Eesti Laulu valimine
-
Külaline
Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
-
Külaline
See oligi eesmärk.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
-
Külaline
Ei võida. Eesti ennustustabelis viies. Esimestel kohtadel Rootsi ja Soome.
-
Külaline
See pole Itaalia laul, kolmandik on inglise keeles. Sota-puta segalaul.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
-
Külaline
Itaalia aktsendiga inglise keeles
-
Külaline
See ei loe, tõenäosus on suur, nagu ikka.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:54 Rootsi laulu ei ole veel valitudki.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:29See oligi eesmärk.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
Mille eesmärk? Ajada segadusse? Saan aru, et kogu lugu üks segakeelte puder, aga räägitakse ikka kui itaalia laulust.
-
Külaline
Kes räägib? Itaalia noppis mingid laused.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 19:44Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:29See oligi eesmärk.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
Mille eesmärk? Ajada segadusse? Saan aru, et kogu lugu üks segakeelte puder, aga räägitakse ikka kui itaalia laulust.
-
Külaline
Ilmselgelt ei aeta seal laulus taga grammatilist korrektsust, seda on ju ka ülejäänud sõnadest näha.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
Mulle on see laul isegi meeldima hakanud, teistest oli peajagu üle nagunii. Parim valik Eestile sel aastal.
-
Külaline
Hispaania keeles on üldse "por favor," ilma "e"-ta.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
-
Külaline
See on taotluslik, et ta "katkises" keeles räägib.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 14:27 Mul tähelepanek, et itaalia keeles on ju PER FAVORE, mitte POR FAVORE. See POR FAVORE hispaania oma.
-
Külaline
On see kuskil välja öeldud, et on taotluslik?
Ma pakun, et läks nagu läks.
-
Külaline
Sa ilmselgelt pole Tommy muusikaga tuttav. Selles pole kunagi midagi 'juhuslikult' või 'kogemata', iga viimne kui detail on läbi mõeldud.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 08:48On see kuskil välja öeldud, et on taotluslik?
Ma pakun, et läks nagu läks.
-
Külaline
Ma ainult seda üht lugu teangi.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 08:52Sa ilmselgelt pole Tommy muusikaga tuttav. Selles pole kunagi midagi 'juhuslikult' või 'kogemata', iga viimne kui detail on läbi mõeldud.
-
Külaline
Soovitan muid lugusid ka kuulata. Siis näed ka, kui veidrad veel tema muusikavideod on.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 08:55Ma ainult seda üht lugu teangi.
-
Külaline
Ei paku huvi.
-
Külaline
Päris palju kommentaare siis teemal, mis huvi ei paku. Aga arvestades, et tegemist on maailmas kuulsa artistiga, siis võiks eestlane ka ikka teada, kelle ta Eurovisionile saadab.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 09:05Ei paku huvi.
-
Külaline
Mull pole selle teadmisega midagi peale hakata. Aga ma usun, selle loo ma eurovisiooni vaadates kuula ära.
Ilmselt teisi lugusid mitte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist