Kui palju endast vanem mees on normaalne?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kui palju endast vanem mees on normaalne?

Postitus Postitas Külaline »

Kui palju endast vanema mehega kaaluksite suhtesse minekut?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 00:22 Kui palju endast vanema mehega kaaluksite suhtesse minekut?
Minu kõige vanam mees on olnud +27 aastat. Olin temast pööraselt sisse võetud. Kogu suhe oligi tegelikult minu veetud (tagantjärgi sain aru). Tema jäigi leigeks. 10 aastat. Kokkuvõttes sain ainult kõvasti haiget kogu sellest suhtest. On ka ilusaid mälestusi, aga ilmselt oleks olnud mulle parem kui me poleks kohtunud..
Külaline

sõltub ka mu oma vanusest
kui olin 20+, siis 40+ mehed tundusid täiesti ok ehk toona oli kuni 20aastane vanusevahe normaalne, sest heas vormis 40aastane mees oli täitsa mees. kõige vanem "suhtepakkumine oli ligi 30 a vanem, too ei läinud mitte :D
nüüd ligi 50sena ei ole ligi 70sed enam kuidagi valikus, mees võiks olla max 10 a vanem. mis ma selle pässiga ikka teen :D
Külaline

Oleneb jah enda vanusest, 25aastasena oli mul 11a vanem mees, nüüd 45aastasena hoopis 15a noorem mees. Aga üldiselt kõik oleneb inimesest ja olukorrast.
Külaline

Mulle kunagi hullult meeldisid vanemad mehed. 18-aastasena oli mul suhe 41-aastase abielumehega. 16-aastaselt olin koos 30-aastasega, aga praegu on 20 aastat mööda läinud ning olen õnnelikus abielus 3 aastat vanema mehega. Ma ei teagi, mis see normaalne vanusevahe on, peaasi, et inimesed ise õnnelikud on. Mina praegu vanemat meest enam ei tahaks, mingi 60-aastane oleks ikka täitsa ewww 🫢
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 01:05 Mulle kunagi hullult meeldisid vanemad mehed. 18-aastasena oli mul suhe 41-aastase abielumehega. 16-aastaselt olin koos 30-aastasega, aga praegu on 20 aastat mööda läinud ning olen õnnelikus abielus 3 aastat vanema mehega. Ma ei teagi, mis see normaalne vanusevahe on, peaasi, et inimesed ise õnnelikud on. Mina praegu vanemat meest enam ei tahaks, mingi 60-aastane oleks ikka täitsa ewww 🫢
Sina oledki siis see, kellest kõik konservid unistavad.
Polegi müüt 8-)
18-aastasena tundusid mulle 25+ juba liiga vanad, 30+ muldvanad ja sealt edasi surnud. Ma ei saanud üldse aru, mida need kõbid ilastasid.
Nüüd olen ise selline... ämblikujalgadega krobeline kõbi :lol:
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

5-10 aastat maksimum. Ma ei taha kellegi põetaja lõpuks olla.
Lisaks ei taha ma, et minu laste isa kohta arvatakse koolis, et tegu on tema vanaisaga.

/Juustup
Külaline

Mina olen see, kellele meeldivad vanemad mehed. Mul pole kunagi olnud suhet, mis oleks alla +15. Kõige ägedam suhe oli üks +30. Ilmselt on see seotud mingite lapsepõlve “daddy issue” ‘dega, aga nii on jah.
Külaline

Ei soovi endast vanemat meest. Ca 10 aastat noorem on okei.
Külaline

Ma otsest välistust ei ole teinud, aga kui mees ikka juba 15 ja enam aastat vanem on, siis läheb natuke vildakaks. Isa on mul olemas ja teist juurde ei vaja. Kellelegi suurt vanusevahet ette heitma ei läheks, aga eks pisut kulme kergitama paneb kohati küll. Probleemseks pean väga noorte suhteid juba keskealiste või keskeale liginevate kaaslastega.
Enda suhetes olen tajunud, et väga palju sõltub ka hetke vanusest ja sellest, kus seisus elu parasjagu on. Kui oli 20. eluaastate alguses, siis oli 5 aastat vanema kallimaga lahknevusi vanuse tasandil, samas abikaasa on 7 aastat vanem ja pole mingeid probleeme.
Külaline

Minu jaoks on ka +15a max /ja -10 vast, kuigi ma endast nooremate vaatamiseks olen ise veel liiga noor!/
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 13:40
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 12:17 Ei soovi endast vanemat meest. Ca 10 aastat noorem on okei.
Mis see sinu soovimine siia juurde andis. See sinu soovimine pole sulle ka elus midagi andnud, sest nooremat meest sul ju pole. Kas sul üldse mees on? Kahtlen.
Mul on rohkem, kui 10 aastat noorem mees. Saan kõik, mida soovin.
Külaline

Kõige rohkem +4 aasat või -3 aastat vanusevahe.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

MUl on 20 aastat vanem mees, minu jaoks on see normaalne. Koos 26 aastat.
Külaline

Eranditult kõik mu tuttavad naisterahvad, keda noorena köitsid oluliselt vanemad mehed, olid isata kasvanud.

Enda jaoks pean ideaalseks olla suhtes/abielus enda eakaaslasega +/-2 aastat. Ja nii ongi pikalt olnud. Kuni +5 aastat läheb ka häda pärast.

Reaalselt olen sebinud ka 12 aastat noorema mehega. Õigemini, minul huvi puudus (just suure vanusevahe tõttu). Tema sebis mind meeleheitlikult.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 11:56
Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 10:59
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:14 Eranditult kõik mu tuttavad naisterahvad, keda noorena köitsid oluliselt vanemad mehed, olid isata kasvanud.

Reaalselt olen sebinud ka 12 aastat noorema mehega. Õigemini, minul huvi puudus (just suure vanusevahe tõttu). Tema sebis mind meeleheitlikult.
Mis sebis meeleheitlikult. Lihtsalt noor mees tahtis tasuta n_ssi saada ja selleks sobis väga hästi 12 aastat vanem naine, kes andis end kergemini kätte kui omavanune tüdruk.
mutikesed arvavad, et kui noorem mees tahab pingest lahti saada tema abiga siis on ta kohe midagi väärt. issand jummel ma olen veel nii pandav ja ilus, et noored mehed tahavad mind. jahh tahavadki, aga ainult üheks asjasks. mitte päriseks ja ka mitte pikemaks suhteks. isegi mitte seksi suhteks. üldjuhul panevad 3-4 korda raksu äää ja aidaaa mutike
Mu noor mees on mu kõrval juba 6 aastat. Sa vaene, naistevihkajast orikas, sul pole heas suhtest aimugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2024 10:59
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 23:14 Eranditult kõik mu tuttavad naisterahvad, keda noorena köitsid oluliselt vanemad mehed, olid isata kasvanud.

Mis sebis meeleheitlikult. Lihtsalt noor mees tahtis tasuta n_ssi saada ja selleks sobis väga hästi 12 aastat vanem naine, kes andis end kergemini kätte kui omavanune tüdruk.
Noorte meeste hingeelu ekspert on kõnelnud. Asi sai lõpliku vastuse. Pillid kotti.
Külaline

Mis te nendest noorematest meestest räägite, kui teema on vanematest meestest. Tehke oma teema.
kahvel

Postitus Postitas kahvel »

Minu kogemus ütleb, et ei ole mõtet panna mingeid kunstlikke piire, mis vanuses mees tinimata olema peab. Ma ise panin. Elasin peale lahutust aastaid üsna lõbusat elu, püsipartnerit ei otsinud, lihtsalt lõbutsesin. Piirid olid paigas, mees ei tohi olla minus üle 15 aasta noorem ega üle 10 aasta vanem. Kuniks eelmisel suvel moosis mu ära üks minust 15 aasat vanem mees, jutuga, et no kohtuda ikka võib.. No ja ma suutsin temasse nii totaalselt ära armuda, et nüüd elame koos ja mingid noored mehed mind enam ei huvita. Jah, veidi hirmutab see, et tal ei ole isegi 70 enam kaugel ja varsti on mul nii vanainimene hooldada. Aga hetkel on ta veel väga heas vormis ja me tõesti klapime suurepäraselt. Ma küll enam temast vanuse pärast loobuda ei taha.
Külaline

Oi ei isegi noorena ei kujutanud ette, et vanusevahe võiks olla rohkem kui 5. Keskealisena ammugi mitte ei taha mingile papile susse ette lohistada ja lusikat suhu toppida. Ikka koos tahaks penskariks saada ja heietada noorust.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist