Vestlusõhtud

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 22:00
Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:43 Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Olen käinud ka Timmeri ema/tütre õhtul, see jäi minu jaoks lahjaks.

Palju need maksavad?
Tavaliselt on vestlusõhtu piletid 15-25 eurot inimene. Kui toimumiskoht on kuskil kokteilibaaris või söögikohas, siis sõltuvalt sellest, mida tellid, lisandub ka söögi/joogi raha.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 23:18
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 23:05
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 22:44

Ma olen käinud ühel sellisel vestlusõhtul, kus olime ühe neiuga kahekesi ja vestlesime maast ja ilmast. Kokku läks see vestlusõhtu mulle maksma 250 raha.
Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!
Ei olnud midagi jaburat. Käisime restoranis ja seal ikka midagi sööd ja jood, pärast läksime veel jätkule....Rahast mul kahju ei olnud. Kui miski veel segaseks jäi, siis küsi julgesti :)
Jälle see rõve jätkule mineja tüüp.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Veebr 2025 23:43 Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Olen käinud ka Timmeri ema/tütre õhtul, see jäi minu jaoks lahjaks.
Ma olen ka käinud Margus Vaheri vestlusõhtutel - sai naerda.
Kuna mulle meeldib väljas süüa, siis olen osalenud õhtusöögi kõrvale ka Laura Valgu vestlusõhtul - see mu meelest suurem asi polnud.
Sõbranna ja tema mees käisid aga ka hiljuti juba eelnevalt mainitud Inga Lunge ja Heiki Kohali paarisuhte teemalisel vestlusõhtul "Aitab draamast!" - mõlemad soovitasid mul ka minna, nüüd piletid Tallinna üritusele 13. märtsiks olemas. Saab näha, mis see siis täpselt endast kujutab. Pidi vist olema nende viimane ja ainus Tallinna etteaste...
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 18:45
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 23:18
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2025 23:05
Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!
Ei olnud midagi jaburat. Käisime restoranis ja seal ikka midagi sööd ja jood, pärast läksime veel jätkule....Rahast mul kahju ei olnud. Kui miski veel segaseks jäi, siis küsi julgesti :)
Jälle see rõve jätkule mineja tüüp.
Võib-olla käis Epp Kärsini vestlusõhtul ning pärast seda läks jätkule :D
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 20 Veebr 2025 07:50 Ma pole ühelgi käinud, mis seal täpsemalt toimub? Esineja räägib midagi, aga kas publikust saab ka pidevalt küsimusi esitada või oma arvamust avaldada, et olekski nagu vestlus, mitte esineja monoloog? Ja kust kohast saab infot nende toimumise kohta? Guuglisse panna, mõned tulevad välja, aga palju ei tule. Saan aru, et neid toimub tihti?
See on ju sinu enda teema, milleks nüüd lolli mängida. Ise algatasid selle teema ja siis nüüd üritad huviline olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 18:54Võib-olla käis Epp Kärsini vestlusõhtul ning pärast seda läks jätkul
Peale seda vestlusõhtut on jätkule :D minek enam kui kindel. Jätkule minema- oi kuidas mulle see väljend meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 21:52
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 18:54Võib-olla käis Epp Kärsini vestlusõhtul ning pärast seda läks jätkul
Peale seda vestlusõhtut on jätkule :D minek enam kui kindel. Jätkule minema- oi kuidas mulle see väljend meeldib.
Ossidele meeldivadki ossiväljendid.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2025 21:52
On näha jah, pruugid pidevalt seda väljendit. Kas naise käest küsid ka, et kas läheme jätkule? Öäkk.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 12:58On näha jah, pruugid pidevalt seda väljendit. Kas naise käest küsid ka, et kas läheme jätkule? Öäkk.
Tegelikult oli nii, et seekord hoopis naine küsis, kas läheme jätkule ;) Tõe huvides märgin ära, et ta tegi seda teises sõnastuses. Naine kutsus mind enda juurde teed jooma...
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 18:44
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 12:58On näha jah, pruugid pidevalt seda väljendit. Kas naise käest küsid ka, et kas läheme jätkule? Öäkk.
Tegelikult oli nii, et seekord hoopis naine küsis, kas läheme jätkule ;) Tõe huvides märgin ära, et ta tegi seda teises sõnastuses. Naine kutsus mind enda juurde teed jooma...
Ja sinusugune tyhmä luges sellest miskit muud? Kutsun kah teinekord mehi kohvile, veinile. See ei tähenda, et ma nendega seksi tahaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:01 See ei tähenda, et ma nendega seksi tahaks.
Aga see ei tähenda, et seksi nendega ri tahsks sobivusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 19:06Ja sinusugune tyhmä luges sellest miskit muud? Kutsun kah teinekord mehi kohvile, veinile. See ei tähenda, et ma nendega seksi tahaks.
Sinu nutikas pea seostas seksi ja kohvile kutsumise. Kas sind huvitab, mis edasi sai? Kas jõime ainult teed või tegime ....
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2025 20:26
Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:01 See ei tähenda, et ma nendega seksi tahaks.
Aga see ei tähenda, et seksi nendega ri tahsks sobivusel.
Purjus oled? Ütlesin, et ei taha. Mis sobivusel? Tean neid kutsudes, et nad ei sobi. Seksiks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist