
Külaline

Mina õppisin täna, et lollidega pole mõtet vaielda, aru nad nagunii midagi ei saa, ajavad oma joru ja vait ei jää. Targem annab järele.

Teemakohane:
Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.
- Mark Twain
Külaline

Mina õppisin seda foorumit lugedes, et maailm on okka kirev küll. Eriti siinne maailm. Kui midagi ei meeldi siis mitte ainult ei vaielda vaid hakatakse solvama ja sildistama. Õppisin seda, et naised ei olegi see nn nõrgem sugupool vaid vastupidi. Ja seda just räuskamise võtmes. Naised sõimavad siin oponente sõnadega rämps, kõnts, põhjakiht, algharidusega, impo jne, jne. Vot see on tase.
Külaline

Lihtsaid, elulisi asju nagu iga päev. Nt märkasin, et tomatid, mis on toestatud tumedate vasktorude külge, on lehed longu lasknud. Katsusin toru, pagan kui kuum! Vaja taimed kõik ümber siduda. Kevadel ei tulnud selle peale, et päike vasktoru tuliseks kütab, oli hea mugav selle külge siduda.
Külaline

Õppisin kui kavalalt võib ületreenitus ligi hiilida.
Bämbi

Postitus Postitas Bämbi »

Sain teada, et Liibanon on ainus araabiamaadest, kus pole kõrbe ja Saudi-Araabias pole ühtki jõge.
Külaline

Kõike korraga teha ei ole võimalik!
Kodu korrashoid, piisav puhkus ja suhtlus, täiskohaga töö, aktiivne elustiil, kvaliteetne uni. Milleski peab järeleandmisi tegema, kodu korrashoid sai esimesena maha tõmmatud, ei jõua..
Külaline

Õppisin, et siin foorumis jagatud murest saab kolmekordne mure.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, kiisu ja 8 külalist