Intiimpiirkonna lõhn

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Intiimpiirkonna lõhn

Postitus Postitas Külaline »

Kas muretsen üle või on see normaalne?
Terve oma elu olen tundnud, et voolusel on mingi " hapukas " lõhn. Pesen intiimpesugeeliga 2× päevas. Ikkagi tekib see lõh n mingi aeg peale pesu. Kas see on normaalne?
Isegi retuusidele ja teistele pikematele pükstele jääb see lõhn külge. Ei ole pesematus ega ka mingi " kalalõhn ". Analüüsid on korras.
Ei usu, et see mul peas kinni on, reaalselt tunnen seda ise ja mind nii häirib. Näiteks pikemalt kuskil ühe koha peal istuda ei saa, sest püsti tõustes tunnen seda veel enam. Nii kurvaks teeb. Või on ikkagi miski mis seda tekitada võib?
Rääkige kaasa naised.
Külaline

Viska see intiimpesugeel minema ja kasuta seepi ja vett ning probleem on lahendatud.
Külaline

Nn heade bakterite ja teiste mikroobide koloonia aitab hoida tupe tervena. Pesemine, eriti tugevatoimelise puhastusvahenndiga, võib tupe pH tasakaalust välja viia, suurendades infektsioonide ja ebameeldiva lõhna tekkimise ohtu.
Külaline

Esiteks, see koht päris lõhnatu ei saagi olla ja hapukas lõhn ongi normaalne, piimhappebakterite pärast, mis seal peakski olema. Teiseks on esimestel vastajatel õigus- kui hävitad pideva pesemise ja seebitamisega oma mikrofloora, siis hakkabki rohkem haisema. Päris düsbioosi diagnoos on bakteriaalne vaginoos ja see juba haiseb. Võid proovida kasutada piimhappe kapslite või geeli kuuri, aga arvatavasti on kõik ok, see ikkagi on su peas rohkem kinni, kui pidevalt muretsed.
Külaline

Väita, et allkorrus naistel on täiesti lõhnavaba on ilmselt vale.
Isegi kui oled piinlikult puhas, on mingi lõhn ikka. Kõik lihtsalt ei tunne seda.

Mina olen väga tundliku lõhnatajuga ja olen ka seda vooluse hapukat lõhna tundnud.
Seda mõjutab paljugi. Pesuvahendid(ka alusoükste ja riiete), söök, hormoonid ja tsükkel.

Mina täheldasin sellist lõhna siis, kui hormonaalseid rasestumisvastaseid vahendeid kasutasin(piööid ja spiraal) ja pigem tekkis see ovulatsiooni perioodil.
Nüüd ei ole ma paar aastat midagi kasutanud ja sellist vooluse hapukat lõhna pole olnud. Samuti oli voolus suurem, sel ajal kui spiraal oli.
Külaline

Mul on pakkuda selline lahendus.
1. Kui oled abielus, siis palu mehel teha keelekat. Pärast küsi, kas ta tundis mingit ebameeldivat lõhna.
2. Kui oled vallaline, siis palu mõni meessoost tuttav nö eksperdiks ja küsi sama asja mis ülal juba kirjas.

Kui mehed mingit ebameeldivat lõhna ei täheldanud, siis mine rahulikult eluga edasi. Kui täheldasid, aga keelekast ei loobunud, siis mine ka eluga edasi (lõhn ei olnud seega takistavaks teguriks). Kui mehed keelduvad lõhnale viidates keelekast, siis pöördu naistearsti poole.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 13:23 Mul on pakkuda selline lahendus.
1. Kui oled abielus, siis palu mehel teha keelekat. Pärast küsi, kas ta tundis mingit ebameeldivat lõhna.
2. Kui oled vallaline, siis palu mõni meessoost tuttav nö eksperdiks ja küsi sama asja mis ülal juba kirjas.

