Millist raamatut praegu loete?
Millist raamatut praegu loete?
Mina loen Inimsööjad. Kunagi ammu sai loetud, nüüd jälle, huvitav raamat, natuke negatiivse alatooniga. Kolmas kord enam lugema ei hakka, teismelisena oli lihtsalt huvitav, nüüd vaatad et selline negatiivse võitu, et uuesti lugeda ei taha kunagi tulevikus. Et eri vanuses saad raamatust erineva elamuse.
Camilla Läckberg "Sekt"
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Pühapäeva rüppe unustatud - kuna Lilledele värsket vett meeldis väga, olid sellele raamatule ka kõrged ootused. Lugemine eriti ei edene ja raamat on kuidagi tuimavõitu...
-
Külaline
Vaatan, et eesti keele tava panna raamatute pealkirjad jutumärkidesse hakkab vaikselt ära kaduma. Ehkki see reegel kehtib veel.
Samas aitab pealkirja eristamine muust tekstist arvustust palju mõnusamalt lugeda.
Samas aitab pealkirja eristamine muust tekstist arvustust palju mõnusamalt lugeda.
Mina loen" kuu teine pool,. Siovitan, väga meeldiv lugemine.,
-
Külaline
Kuidas te lugemise jaoks aega leiate? Jõuate õhtul koju, lastega vaja tegeleda, abikaasaga vaja tegeleda, jõusaali vaja ka minna, veel mõned toimetused ja ongi see vähene vaba aeg läinud... 
Ma lihtsalt võtan selle aja. Jõusaalis ei käi ju ometi iga päev? Ja abikaasaga ei pea pidevalt "tegelema", mõnikord vajab temagi õhtul kodus lihtsalt omas mullis olemist ja loeb samuti raamatut.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 02:16 Kuidas te lugemise jaoks aega leiate? Jõuate õhtul koju, lastega vaja tegeleda, abikaasaga vaja tegeleda, jõusaali vaja ka minna, veel mõned toimetused ja ongi see vähene vaba aeg läinud...![]()
Õhtustest kodutöödest moodustab suure osa toiduvalmistamine ja köögi koristamine. Mõttekas on teha toit kaheks päevaks, siis on järgmine päev ainult soojendamise vaev ja jääbki aega lugemiseks.
Kui lapsed olid väikesed, siis lugesin pärast nende magama panekut. Kooliealisel istusin tema toas ta kõrval tugitoolis, kui ta koduseid õppetükke tegi, ja lugesin. Laps sai vajadusel midagi küsida ja ema juuresolek distsiplineeris, et mitte hakata joonistama või sõbrale helistama. Ning suuremad lapsed ei vaja enam õhtu läbi kantseldamist.
-
Külaline
Pratchetti "Vaibarahvas".
"Viiendal päeval kutsus linna Kuberner kõik hõimupealikud laadaplatsile audientsile, et nende kaebused ära kuulata. Ta ei võtnud murede suhtes enamasti midagi ette, aga ta kuulas need vähemalt ära ja noogutas üksjagu palju ning kõigil oli selle üle hea meel, vähemalt senikaua, kui nad koju jõudsid. See on poliitika."
"Viiendal päeval kutsus linna Kuberner kõik hõimupealikud laadaplatsile audientsile, et nende kaebused ära kuulata. Ta ei võtnud murede suhtes enamasti midagi ette, aga ta kuulas need vähemalt ära ja noogutas üksjagu palju ning kõigil oli selle üle hea meel, vähemalt senikaua, kui nad koju jõudsid. See on poliitika."
-
Külaline
Kui lapsed magama pandud, siis lähen voodisse ja võtan raamatu kätte. Loen mingi 30 minutit, siis autis. Kui peaks veel meest ka rahuldama, siis oleksin küll aja hädas. Selleks enam energiat ei jätkuks. Õnneks, mees läks teise naise juurde, sest ma ei suutnud talle väsimuse pärast seksi pakkuda. Nüüd leian lugemise jaoks aega.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 02:16Kuidas te lugemise jaoks aega leiate?
-
Külaline
Loete ilukirjandust ja muid muinasjutte? Mina loen ikka midagi praktilist - How to do...
-
Külaline
Ma loen raha.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 10:33 Loete ilukirjandust ja muid muinasjutte? Mina loen ikka midagi praktilist - How to do...
-
Külaline
Ma loen sente
Naljakas küll aga hetkel päriselt ka on selline periood elus.
-
Külaline
Eks see õhtune raamatulugemine voodis ongi pigem lastetute vanatüdrukute teema.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 02:16 Kuidas te lugemise jaoks aega leiate? Jõuate õhtul koju, lastega vaja tegeleda, abikaasaga vaja tegeleda, jõusaali vaja ka minna, veel mõned toimetused ja ongi see vähene vaba aeg läinud...![]()
-
Külaline
Miks sa nii arvad?Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2025 15:16Eks see õhtune raamatulugemine voodis ongi pigem lastetute vanatüdrukute teema.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 02:16 Kuidas te lugemise jaoks aega leiate? Jõuate õhtul koju, lastega vaja tegeleda, abikaasaga vaja tegeleda, jõusaali vaja ka minna, veel mõned toimetused ja ongi see vähene vaba aeg läinud...![]()
Ma küll lugesin 20.ndate lõpus ka juba voodis raamatut, kui laps väiksena magas.
-
Külaline
Võsa Peeter "Kadunud Eesti". Eesti olmelisest lähiajaloost. Soovitan noortele, ajalooteadmised tulevad alati kasuks.
-
Külaline
Mul umbes sama. Lähen 22 voodisse ja siis mingi 30 minti raasmatuga. Mees vaatab elutoas oma filme. Ja seksi teeme hommikul. Meile sobib nii hästi. Õhtul ei viitsiks tõesti enam ennast käima ajada. Aga no meil ka juba 25a kooselu selja taga. Teame täpselt, millal on õige aeg teha.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 19:41Kui lapsed magama pandud, siis lähen voodisse ja võtan raamatu kätte. Loen mingi 30 minutit, siis autis. Kui peaks veel meest ka rahuldama, siis oleksin küll aja hädas. Selleks enam energiat ei jätkuks. Õnneks, mees läks teise naise juurde, sest ma ei suutnud talle väsimuse pärast seksi pakkuda. Nüüd leian lugemise jaoks aega.
-
Külaline
Iina Aasamaa "Käitumisest". Lihtsalt selline tore nortalgialaks.
-
Külaline
Puhkuse ajal läheb mul raamat päevas keskmiselt. Nädalavahetusel lugesin:
"Saaremaa Muuseum. Kaheaastaraamat 2023-2024"
"Asjadest saavad lood ja lugudest elu" (Kurmo Konsa)
Hetkel on käsil "Kalduvus põgeneda" (Juri Vetohhin). Hästi kirjutatud ja põnev raamat silmakirjalikust elust N Liidust ning ühe mehe põgenemiskatsetest vabasse maailma.
"Saaremaa Muuseum. Kaheaastaraamat 2023-2024"
"Asjadest saavad lood ja lugudest elu" (Kurmo Konsa)
Hetkel on käsil "Kalduvus põgeneda" (Juri Vetohhin). Hästi kirjutatud ja põnev raamat silmakirjalikust elust N Liidust ning ühe mehe põgenemiskatsetest vabasse maailma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist