Vaat, ei tunne neid sinu naisi. Mina selliseid ei tea. Tuttavatel lahku läinud naistel kõigil toredad uued mehed.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:29Mõne henno taolise kasuisa või? Kust üldse leida meest naisel kellel on pagas, rikutud psüühika, labiilne närvisüsteem ja kadunud välimusKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:23Miks plindris? Astu minema. Saavad lapsed normaalse kasuisa. Joodikul pole joomiseks põhjust vaja, sest põhjuse leiab alati.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 13:11
Paljud joovad seetõttu, et vaigistada oma valu ja pettumust. Kui ikka naine osutub südametuks elajaks ja juba lapsed oledki plindris. Üldjihul on nii, et saadakse mutikesedt lõpuks lahti lõppeb ka joomine. Lihtne ju. Põhjus joomiseks kadus
Kas Wismari veenisüst aitab alkoholismi puhul?
-
Külaline
-
Külaline
See 16 aastat noorem mees ei anna sulle kohe üldse rahu. Saa üle juba.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 16:14Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:47Vaat, ei tunne neid sinu naisi. Mina selliseid ei tea. Tuttavatel lahku läinud naistel kõigil toredad uued mehed.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:29
Mõne henno taolise kasuisa või? Kust üldse leida meest naisel kellel on pagas, rikutud psüühika, labiilne närvisüsteem ja kadunud välimus
-
Külaline
Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 16:14Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:47Vaat, ei tunne neid sinu naisi. Mina selliseid ei tea. Tuttavatel lahku läinud naistel kõigil toredad uued mehed.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 14:29
Mõne henno taolise kasuisa või? Kust üldse leida meest naisel kellel on pagas, rikutud psüühika, labiilne närvisüsteem ja kadunud välimus
-
Külaline
Just. Noorem mees ei vingu nii palju kui omavanuses mees.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 21:00Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.
Mul oli endast 5a vanem mees ja püha püss, kuidas tema jaksas vinguda ja viriseda. Mehel hakkas see virin 35+ pihta.
-
Külaline
Miks peab üks noor mees ühe vanamuti pärast nii pingutama " Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda." Aga sellega, et seks on vanamutil taandunud 5-10-le kohale on noor mees rahul. Sest see on ikka ülim pingutus, et mutti põrutada. Mis siis, et tasub ära ja mutt annab raha selle eest, aga nohh paras vägistamne.lKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 21:00Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.
-
Külaline
Sa oled oma tasuliste ostuga ajud täitsa ära põrutanud. Mis ajast oma mehele raha antakse? Mees peab olema isehästiteeniv, mingi s.tavares ei tule kõne allagi, ammugi mehe toetamineKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 15:28Miks peab üks noor mees ühe vanamuti pärast nii pingutama " Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda." Aga sellega, et seks on vanamutil taandunud 5-10-le kohale on noor mees rahul. Sest see on ikka ülim pingutus, et mutti põrutada. Mis siis, et tasub ära ja mutt annab raha selle eest, aga nohh paras vägistamne.lKülaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 21:00Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.
See, et sind keegi tasuta ei soovi, on arusaadav.
-
Külaline
Mina isiklikult ei usu
1. Et sul meest on
2.Et sul raha
3 Et sul välimust
4.Et sul peas kõik korras on
Mina isiklikult usun, et oled kibestunud ja õel seetõttu, et sinu elu on virtuaalne. Reaalsus on ühetoaline odav üürikas kus elatakse üksi ja oodatakse järgmist sotsiaasltoetuste päeva.
Ja nüüd auh, auh, auh kohalik valvepeni
1. Et sul meest on
2.Et sul raha
3 Et sul välimust
Mina isiklikult usun, et oled kibestunud ja õel seetõttu, et sinu elu on virtuaalne. Reaalsus on ühetoaline odav üürikas kus elatakse üksi ja oodatakse järgmist sotsiaasltoetuste päeva.
-
Külaline
Keegi seda lolli ära ei saa deliitida?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 17:35 Mina isiklikult ei usu
1. Et sul meest on
2.Et sul raha
3 Et sul välimust
-
Külaline
Ja nüüd oled üksik. Kaaslaseks oli perekool ja nüüd siis see hädine kloon perekoolile.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 16:18Just. Noorem mees ei vingu nii palju kui omavanuses mees.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 21:00Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.
Mul oli endast 5a vanem mees ja püha püss, kuidas tema jaksas vinguda ja viriseda. Mehel hakkas see virin 35+ pihta.
-
Külaline
Huvitav, et sa siin hädises foorumis oled üks enim sõnavõtjaid ja nõmedusi kirjutavaid persoone üldse. Miks? See on ju üdini hädine foorum su arust. Ju siis oled ise hädisega nõus, kui siin pidevalt figureerid.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 23:18 ja nüüd siis see hädine kloon perekoolile.
-
Külaline
No ja mis siis, et üksik olen. Täitsa vabatahtlikult üksik. Mul pole mehe lõhna majja vaja.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2025 23:18Ja nüüd oled üksik. Kaaslaseks oli perekool ja nüüd siis see hädine kloon perekoolile.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2025 16:18Just. Noorem mees ei vingu nii palju kui omavanuses mees.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2025 21:00
Masendav, saa juba üle. 16 a noorema mehega ei olda koos mingi seksi pärast. Seks on nimekirjas vast alles viiendal-kümnendal kohal. Sellisel mehel peab olema väga palju pakkuda. Sina nii kõrgele ilmselgelt ei küündi.
Lapsed ja kassid täidavad parajalt mu aja ära.
Jääb mulje, et üritasid täiega solvata ja ära panna, et oi oi nüüd oled üksik...
Ei mõju. Vallaline on väga mõnus olla, kui pole vaja seda tunnet, et suhe justkui peab olema.
Lapsed suured on, ehk siis võtan ka toriseva vanamehe kõrvale enese lõbustamiseks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 4 külalist