Kui mehed mingit ebameeldivat lõhna ei täheldanud, siis mine rahulikult eluga edasi. Kui täheldasid, aga keelekast ei loobunud, siis mine ka eluga edasi (lõhn ei olnud seega takistavaks teguriks). Kui mehed keelduvad lõhnale viidates keelekast, siis pöördu naistearsti poole.
Kas mina olen täiega lumehelbeke või tõesti see soovitus on nagu täiega meeeh/nõme 🤷‍♀️?
Mina isiklikult elusees sellist asja ei teeks. Eriti punkt 2.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:14Kas mina olen täiega lumehelbeke või tõesti see soovitus on nagu täiega meeeh/nõme 🤷‍♀️?
See on klassikaline katse-eksituse meetod, nagu teaduslikus keeles öeldakse. Imelikku ei ole selles midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 00:42 Viska see intiimpesugeel minema ja kasuta seepi ja vett ning probleem on lahendatud.
Seepi? Seep kuivatab veel rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:54
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:14Kas mina olen täiega lumehelbeke või tõesti see soovitus on nagu täiega meeeh/nõme 🤷‍♀️?
See on klassikaline katse-eksituse meetod, nagu teaduslikus keeles öeldakse. Imelikku ei ole selles midagi.
Hahaa. Nojah. Lihtsam oleks ju hoopis hea sõbranna lihtsalt nuusutama kutsuda. Ei pea iaegi pükse jaöast võtma.
Miks peab lausa suuseksi sõbra käest sellepärast küsima 🙈
Kõik ei ole koguaeg kiimas nagu sina.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 16:17
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 00:42 Viska see intiimpesugeel minema ja kasuta seepi ja vett ning probleem on lahendatud.
Seepi? Seep kuivatab veel rohkem.
Intiimpesugeel on igal juhul kehasõbralikum kui suvaline seep.
Kerge hapukas lõhn on normaalne, siis on õiged bakterid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 17:07
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 14:54
Hahaa. Nojah. Lihtsam oleks ju hoopis hea sõbranna lihtsalt nuusutama kutsuda. Ei pea iaegi pükse jaöast võtma.
Miks peab lausa suuseksi sõbra käest sellepärast küsima 🙈
Kõik ei ole koguaeg kiimas nagu sina.
OMG, rõve kuubis. Enne lasen suuseksi teha, kui kutsun sõbranna nuusutama, väkk!
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 17:07Lihtsam oleks ju hoopis hea sõbranna lihtsalt nuusutama kutsuda.
HEA SÕBRANNA? Siin on see oht, et võid sõbrannast ilma jääda, ta võib hakata arvama, et sa oled omasooihar ja hakkab sind pelgama.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:17Kerge hapukas lõhn on normaalne,
Seda peaks ikkagi laskma spetsialistil kontrollida. Kogenud k_pimehe nina on ikka kõige parem seda hindama :D
Külaline

Miks tervisefoorumis ka teemad seksi peale keeratakse? Väga nõme lollitamine.
Külaline

Kas pesu pestes kasutad lõhnaga pulbreid-geele-loputajaid? Kui kasutad, siis oma aluspesu ära nendega pese. Ikka sensitiiv ja lõhnavaba peab pesuaine olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:46 Miks tervisefoorumis ka teemad seksi peale keeratakse? Väga nõme lollitamine.
Aga paku siis välja mõni hea nõuanne.
Seksist pole keegi rääkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 20:43
Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 19:46 Miks tervisefoorumis ka teemad seksi peale keeratakse? Väga nõme lollitamine.
Aga paku siis välja mõni hea nõuanne.
Seksist pole keegi rääkinud.
Omasooiharatest juba räägiti. Ja muud nuusutamise jama kirjutati. Milleks küll?
Ei ole mingit nõuannet vaja - hapukas lõhn tähendab head bakteriaalset kooslust ja selline see peabki olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mär 2025 21:01Seksist pole keegi rääkinud.
Lugesid ikka või, millest siin räägiti? Või sul on see keelekast rääkinud külaline õnnestanud blokeerida? Õpeta mind ka, kuidas seda teha.
Külaline

Küll on ikka nõme, et iga teema all leidub napakaid, kes labasuste ja rõvedustega sisse sõidavad. Selliste nahka see foorum lähebki :(
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist