Juust
-
Külaline
Juust
Kuidas säilitada juustu nii, et see külmikus ära ei kuivaks? Kas on olemas mingeid spetskarpe või säilituskotte.
-
Külaline
Ma tegelikult mõtlesin just viilutatud juustu. Juustu oma pakendis kipub pealmine viil ära kuivama. Eriti halvad on just sellised pakendid.
https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/pii ... g/p/268108
-
Külaline
Nendel ma keeran ka ääre ära ja panen kahe tugeva pesulõksuga kinni. Nii laisk ja mugav olen.Külaline kirjutas: ↑23 Veebr 2025 10:47 Ma tegelikult mõtlesin just viilutatud juustu. Juustu oma pakendis kipub pealmine viil ära kuivama. Eriti halvad on just sellised pakendid.
-
Külaline
Mina tõmban paki otsa toidukilega kinni.Külaline kirjutas: ↑23 Veebr 2025 10:47 Ma tegelikult mõtlesin just viilutatud juustu. Juustu oma pakendis kipub pealmine viil ära kuivama. Eriti halvad on just sellised pakendid.
-
Külaline
Imelik, et tänapäeva inimestel enam endal kupli all midagi ei liigu. Isegi lihtsates asjades tuleb küsida teistelt nõu, a la kuidas juustupaki ots kinni panna, et õhk sisse ei pääseks.
-
Külaline
Aga midagi tarka sa soovitada ei oska peale mulina?
Ma panen teise samasuguse karbi (singi vms) juustupakile peale ja kui ostan 500g kilepaki, siis tõstan virnma kaanega karpi ümber.
Ma panen teise samasuguse karbi (singi vms) juustupakile peale ja kui ostan 500g kilepaki, siis tõstan virnma kaanega karpi ümber.
-
Külaline
Said ära solvata?Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 09:18 Imelik, et tänapäeva inimestel enam endal kupli all midagi ei liigu. Isegi lihtsates asjades tuleb küsida teistelt nõu, a la kuidas juustupaki ots kinni panna, et õhk sisse ei pääseks.
Jah, ma teengi täpselt nii, nagu seni on õpetatud - ei tõmba tervet pakki lahti. Püüan paki pärast avamist taas kinni vajutada. Keeran kilekoti sisse ja asetan avatud otsa peale võipaki.
Küsimuse eesmärk oli midagi muud. Lootsin, et ehk oskab keegi kiita mõnd eriti head super hermeetilist karpi, mis hoiab juustu ilma kilekottidesse mässimata ja muude jantimistena värskena.
On müügil spetsiaalsed juustukarbid, mis peaks juustu värskena hoidma. Tupperwere omi kiidetakse, veel peaks neid saada olema. Endale tundub, et hea hermeetiline karp (mulle meeldivad klaasist karbid, millel on tihend) toimib ka.
-
Külaline
Saan aru, et sa oled seesama tüüp, kes juba perekooli päevil keelas inimestel üksteiselt nõu küsida. Kui küsid kellegi soovitusi, mitte ei googelda, siis on kupli all midagi katki.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 09:18 Imelik, et tänapäeva inimestel enam endal kupli all midagi ei liigu. Isegi lihtsates asjades tuleb küsida teistelt nõu, a la kuidas juustupaki ots kinni panna, et õhk sisse ei pääseks.
Viimati vist pröökasid teemas, kus küsiti lemmiklooma hoiu kohta.
Ja eks neid teemasid on siin läbi aegade veel olnud, kus sina ei jaksa jälle ära imestada, kuidas inimestel enam endal....
-
Külaline
Siis seda olekski tulnud küsida, Küsi ja sulle vastatakse.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 21:17Said ära solvata?Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 09:18 Imelik, et tänapäeva inimestel enam endal kupli all midagi ei liigu. Isegi lihtsates asjades tuleb küsida teistelt nõu, a la kuidas juustupaki ots kinni panna, et õhk sisse ei pääseks.
Jah, ma teengi täpselt nii, nagu seni on õpetatud - ei tõmba tervet pakki lahti. Püüan paki pärast avamist taas kinni vajutada. Keeran kilekoti sisse ja asetan avatud otsa peale võipaki.
Küsimuse eesmärk oli midagi muud. Lootsin, et ehk oskab keegi kiita mõnd eriti head super hermeetilist karpi, mis hoiab juustu ilma kilekottidesse mässimata ja muude jantimistena värskena.
Ei maksa solvuda, kui teemast mööda nämmutamisele tarka vastust ei saa.
-
Külaline
No tegelikult ta ju küsiski - "Kas on olemas mingeid spetskarpe või säilituskotte."Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 19:27Siis seda olekski tulnud küsida, Küsi ja sulle vastatakse.
-
Külaline
Mida tähendab "teemast mööda nämmutamine". Mina ise olen ju teema algatanud. Kuidas ma saan teemast mööda nämmutada?Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 19:27Siis seda olekski tulnud küsida, Küsi ja sulle vastatakse.Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 21:17Said ära solvata?Külaline kirjutas: ↑24 Veebr 2025 09:18 Imelik, et tänapäeva inimestel enam endal kupli all midagi ei liigu. Isegi lihtsates asjades tuleb küsida teistelt nõu, a la kuidas juustupaki ots kinni panna, et õhk sisse ei pääseks.
Siis seda olekski tulnud küsida? Mis mõttes? Äkki oleksid hoopis pidanud sina hoolikamalt teemaalgatust lugema? Mul ei ole seal pikka juttu - vaid kaks lauset: "Kuidas säilitada juustu nii, et see külmikus ära ei kuivaks? Kas on olemas mingeid spetskarpe või säilituskotte." Sa ei jaksanud teise lauseni lugeda?
Kus kohas ja mis asi oli teemast mööda? Küsisingi ju konkreetselt spetskarpide või -kottide kohta.
-
Külaline
Mismoodi saab teema autor teemaalgatuses teemast mööda nämmutada?
-
Külaline
Siis võin vastata nii: iga toidu säilitamiseks mõeldud kilekott sobib ja iga korralikult suletava kaanega karp ka. Ükski juust ei kuiva ära ei kiles ega karbis. Ei tea, et just viilutatud juustu jaoks mingit spetsiaalset kilet või karpi toodetaks. Või miks seda vaja peaks olema.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 22:03Küsisingi ju konkreetselt spetskarpide või -kottide kohta.
-
Külaline
Kas sa oled seesama, kes ka siin teemas teemaalgatajale "head" nõu annab?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 00:01Siis võin vastata nii: iga toidu säilitamiseks mõeldud kilekott sobib ja iga korralikult suletava kaanega karp ka. Ükski juust ei kuiva ära ei kiles ega karbis. Ei tea, et just viilutatud juustu jaoks mingit spetsiaalset kilet või karpi toodetaks. Või miks seda vaja peaks olema.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 22:03Küsisingi ju konkreetselt spetskarpide või -kottide kohta.
viewtopic.php?t=1642
-
Külaline
Oot, mis sel sinu tsiteeritud vastusel viga peaks olema? Nii ongi ju. Või sa tead mingit spets karpi? Soovita siis ometi.Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 07:06Kas sa oled seesama, kes ka siin teemas teemaalgatajale "head" nõu annab?Külaline kirjutas: ↑26 Veebr 2025 00:01Siis võin vastata nii: iga toidu säilitamiseks mõeldud kilekott sobib ja iga korralikult suletava kaanega karp ka. Ükski juust ei kuiva ära ei kiles ega karbis. Ei tea, et just viilutatud juustu jaoks mingit spetsiaalset kilet või karpi toodetaks. Või miks seda vaja peaks olema.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2025 22:03Küsisingi ju konkreetselt spetskarpide või -kottide kohta.
viewtopic.php?t=1642
PS: linki ei viitsinud avada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist