Teie lemmikkomm?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Teie lemmikkomm?

Postitus Postitas Külaline »

Teie lemmikkomm?
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:22Teie lemmikkomm?
Hapud ussid ja barbariss.

/Juustup
Külaline

Mulle meeldivad need https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/mai ... /p/1009920
Külaline

Lehmakomm. Absoluutne lemmik läbi aastate. Vanasti oli punases paberis, nüüd enam ei teagi. Pole kahjuks ammu saanud, sest ei ela Eestis.
Külaline

Mul ühte ja ainsamat lemmikut pole, aga meeldivad Ferrero Rocher klassikalised pähkli-vahvli šokolaadikommid, Baci Perugina ja salmiaagilagrits igas võtmes.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 23:42 Lehmakomm. Absoluutne lemmik läbi aastate. Vanasti oli punases paberis, nüüd enam ei teagi. Pole kahjuks ammu saanud, sest ei ela Eestis.
Igas poola/vene poes on vähemalt 1 sorti lehmakese kommi olemas :) ükskõik kus "välismaal"
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 13:56
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 23:42 Lehmakomm. Absoluutne lemmik läbi aastate. Vanasti oli punases paberis, nüüd enam ei teagi. Pole kahjuks ammu saanud, sest ei ela Eestis.
Igas poola/vene poes on vähemalt 1 sorti lehmakese kommi olemas :) ükskõik kus "välismaal"
Jah, ma tean ja ma olen neid ostnud ka, aga eesti oma on ikka parim. See veniva sisuga.
Külaline

Rafaellod 😋
Külaline

Ehh, tarvitan Ozempicut. Lemmikkommid ja nende isud on jäänud kuhugi kaugesse minevikku.
Külaline

Kirju koera kommid.
Külaline

Varem maitsesid Annekese kommid, Kalevi "Kalev" on maitsenud. Nüüd pigem kommid enam ei maitse, tahaks rohkem rabarberikooki või sidrunikooki või suuri pannkooke maasikamoosiga.
Külaline

Kalevi Tiina, kui üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:21 Ehh, tarvitan Ozempicut. Lemmikkommid ja nende isud on jäänud kuhugi kaugesse minevikku.
Mis põhjusel sa siis siin teemas üldse sõna võtad?
Minu lemmikud on Toffifee, tervete mandlitega Kalev ja kõik maailmas leiduvad halvaad. Võin neid süüa nõrkemiseni. Kaalun 53 kilo, kaalu jälgin, komme söön vastavalt kehakaalule, kui on nö lubatud. Kui kehakaal kipub tõusma (54-55), on blokk magusale kuni kaalu normaliseerumiseni. Siis teen mõnepäevase pausi ja jätkan oma halvaaga edasi (kuni järgmise pausini).
tintinnabulum
Teerajaja

Postitus Postitas tintinnabulum »

Maiuspala, Vana Tallinna vahvlikompvek, Mesikäpa vahvlikompvek
Külaline

Mul vahelduvad. Üldiselt šokolaadikommid, Kalevi või Fazeri toodang. Viimane oli eile Fazeri šokolaadikomm mustikatükkidega, pistsin peotäie pintslisse. Aga mõni kuu tagasi oli hoopis lutsukaperiood, polnud neid enne seda kümmekond aastat söönud. Siis ühtäkki sobis piimatilk, piparmünt, barbariss, pirn... Nüüd jälle neid ei taha.
Aga on olnud ka halvaaperiood, üsna ammu küll juba.

Targematele kommitarbijatele küsimus - Kalevil on india pähkliga pralineekomm ja Maiuspala, mis on india pähklitega pralineekomm. Mis nende vahe on?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 11:36 Kalevil on india pähkliga pralineekomm ja Maiuspala, mis on india pähklitega pralineekomm. Mis nende vahe on?
Huvitav jah, aga need on täiesti erinevate maitsetega. India pähkli ja pralineekomm maitseb nagu see pähkel ise ehk siis saad täpselt seda, mida ostad. Maiuspalas aga India pähklit otseselt ei tunne, seal on mingid muud maitseained esiplaanil.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma ikka armastan kummikomme nagu väike laps. Eriti meeldivad Fazeri Tutti Frutti omad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist