Kui palju endast vanem mees on normaalne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 15:40
kahvel kirjutas: 26 Juun 2024 14:31 Minu kogemus ütleb, et ei ole mõtet panna mingeid kunstlikke piire, mis vanuses mees tinimata olema peab. Ma ise panin. Elasin peale lahutust aastaid üsna lõbusat elu, püsipartnerit ei otsinud, lihtsalt lõbutsesin. Piirid olid paigas, mees ei tohi olla minus üle 15 aasta noorem ega üle 10 aasta vanem. Kuniks eelmisel suvel moosis mu ära üks minust 15 aasat vanem mees, jutuga, et no kohtuda ikka võib.. No ja ma suutsin temasse nii totaalselt ära armuda, et nüüd elame koos ja mingid noored mehed mind enam ei huvita. Jah, veidi hirmutab see, et tal ei ole isegi 70 enam kaugel ja varsti on mul nii vanainimene hooldada. Aga hetkel on ta veel väga heas vormis ja me tõesti klapime suurepäraselt. Ma küll enam temast vanuse pärast loobuda ei taha.
ma kujutan seda lõbusat elu ette. Palju ka läbisõit tuli? Ühe suure linnaliini bussi täie mehi käis ikka sinust üle ma pakun? Kuidas see meeste leidmine käis+ Õpeta meid ka? Nüüd karma sai su kä'tte. Said vanamehe keda kakale viima jne. Seksist unista edasi sellise vanuriga. Naine kus su eneseväärikus on?
Mida ma just lugesin. Tõesti kedagi kotib kellegi suguelu nii palju? Mind ei kõiguta absoluutselt kas kellelgi on 10 meest nädala jooksul või 2 meest 20 aasta jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 15:40
kahvel kirjutas: 26 Juun 2024 14:31 Minu kogemus ütleb, et ei ole mõtet panna mingeid kunstlikke piire, mis vanuses mees tinimata olema peab. Ma ise panin. Elasin peale lahutust aastaid üsna lõbusat elu, püsipartnerit ei otsinud, lihtsalt lõbutsesin. Piirid olid paigas, mees ei tohi olla minus üle 15 aasta noorem ega üle 10 aasta vanem. Kuniks eelmisel suvel moosis mu ära üks minust 15 aasat vanem mees, jutuga, et no kohtuda ikka võib.. No ja ma suutsin temasse nii totaalselt ära armuda, et nüüd elame koos ja mingid noored mehed mind enam ei huvita. Jah, veidi hirmutab see, et tal ei ole isegi 70 enam kaugel ja varsti on mul nii vanainimene hooldada. Aga hetkel on ta veel väga heas vormis ja me tõesti klapime suurepäraselt. Ma küll enam temast vanuse pärast loobuda ei taha.
ma kujutan seda lõbusat elu ette. Palju ka läbisõit tuli? Ühe suure linnaliini bussi täie mehi käis ikka sinust üle ma pakun? Kuidas see meeste leidmine käis+ Õpeta meid ka? Nüüd karma sai su kä'tte. Said vanamehe keda kakale viima jne. Seksist unista edasi sellise vanuriga. Naine kus su eneseväärikus on?
Minu läbisõiduga on kõik korras. Ja mu mees on väga äge ja hooliv. Eks tulevikus viin teda kakale ka, kui see vajalikuks peaks osutuma. Hetkel veel võib tema mind viia, kui vaja peaks olema. Mina olen omea eluga väga rahul ja olen väga kenasti ka seksuaalselt rahuldatud. Et kui see on karistus, siis sellises karistus ma tahangi elada. :)

Aga milles sinu probleem on? Isegi 15 aastat vanemad ei taha sind või mis sind nii kurjaks ajab?
Külaline

Räägi oma lõbusast elust. Minu elukogemus ütleb, et need lõbusat elu elanud tegelased ei rahune kunagi maha. Kui keha enam ei jõua siis heiatavad ikka aastaid kuidas neid ikka taheti ja millised tegijad nad olid.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:13 Räägi oma lõbusast elust. Minu elukogemus ütleb, et need lõbusat elu elanud tegelased ei rahune kunagi maha. Kui keha enam ei jõua siis heiatavad ikka aastaid kuidas neid ikka taheti ja millised tegijad nad olid.
Halba on selles…mida? Ei viitsiks ontliku pereema elu elada igava mehega 40 aastat. Enne elaks seda lõbusamat sorti. Erinevad eelistused erinevatel inimestel…
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:15
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:13 Räägi oma lõbusast elust. Minu elukogemus ütleb, et need lõbusat elu elanud tegelased ei rahune kunagi maha. Kui keha enam ei jõua siis heiatavad ikka aastaid kuidas neid ikka taheti ja millised tegijad nad olid.
Halba on selles…mida? Ei viitsiks ontliku pereema elu elada igava mehega 40 aastat. Enne elaks seda lõbusamat sorti. Erinevad eelistused erinevatel inimestel…
Kui siin paar meest rääkisid, et tarvitavadki just sinutaolisi siis oli kõigil kisa taevani. Ja oli jutt, et selliseid kasutatavaid naisi polegi olemas jne, jne.
Ja muidugi. Mees kellega loodi kodu ja saadi lapsed on igav. Muidugi. Sinutaoliste hakkabki igav. Ta lahutab ja läheb meelt lahutama. Sest ta on ometigi naine. ta ei pea ühe mehega väga kaua koos elama, sest maailmas on ju niipalju mehi keda võiks veel proovida. Ongi. Ja mehed on õnnelikud
Külaline

Kui siin paar meest rääkisid, et tarvitavadki just sinutaolisi siis oli kõigil kisa taevani. Ja oli jutt, et selliseid kasutatavaid naisi polegi olemas jne, jne.
Ja muidugi. Mees kellega loodi kodu ja saadi lapsed on igav. Muidugi. Sinutaoliste hakkabki igav. Ta lahutab ja läheb meelt lahutama. Sest ta on ometigi naine. ta ei pea ühe mehega väga kaua koos elama, sest maailmas on ju niipalju mehi keda võiks veel proovida. Ongi. Ja mehed on õnnelikud
Kui on olemas nii mehi kui naisi, kellele meeldib seigelda, mõlemale sobib, mis on sinu probleem? Soiud ja soiud.
Külaline

Ma arvan, et suhe ise võib kvaliteetne olla vanemaga aga vot ei taha pikka üksildast lesepõlve. Juhtuda võib igas vanuses, aga kõvasti vanemaga kindel stsenaarium.
Need naised on noorelt närtsinud lilled. Armastuse lahkumine ei ole asi, millest ruttu ja kergelt välja tullakse. Charlie Chaplin võttis vanas eas noore tüdruku naiseks ja peale mehe surma see naine elurõõmu enam ei leidnud, kallistas pudelit ja lahkus enneaegu.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:54 Ma arvan, et suhe ise võib kvaliteetne olla vanemaga aga vot ei taha pikka üksildast lesepõlve. Juhtuda võib igas vanuses, aga kõvasti vanemaga kindel stsenaarium.
Need naised on noorelt närtsinud lilled. Armastuse lahkumine ei ole asi, millest ruttu ja kergelt välja tullakse. Charlie Chaplin võttis vanas eas noore tüdruku naiseks ja peale mehe surma see naine elurõõmu enam ei leidnud, kallistas pudelit ja lahkus enneaegu.
Seda ütles Saagimgi, et noorena võib olla vanem mees (kui see mees on veel täies elujõus), aga tuleb õigel ajal jalga lasta ja võtta hoopis noorem.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:25
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:15
Minusuguseid? Ma olen mitmeid aastaid paarisuhtes, 1 mees olnud. Kodu mängima laste, maja, koeraga ei viitsi küll jh.
Kahe äärmuae vahel hüpoteetiliselt valiksin lõbusa versiooni.
kahvel

Postitus Postitas kahvel »

See oleks teemast välja. Nii et kui soovid minu ja teiste lõbusat elu elanud inimeste kogemusi kuulda, tee uus teema, võibolla seal räägin. Siia teemasse oli oluline ainult see osa, et mina, kes ma ise ranged vanusepiirid paika panin, siiski juhtusin armuma just neist piiridest väljas olevasse mehesse. Nii et minu kogemus ütleb, et piirid võib ju panna, aga elus võib ikka kõike juhtuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 10:59
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:14 Eranditult kõik mu tuttavad naisterahvad, keda noorena köitsid oluliselt vanemad mehed, olid isata kasvanud.

Reaalselt olen sebinud ka 12 aastat noorema mehega. Õigemini, minul huvi puudus (just suure vanusevahe tõttu). Tema sebis mind meeleheitlikult.
Mis sebis meeleheitlikult. Lihtsalt noor mees tahtis tasuta n_ssi saada ja selleks sobis väga hästi 12 aastat vanem naine, kes andis end kergemini kätte kui omavanune tüdruk.
Tegelikult oli nii, et seda noormeest seks eriti ei huvitanud. Mina suhtlesingi temaga vaid seetõttu, et olin tol ajal üksi ja tahtsin "tasuta n_ssi" saada. Voodis see noormees hakkma ei saanud. Kuigi proovisime korduvalt. Kõrvalist abi (sinist tabletti) ta arsti käest küsida ei tahtnud või ei julgenud. Ei saanudki ta jutust aru.

Korduvalt tegin ettepaneku suhtlemise lõpetamiseks, aga seda ta millegipärast teha ei taha. Kohe saab aasta täis sellest, kui me viimati koos olime ja proovisime seda asja teha. Ehkki olen kõikvõimalikul moel ignoreerinud teda, otsib ta minuga pea iga päev kontakti ja soovib minuga kokku saada. Ööseks tulla jne.

Olgu, ma tegin liiga talle. Ta oli selles mõttes tubli, et hea meelega rahuldas mind alternatiivsel moel, aga kuna mulle meeldib vaginaalne seks, siis pikalt ma nende alternatiividega nõus ei olnud. Temal endal aga kahjuks läks parimal juhul poolkõvaks.

Ma nüüd juba ootan Revolver, kuidas sa lajatad, et minusuguse vanamuti peale ei saagi ju kõvaks minna. Võib-olla tõesti! Aga sel juhul jääb arusaamatuks, miks see mees nii tungivalt soovib minuga edasi suhelda. Tema oli enda sõnul meie sekseluga väga rahul.
Külaline

Kuskil oma tekstis kirjutasid, et tegid noormehele liiga. Mismoodi? Jäöid talle erinevate partneritega vahele? Kas sellest eio tekkinud noormehel sooritushirm, et võrdles ennast koguaeg su eelmise päeva partneriga. Äkki tal peas vasardas koguaeg, et mis minul viga on, et sa ka teistega aktiivset suguelu elad. Ja tahtis teha nii, et sa enam teisi ei tahaks. Aga mõtles üle ja riist vedas alt.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:26 Kuskil oma tekstis kirjutasid, et tegid noormehele liiga. Mismoodi? Jäöid talle erinevate partneritega vahele? Kas sellest eio tekkinud noormehel sooritushirm, et võrdles ennast koguaeg su eelmise päeva partneriga. Äkki tal peas vasardas koguaeg, et mis minul viga on, et sa ka teistega aktiivset suguelu elad. Ja tahtis teha nii, et sa enam teisi ei tahaks. Aga mõtles üle ja riist vedas alt.
Katsu loetust aru saada ja otsi abi oma petmisjuttudele.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:56
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 16:54 Ma arvan, et suhe ise võib kvaliteetne olla vanemaga aga vot ei taha pikka üksildast lesepõlve. Juhtuda võib igas vanuses, aga kõvasti vanemaga kindel stsenaarium.
Seda ütles Saagimgi, et noorena võib olla vanem mees (kui see mees on veel täies elujõus), aga tuleb õigel ajal jalga lasta ja võtta hoopis noorem.
Kas saab seda siis armastuseks nimetada? Ah lasen nüüd jalga. Mees nagu rahaautomaat. Ah pole siit enam midagi võtta, lähen järgmise juurde. Isegi kui oled nii tundetu naine, siis ega vanusega uue leidmine kergemaks lähe. Meelitad noort poissi rahaga ja saad bumerangiga kõik tagasi. Kui muti liiga vana, siis laseb see noorem mees jalga.
Külaline

Kas saab seda siis armastuseks nimetada? Ah lasen nüüd jalga. Mees nagu rahaautomaat. Ah pole siit enam midagi võtta, lähen järgmise juurde. Isegi kui oled nii tundetu naine, siis ega vanusega uue leidmine kergemaks lähe. Meelitad noort poissi rahaga ja saad bumerangiga kõik tagasi. Kui muti liiga vana, siis laseb see noorem mees jalga.
Las siis laseb, ei usu, et Saagimi taolised naised selle üle väga kurvastavad. Saavad ise ka hakkama väga hästi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 09:26 Kuskil oma tekstis kirjutasid, et tegid noormehele liiga. Mismoodi? Jäöid talle erinevate partneritega vahele? Kas sellest eio tekkinud noormehel sooritushirm, et võrdles ennast koguaeg su eelmise päeva partneriga. Äkki tal peas vasardas koguaeg, et mis minul viga on, et sa ka teistega aktiivset suguelu elad. Ja tahtis teha nii, et sa enam teisi ei tahaks. Aga mõtles üle ja riist vedas alt.
Liiga tegin sellega, et siin nimetasin teda just kui sobimatuks ja hoolimatuks, sest ei saanud voodis hakkama ega olnud nõus ka midagi ette võtma, et seda parandada (arsti juurde minna). Tegelikult, minu rahuldamise eest ta selles mõttes ju pingutas, et pakkus alternatiivseid variante.

Mingit petmist või tema kritiseerimist ei toimunud. Enne teda olin 6 aastat tsölibaadis. Ja temaga olles mõistagi mul teisi partnereid ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 00:34
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 22:00
Liiga tegin sellega, et siin nimetasin teda just kui sobimatuks ja hoolimatuks, sest ei saanud voodis hakkama ega olnud nõus ka midagi ette võtma, et seda parandada (arsti juurde minna). Tegelikult, minu rahuldamise eest ta selles mõttes ju pingutas, et pakkus alternatiivseid variante.

Mingit petmist või tema kritiseerimist ei toimunud. Enne teda olin 6 aastat tsölibaadis. Ja temaga olles mõistagi mul teisi partnereid ei olnud.
Arusaadav. Kui 6 a ilma olid siis olid ootused laes. Nii laes, et mitte keegi poleks neid suutnud rahuldada. Aga kui sa meest ei alandanud, kritiseerinud siis oled isegi tubli. Samas hästi ei usu. Ikkagi 6 aastat ja kuradi tõbras ei suutnud sind kohe taevasse viia. Ükski naine ei pea seda kannatama. Ta peab kohe välja ütlema mis arvab asjast.
Impo kaitseb omasugust.
Olge head, ravige end terveks ning alles siis minge naise voodisse, eks.
Külaline

Arusaadav. Kui 6 a ilma olid siis olid ootused laes. Nii laes, et mitte keegi poleks neid suutnud rahuldada. Aga kui sa meest ei alandanud, kritiseerinud siis oled isegi tubli. Samas hästi ei usu. Ikkagi 6 aastat ja kuradi tõbras ei suutnud sind kohe taevasse viia. Ükski naine ei pea seda kannatama. Ta peab kohe välja ütlema mis arvab asjast.
Mida sa nüüd seletad, Revolver?

Me ikka üritasime rohkem kui aasta aega enne, kui loobusin.

Ma ei halvustanud meest kordagi. Aga, kui pärast mitmendat üritamist ( olime selleks ajaks juba piisavalt lähedased, et probleemist rääkida) ta midagi ette ei võtnud, sius…. Arstile mineku jutu peale ta ei solvunud, kuid kuna ta mitme kuu jooksul seda ei teinud ja olukord ei paranenud, siis tuli lihtsalt loobuda.

Mida mulle ette heidad? Et soovitasin lihtsalt lahendatava probleemiga arstile minna? Et soovin elada mõlemat poolt (NB! mind ka rahuldavat) sekuaalelu?
Arstile minek oleks olnud kasulik ju ka temale endale.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:25

Mida sa nüüd seletad, Revolver?

Me ikka üritasime rohkem kui aasta aega enne, kui loobusin.

Ma ei halvustanud meest kordagi. Aga, kui pärast mitmendat üritamist ( olime selleks ajaks juba piisavalt lähedased, et probleemist rääkida) ta midagi ette ei võtnud, sius…. Arstile mineku jutu peale ta ei solvunud, kuid kuna ta mitme kuu jooksul seda ei teinud ja olukord ei paranenud, siis tuli lihtsalt loobuda.

Mida mulle ette heidad? Et soovitasin lihtsalt lahendatava probleemiga arstile minna? Et soovin elada mõlemat poolt (NB! mind ka rahuldavat) sekuaalelu?
Arstile minek oleks olnud kasulik ju ka temale endale.
Aga kuidas nüüdseks elu läinud. Oled leidnud kaaslase kellega oled rahul? Kui jahh. On noorem, vanem? Kuigi seda, et sina rahul oeld ma hästi ei usu.
Külaline

jah, olen täna rahul! Minust huvitub mees, kes on minust 5 aastat noorem ( mina olen 53). Meie esimesel vahekorral jõudsin lõppu. Umbes nädal pärast seda tormas ta arstile. Ilma igasuguse soovituseta! Tegi kõik suguhaiguste testid ( mul olid need vahetult enne tehtud - ja kõik korras!), tal ka kõik korras. Igaks juhuks sai ka “stimulante” küsitud. Nüüds ta neid mõnikord võtab. kõik korras ja väga soovitan kõikidele, kel mingi selline probleem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Keithy, Tuuletu ja 3 külalist