Vestlusõhtud
-
Külaline
Vestlusõhtud
Tänasel päeval on väga populaarseks muutud erinevad suhteteemalised vestlusõhtud, mida tuntud inimesed läbi viivad. Millistel olete ise käinud, millised on muljed? Mida soovitate ja mida mitte?
-
Külaline
Olen käinud vestlusõhtutel, mis on seotud minu tööga mittetulundusühingus (ja mis on mulle ühtlasi hobi). Ehk siis, niisama kedagi kuulama minna ei näe väga mõtet, sh "tuntud" inimest. Tuntus on ju nii lai mõiste ja sugugi mitte alati ei tähenda, et tuntud inimene oskaks tingimata hästi põnevalt ja mõtlemapanevalt pajatada. Olen näiteks juhtunud kunagi ühele vestlusõhtule, mida viis läbi üks Eesti presidentidest. Ja see ei olnud väga huvitav - pigem selline üldine ja poliitiliselt hääästi korrektne poliitikujutt. Ja samas on üks meeldivamaid vestluskogemusi tabanud mind Võrumaal, kui jalgrattamatkal olles ja järve ääres pisut puhates kohaliku memmega kokku trehvasin. Ajasime seal juttu mitu tundi, lõpuks ehmatasime ise ka ära, minul matkast pool päeva läinud ja temal peenrad ja muu talumajapidamine puhta ootamas. Aga väga tore oli, ja sain aru, et ka temal oli tore.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:06 Tänasel päeval on väga populaarseks muutud erinevad suhteteemalised vestlusõhtud, mida tuntud inimesed läbi viivad. Millistel olete ise käinud, millised on muljed? Mida soovitate ja mida mitte?
Aga kuna sa küsid konkreetselt just suhteteemalise vestlusõhtu kohta, siis... Ei, ei ole sihukesel käinud ega lähe ka. Sõbrannadega saab meestest pläkutada nii et vähe pole ja tõtt-öelda ei usu ma, et sõbranna kogemus mingist tuntud inimese kogemusest kuidagi halvem oleks. Samuti tambivad kõiksugu suhtedraamasid iga päev teler ja veebisaidid ja ajaleheartiklid - no ei tunne puudust kuskile ekstra sellepärast kohale minna.
Olen vestlusõhtutel käinud aga mitte "kuulsate inimeste suhteteemalistel" vaid näiteks reisiteemalistel. On lahe kuidas inimene särasilmil räägib huvitavatest kogemustest ja käidud kohadest. Niisama tuntud inimest jutustamas vaadata ei ole huvi, suhtejutud ka ei huvita.
-
Külaline
Ei viitsiks küll sellistel üritustel käia. Enamike tuntud inimeste/influentserite suhteoskused on vaadates fakte alla igasugust arvestust, sama hästi võiks rongaisa või lastetu loengule minna, kus jagatakse nõuandeid pereelu elamiseks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:06 Tänasel päeval on väga populaarseks muutud erinevad suhteteemalised vestlusõhtud, mida tuntud inimesed läbi viivad. Millistel olete ise käinud, millised on muljed? Mida soovitate ja mida mitte?
-
Külaline
Olen aastaid tagasi käinud lihtsalt niisama huvi ja igavuse peletamiseks Margus Vaheri jt. vestlusõhtul "Mida mehed tegelikult tahavad?" Oli kerge meelelahutus stand-up formaadis, aga mingit head teadmist ja tõsiselt kasulikku sisu sealt küll ei saanud. Muidugi, kui see on sinu eesmärk üldse...
Samas on mul väga värske kogemus hoopis teistsugusest vestlusõhtust, kus kaasaga just käisime. Rääkijateks Heiki Kohal ja Inga Lunge. Esimene neist on ka suhteteemalise raamatu autor. Minu üllatuseks oli see vestlusõhtu väga muhe. Räägiti päriselulistest läbielamistest, uuringutest, faktidest. Sain päris huvitavaid teadmisi paarisuhete kohapealt juurde. Õhtu oli emotsionaalne, puudutav ja aus. Muidugi tegemist polnud ka stand-up'iga. Seda julgeks küll soovitada.
Samas on mul väga värske kogemus hoopis teistsugusest vestlusõhtust, kus kaasaga just käisime. Rääkijateks Heiki Kohal ja Inga Lunge. Esimene neist on ka suhteteemalise raamatu autor. Minu üllatuseks oli see vestlusõhtu väga muhe. Räägiti päriselulistest läbielamistest, uuringutest, faktidest. Sain päris huvitavaid teadmisi paarisuhete kohapealt juurde. Õhtu oli emotsionaalne, puudutav ja aus. Muidugi tegemist polnud ka stand-up'iga. Seda julgeks küll soovitada.
Ma pole ühelgi käinud, mis seal täpsemalt toimub? Esineja räägib midagi, aga kas publikust saab ka pidevalt küsimusi esitada või oma arvamust avaldada, et olekski nagu vestlus, mitte esineja monoloog? Ja kust kohast saab infot nende toimumise kohta? Guuglisse panna, mõned tulevad välja, aga palju ei tule. Saan aru, et neid toimub tihti?
-
Külaline
Lihtsalt üks raha teenimise viise. Ei soovita.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 12:06 Tänasel päeval on väga populaarseks muutud erinevad suhteteemalised vestlusõhtud, mida tuntud inimesed läbi viivad. Millistel olete ise käinud, millised on muljed? Mida soovitate ja mida mitte?
-
Külaline
Info siin: https://fienta.com/et/aitab-draamast-ve ... est-121577Tolmukübe kirjutas: ↑20 Veebr 2025 07:50 Ma pole ühelgi käinud, mis seal täpsemalt toimub? Esineja räägib midagi, aga kas publikust saab ka pidevalt küsimusi esitada või oma arvamust avaldada, et olekski nagu vestlus, mitte esineja monoloog? Ja kust kohast saab infot nende toimumise kohta? Guuglisse panna, mõned tulevad välja, aga palju ei tule. Saan aru, et neid toimub tihti?
Sellel vestlusõhtul oli publik väga kaasatud, sai küsimusi vahele esitada jooksvalt. Seda nii teiste ees avalikult kui ka privaatselt telefoni teel sõnumit saates.
-
Külaline
Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Olen käinud ka Timmeri ema/tütre õhtul, see jäi minu jaoks lahjaks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:43 Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Palju need maksavad?
-
Külaline
Ma olen käinud ühel sellisel vestlusõhtul, kus olime ühe neiuga kahekesi ja vestlesime maast ja ilmast. Kokku läks see vestlusõhtu mulle maksma 250 raha.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 22:00Palju need maksavad?
-
Külaline
Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!
-
Külaline
Ei olnud midagi jaburat. Käisime restoranis ja seal ikka midagi sööd ja jood, pärast läksime veel jätkule....Rahast mul kahju ei olnud. Kui miski veel segaseks jäi, siis küsi julgestiKülaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 23:05Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!
-
Külaline
Jälle mingi nõmetseja, kel teemasse midagi öelda pole, aga tahab lihtsalt ärbelda.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 23:18Ei olnud midagi jaburat. Käisime restoranis ja seal ikka midagi sööd ja jood, pärast läksime veel jätkule....Rahast mul kahju ei olnud. Kui miski veel segaseks jäi, siis küsi julgestiKülaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 23:05Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 22:44
Ma olen käinud ühel sellisel vestlusõhtul, kus olime ühe neiuga kahekesi ja vestlesime maast ja ilmast. Kokku läks see vestlusõhtu mulle maksma 250 raha.![]()
-
Külaline
Kahekesi võib ka vestlusõhtu korraldadaKülaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 01:14Jälle mingi nõmetseja, kel teemasse midagi öelda pole, aga tahab lihtsalt ärbelda.
-
Külaline
???Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 23:05Jaburalt palju ikka mingi vestlusõhtu eest maksta. Ooper või teater- iga kell, aga selline asi. Ei!
-
Külaline
Me juba teame, et niisama ei taha sinuga keegi suhelda ja et sa pead seksi eest maksma.
-
Külaline
30 eurot umbes.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 22:00Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:43 Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Palju need maksavad?
-
Külaline
Kohapeal siis söögid-joogid lisaks.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 15:3430 eurot umbes.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 22:00Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:43 Käisin Marju Karini, Margus Vaheri ja Eero Spriidi "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtul. Tore, asjalik ja naljakas, Marju on ju ülihea huumoriga.
Palju need maksavad?
-
Külaline
Ei tea kas see asi nüüd nii hull ikka onKülaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 10:27Me juba teame, et niisama ei taha sinuga keegi suhelda ja et sa pead seksi eest maksma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist